Jest to dla mnie w tym momencie poważna i ważna sprawa i mam nadzieję przez osoby dorosłe, odpowiedzialne, decyzyjne, zachowujące poziom i profesjonalizm być przez nie tak traktowany, na równo ze wszystkimi graczami, a nie że są równi i równiejsi.
Gdzie ty tu typie widzisz "równych i równiejszych"? Twój głos był tak samo ważny i równy co głos nowych na serwerze którym próbujesz umniejszać.
Jako osoba "poważna" pogódź się z wynikiem decyzji większości, powtórzenie teraz ankiety byłoby kompletnie niepoważne.
Jeśli choć raz dopuszczono by do takiej powtórki ankiety to zabiłoby jakikolwiek ich sens. Niezależnie od wyniku zawsze co tydzień ktoś by się domagał powtórki, na wszystkich serwerach. "dorosłe, odpowiedzialne, decyzyjne..." osoby nigdy nie zrobiłyby takiej głupoty bo to odarłoby administrację z resztek jakiejkolwiek powagi.
Owszem, kolejne ankiety pewnie będą ale po upływie rozsądnego czasu - zapewne z okazji kolejnej fuzji. I pewnie się zdziwisz ale szybciej doczekamy się kolejnego wzrostu prędkości niż jej powrotu na x1.
Myślałem że to temat założony dla żartu ale patrząc na ten elaborat to chyba piszesz serio