#72 RespectTeam [Extream] vs. ALEXTAK [TEREFERE] ~ 20967.94% TOP 4 SOLO

• witam , obronce troche obserwowalem wiec szybka lotka w ukl i czekanie na okienko ;)

Rano jeszcze trafilem mu tego samego moona farming na 100kk.

Pozdro dla sojka , kohana , zabujcy , sugarka , Hefiego i znajomych!

Dnia 13-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor RespectTeam [Extream]

Pancernik 99.968

Obrońca ALEXTAK [TEREFERE]

Mały transporter 9.438

Lekki myśliwiec 45.576

Ciężki myśliwiec 21.763

Krążownik 13.451

Okręt wojenny 4.023

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 20.376

Sonda szpiegowska 642

Bombowiec 3.651

Niszczyciel 2.089

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 2.814

Reaper 1.160

Pathfinder 10.319

Po bitwie...

Agresor RespectTeam [Extream]

Pancernik 97.929 ( -2.039 )

Obrońca ALEXTAK [TEREFERE]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

56.118.245 Metalu, 56.118.245 Kryształu i 8.860.416 Deuteru

Agresor stracił łącznie 173.315.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.780.989.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.263.711.200 metalu i 833.083.200 kryształu.

Agresor przejął łącznie 121.096.906 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.247.873.539 Metalu i 817.365.539 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.242.821.784

Kryształ: 791.923.784

Deuter: -21.724.584

agresor zyskał łącznie 2.013.020.984 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.574.587.245

Kryształ: -1.015.912.245

Deuter: -311.586.416

obrońca stracił łącznie 2.902.085.906 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Ludzie mowia, ze bez paczek nie da sie grac przeciwko komus kto wpakowal xx pln w konto, a Ty jestes zywym przykladem, ze sie jednak da8) Tak liczac te 72 ST srednio po 400kk zysku (wiem, niektore sa wieksze/mniejsze) wychodzi 28 mln pkt z samych starc. :lool: Jedziesz dalej z koxem i zycze upolowania naprawde jakiegos grubego ryba tutaj, bo widzialem zabawki tez inni maja:love::>

• Ludzie mowia, ze bez paczek nie da sie grac przeciwko komus kto wpakowal xx pln w konto, a Ty jestes zywym przykladem, ze sie jednak da8) Tak liczac te 72 ST srednio po 400kk zysku (wiem, niektore sa wieksze/mniejsze) wychodzi 28 mln pkt z samych starc. :lool: Jedziesz dalej z koxem i zycze upolowania naprawde jakiegos grubego ryba tutaj, bo widzialem zabawki tez inni maja:love::>

Dzieki sugarek za mile slowa , cieszy mnie ze doceniasz moja gre ;);)

Z takimi farmazonami to do polityk kolega. Btw a Hefi dalej pushing na botach i konto na sprzedaz czy cos sie zmienilo ? :d, pytanie co dalej z botami sie dzieje ,bo one przeciez na minimum miesiac. Ciekawe kto je zlomowal :D

Z takimi farmazonami to do polityk kolega. Btw a Hefi dalej pushing na botach i konto na sprzedaz czy cos sie zmienilo ? :d, pytanie co dalej z botami sie dzieje ,bo one przeciez na minimum miesiac. Ciekawe kto je zlomowal :D

O jakich botach teraz gadasz?

• Graty! współczuje im na tym uni, bo nie długo to chyba większość tam eko będzie klepać :trollface:

Jak już nie mają do czego się przyczepić to wymyślają paczkomaty i że Hefi się pushuje.

Grałem z Hefim na jednym uni dobry lotnik , wystarczy mieć czas trochę pojęcia i wbicie się do TOP10 nie jest trudne. Wiadomo top1/2/3 to jest ciężko, bo zazwyczaj paczkomaty, ale obserwując to uni to 60 kkk w złomach to tutaj paczek nie trzeba, bo sąsiedzi są dobrym pushem :beaten: Wymyślają, cuda, bo sami nie potrafią w to grać :D

Psy szczekają rób swoje, a na ból dupy jest jakaś maść podobno ;)

• Graty. Fajnie latasz. A gadanie o botach - idzie się przyzwyczaić ;) Na innym uni gościu wbił mi lotkę w układ i poleciał. I nie że zauważyłem, nie - musi bota mam. Inny wyłapał na fali że farmę sondami i też zostałem botem :) Olać, złomować i niczego nie żałować !!