Fajny zysk, gratulacje kiedy top 1 solo kolejne?
Posts by sugardady
-
-
Ludzie mowia, ze bez paczek nie da sie grac przeciwko komus kto wpakowal xx pln w konto, a Ty jestes zywym przykladem, ze sie jednak da
Tak liczac te 72 ST srednio po 400kk zysku (wiem, niektore sa wieksze/mniejsze) wychodzi 28 mln pkt z samych starc.
Jedziesz dalej z koxem i zycze upolowania naprawde jakiegos grubego ryba tutaj, bo widzialem zabawki tez inni maja
-
Lecisz ladnie dzisiaj, % moze maly ale zysk calkiem calkiem wyszedl
Obroncy szo
-
Gratulacje kolejne....
Dzisiaj do 10 chyba dobijesz, nie?
Obroncy wiecej rozwagi z takim sasiadem
-
zwolnij troche bo nie nadazam gratulowac, caly czas jedno za drugim wlatuje
-
gratulacje male ale cieszy pewnie
-
musisz chyba konkurencje weliminowac bo Ci wieksze cele sciaga
Graty i przetapiaj, obroncy szo
-
jak moon padnie, na ktorego flota leci to wyladuje ona na planecie i widac ja na falandze wtedy, tak jakbys puscil z planety na planete jest
-
gratulacje i witamy na perseuszu😮💨🫠
-
ja sadze ze nadal jest 🤣 a dokladnie to jak ktos zawroci flote i mu ten moon padnie co wraca flota to misja sie na transpotruj zmienia i widac to na fali
-
No ta tylko ja nie pisze, ze to teraz tak jest, tylko ze byl taki blad. Chetnie bym to sprawdzil ale obiecali na testowym 10mln anty, skopiowalem nawet konto a po anty sladu nie ma. Przeciez nie bede tego sprawdzac na swoim koncie glownym 😅
-
Niezle ktos tytulem postu strolowal, ale dobra lektUra na wieczor
a co do tego screena z tym zawroconym stacjonuj to o ile mnie pamiec nie myli to flote widac jesli ktos ja wroci przed tym jak moon padnie
na falandze zawrócone stacjonuj? Nieźle . . . Kiedyś, dawno temu był taki gość . . .
Nie wiem jak teraz ale kiedys jak zawrocilo sie stacje przed tym jak moon padl to bylo normalnie to na falandze widac, a jak moon padl i zawrociles to nie bylo wtedy widac floty. To ze sa bledy kazdy wie, ale niektorzy je potrafia wykorzystac dla wlasnej korzysci 😮💨
-
Tak Ci powiem caly czas sam siebie pobijasz z tym top 1 solo
przetapiaj na kolejne zabawki bo widze konkurencja tez sie nie opiernicza
Obroncy zapewne powodzenia na nowym uni znajac realia
-
Tak patrzyłem na screen, pisałem że mam to samo u siebie na koncie
i to nie tylko ten budynek tak ma, w tym drugim jest to samo
-
Historie to Ty umiesz pisac, przeczytalem cala od dechy do dechy!
z obroncy taki troche klamczuszek, ale mu sie nie udalo
w kazdym badz razie Szo
a atakujacemu 100 mln lmow, bo to chyba jakis fan tych statkow
-
Wydaje mi sie, ze to jakis blad w tlumaczeniu bo zapewne pojemnosc magazynu masz inna jak klikniesz ten budynek. Ja mam to samo co Ty tylko mi sie pojemnosc magazynu (3.7mln) nie pokrywa z tym ładownosc w % (3.4mln)
-
Niezle ktos tytulem postu strolowal, ale dobra lektora na wieczor
a co do tego screena z tym zawroconym stacjonuj to o ile mnie pamiec nie myli to flote widac jesli ktos ja wroci przed tym jak moon padnie
-
Łoo Panie te ilosci flot sa jakies kosmiczne
ale satysfakcja podwójna bo przy okazji bunkierek troche uszczuplony
obroncy odbudowy o ile bedzie mial jeszcze checi po takim dzwonie
-
pierwsze zaliczone, jeszcze 19 i dzien bedzie udany
do dziela, spanie jest dla slabych
-
Sporo obronca musial zalegac, ze komornik go odwiedzil