Posts by Damian

Ja to bym zadał pytanie:

Zwiększony bonus Pełzacza
    Bonus podstawowy: 50%Z bonusem: 55,72%

Dlaczego jest taki bonus?? Co on daje?? I Nie działa tak jak jest w opisie...

Może warto to zmienić....

Mamy badanie co nic nie daje a nalicza procenty ktoś mi to wytłumaczy.

Wydobycie Surki tylko się opłaca, nie ma blokady i daje bonus w nieskończoność... Docenisz w Późnej Fazie Gry...

Pełzacze mają blokadę na 50%. I teraz ciekawe T3 6 badanie Zbieracza nie zwiększa tej blokady a z opisu wynika że powinno. Opłaca się we średniej Fazie gry. Większa wydobycie do 50% przy mniejszej liczbie pełzaczy i zmniejsza koszty zużycia Energi. Lecz czym większe lvl kopalni bym więcej pełzaczy i ten bonus przestaje mieć sens. W końcu dochodzisz do momentu, że masz takie wysokie lvl kopalni że ilość pełzaczy bez tego bonusu daje już 50% wydobycia i w tej chwili okazuje się że lepsze badanie do surki bo energie masz z Fuzyjnej i to też nie problem.

Oczywiście będą tacy co powiedzą, że zmniejsza ilość pełzaczy zmniejsza ryzyko ataku dla zysku... Ale na Późnym etapie gry nikt nie lata na 2k satelit, 1,5K pełzaczy i 2K Dt bo szkoda czasu i zysk mierny...

Ale piękne się napinacie:) Teraz z powodu gry noce nie przespane, wakacje przegrane byle by udowadniać, że JAM Jest Lepszejszy:P

Pięknie HS Niech Skasuje Babine i jego Klan a Balbina niech Przejmie Rosalind:D

O Mamo ale akcje, gdzie konkrety i spadające Księżyce JAM się pytam???

Dawać, dawać ten Cyrk się Fajnie czyta:)

Damian May 2nd 2024

Replied to the thread WrednaDziewczyna [H S] & CapitanCupid [H S] vs. Xin [GoT] ~ 1.359.833%.
    Gratulacje Panowie:) Pięknie oglądać ostatnie RW na tym Uni graczy Miejscowych:)

Po Fuzji przyjdą do was Balbina i Uno oraz reszta i pokasują wam te Floty:P

Już się doczekać nie umiem jak przejmą wasze Uniwersum:) Oczywiście trzymam kciuki za…

Może wszystko prorocze nie było a wiele się nie pomyliłem... Chętnie zobaczę CDN...

Damian - jestem ekonomem i głosuję za pojemnością ss.

Twoje zdanie jest mile widziane:) Moje jest odmienne. Teraz trzeba wszystko zaplanować chodzi o logistykę przed akcją:) A po zmianie wygra ten kto dłużej w grze siedzi. Surowce na rakiety, przeciw rakiety itd wszystko na wyciągnięcie ręki jak tylko w grze jesteś:) O zero taktyki i zaskoczenia bo na już wyśle transport albo ss:)

Telefon przekręca... Nie mam zamiaru stawiać swojej racji i kropka. Tylko dałem Fakt i przykład co się stanie po zmianach. Każdy straci oprócz Topki.

Powiem tyle, że każdy pomysł jest Forsowany przez Flociarzy tylko po to by im było Łatwiej i szybciej...

Chcecie terroru ekipy z Lacerty na Rosie? Proszę bardzo droga wolna...

Pozdrawiam i kończę ten temat.

Taki stek bzdur dawno nie czytałem... Komu ładowność jest potrzebna?? A no temu kto Kopię flotę na księżyc dosyła paliwo i kasuje ofiarę:) Czemu Lacerta Padła? 3x Floty, 3x Transport, Ładowność sąd. Finał taki że kilka graczy wynosiło wszystko. Tutaj masz PZ 80% więc jeszcze extra bonus.

Jak to muszę na każdym księżycu mieć FS z paliwem:O Przecież mogą mi je ukraść:P Lepiej trzymać wszystko razem i jak coś sądami wysłać tyle ile trzeba:)

Każdy napisał swoje zdanie, zatem Ruda czy możemy poprosić o ankietę w grze?

Najlepiej dwa osobne pytania, odnośnie jednej i drugiej zmiany.

Czy jesteś za ładownością sond? TAK/NIE

Jaką prędkość powinny mieć misje pokojowe? x2/x3/x4

Żadnej ankiety. Nie rozumiesz słowa NIE? Mieszadła jedne... Po co tu lazłeś skoro wiedziałeś jakie parametry są?? Trzeba było iść tam gdzie Ci pasuje...

2x NIE!

Po to tu przyszedłem by mieć spokój... A nie mówiłem Balbina Miesza w kotle. Sądy dają przewagę Top Graczy ze statkami tam koszta paliwa się nie liczą i wiem co mowie. Pokojowe też ułatwiają gre.

Tutaj macie pod górkę bo trzeba czas poświęcić i tylko to was trzyma przed szaleństwem i powtórka z Lacerty.

Maży się Brak FS, szybkie paliwo i atak. Wejść do gry na 1h skosić co się da i dozobaczenia jutro a reszta niech się patrzy i drży....

Jak poprzednicy pisali BYŁ WYBÓR ŚWIADOMY nikt żadnego parametru Rosy nie ukrywał.

Gratulacje Panowie:) Pięknie oglądać ostatnie RW na tym Uni graczy Miejscowych:)

Po Fuzji przyjdą do was Balbina i Uno oraz reszta i pokasują wam te Floty:P

Już się doczekać nie umiem jak przejmą wasze Uniwersum:) Oczywiście trzymam kciuki za Rosalind ale jak to mówią albo recki albo układ:P

Pogadamy za kilka miesięcy i przypomnę "a nie mówiłem":P Na koniec zmienicie nazwę na Lacerta. Pozdrawiam.

Niby wygrałem ale przegrałem a tak naprawdę to super ale wiesz.... Nie ładnie itd...

Dobrze że ja wiem a reszta nie bo to nie ładnie...

Gratulacje dla PEPIKA!! Uno ty nawet nie umiesz przegrać z klasą bo zawsze 3 grosze dodasz... Tak przegrałem ale wiesz tak na serio to wygrałem i zarobiłem hahahha. Cały serwer jest przeciwko wam!!

Że ty jeszcze BANA nie wyłapałeś... Brniesz w swoje kłamstwa tak, że sam w nie wierzysz. Bajki dalej opowiadaj że teoretycznie tak można i to jest twoja furtka do oszustwa. Każdy wie, że nagrywasz ekran i masz program do klikania. Możesz być najlepszy, mieć największą Flotę, rozwalać co noc wszystko ale jednego nie będziesz miał momentu zawróconej stacji przy poprawnym FS który trwa długo. Jak widać mało i trzeba takie nieczyste metody by coś złapać...

Swoim oszustwem psujesz grę innym graczom i weź to sobie zapamiętaj raz na zawsze.

Dziękuję za zaproszenie:)

Tym samym odmawiam udziału w twojej inicjatywie. Balbo nie znam cie i nie chcę poznać. Graj i rób jak chcesz tylko nie oszukuj...

Wbrew pozorom to nie hejt ani żale lub cokolwiek innego. Na siłę chcesz udowodnić, że jesteś najlepszy.

Ogame to gra i niech tak pozostanie. Jak mam chwilę to coś kliknę i tyle, w nocy śpię a w dzień pracuję i mam inne zajęcia po drugiej stronie ekranu a niżeli grę.

Ale nikt mi nie wmówi że uczciwie można klikać 3h, 8h, albo i więcej byle złapać moment zawróconej stacji. Sam się podkablowałeś i sam dowody dostarczyłeś na siebie.

To tyle w temacie. Pozdrawiam:)

Tak w między klikaniu siedzi sobie na DC i klika. Dowodu brak i nie będzie bo nie można udowodnić tego oszustwa i dobrze o tym wiecie panowie. Jak wam bug gry nie zatnie nagrywania w klikaniu to wielkie pudło jest...

Dobrze wiemy że kilka akcji z zawróconego STACJONUJ i Bana wyłapiecie bo ktoś się zainteresuje.

A tak cichaczem raz na czas porobicie kogoś i jakoś się rozejdzie.

Na dowód tego wstawcie kilka akcji zawróconej stacji w tyg to się przekonamy kto BANA wyłapie:) A Faktycznie to nie takie proste już...

Nie lubię jak ktoś kłamie w zaparte. Macie nas za osoby co grać nie umieją i źle wszystko robią.

Witam wszystkich i do sedna:

Teoretyczne założenia złapania zawróconej Floty na stacjonuj:

Pierwsza rzecz to zniszczenie księżyca tego startowego i docelowego. (pomijam fakt jak to się robi czy losowo, typowaniem lub zniszczenie każdego księżyca gracza. Jeżeli już dokonamy zniszczenia w taki czy inny sposób i znajdziemy Flotę na Falandze z misją Stacjonuj to zaczyna się zabawa.

OD TEGO momentu trzeba KLIKAĆ!! Flota znaleziona o 5.00 rano klikamy i są 2 modele klikania:

1. Klikamy w podglądzie galaktyki planetę matkę do momentu aktywności Gracza i od teraz klikamy na falandze. (Zawodna metoda bo aktywność może zrobić skan planety, wracający transporter który gdzieś sobie leciał itd... Tania metoda i zawodna można przeoczyć logowanie Ofiary. Ta czynność trwa do czasu logowania Gracza np 4h.

2. Klikamy na Falandze w naszym przypadku Balboa i Uno klika co 1s bo też tak atak wyprowadzili z taką dokładnością. (Pomijam Fakt deuteru, siku, kupki, czego kolwiek co może zaburzyć klikanie i ustalenie dokładnego czasu logowania gracza lub zawrócenia Floty. Po 4h KLIKANIA Loguje się Ofiara.

I teraz albo odrazu zaskoczy i klika ZAWRÓĆ albo gra na czas i czeka kolejne 3h i wtedy w losowym monecie zawraca Flotę. Klikając 4 lub 7h mamy dokładny czas zawrócenia Floty i na tej podstawie wyliczamy powrót niewidoczny na Falandze i możemy złomować gracza.

Założenie dotyczy długiego FS jak w przypadku tym na forum. Pomijam Fakt szczęścia, że gracz w godzinę przed przylotem jest dopiero rozpracowywany ale skala przedsięwzięcia jest nadal Ogromna!

Założenia Praktyczne:

Flota na Falandze i zaczynamy klikać. Proszę sobie teraz włączyć grę i obserwować losową planetę gracza i zapisać dokładny czas aktywności, który dokona się w przeciągu np 2h:) Brzmi jak bajki prawda?? Balboa i Uno klikali tak dobre 3h od zalogowania gracza a nie wiem co robili po zniszczeniu księżycy bo nie znali czasu kiedy się obrońca zaloguje wiec już musieli zakładać że może to nastąpić w każdej chwili.

Po tylu godzinach klikania trafiają lub trafia bezbłędnie w ten czas ZAWRÓC. W między czasie jeszcze wysyłana jest kontra bo może flota doleci może nie zawróci itd... Praktycznie nie wykonalne w 99,99% z taką chirurgiczną precyzją jaka się tu dokonała. Ten 0.01% to lepiej jak wygrana w totolotka a oni to dokonali:)

A teraz powiem jak się to Faktycznie dokonało:

Wystarczy program który klika za nas co 1s Falangę a kolejny program, który nagrywa cały ekran gry.

Co nie zrobi ofiara nie ma żadnego wpływu na wynik ucieczki. Bo wystarczy przewinąć nagranie zobaczyć czas kiedy znika Flota i mamy tą magiczna sekundkę zawrócenia Floty. Tak można nagrywać Fs trwający nawet 24h i trafić w powrót.

Czy to jest magia czy zwykłe oszustwo albo SKILL GRACZY?? Nie kwestionuję dorobku graczy itd...

Ale Balboa i Uno są na tyle pewni siebie że już nie udają że można się pomylić w tym klikaniu przez nie wiadomo ile o kilka sekund są niczym roboty.

To są moje dowody na Oszustwo przez w/w które na ironie sami na siebie dostarczyli.

Słów kilka do suportu który to czyta i o ile czyta:

Jest wykorzystywana ewidentna luka pomiędzy założeniami teoretycznymi a praktycznymi. Bo wszystko co w teorii można to niestety w praktyce tak to nie wygląda... Strzała leci do celu w kilka sekund i można ją wyciągnąć z tarczy. W teorii leci połowę drogi potem polowe z połowy i tak w nieskończoność tym samym nigdy nie doleci do tarczy.

Proszę tylko o sumienne i obiektywne oceny naszych Graczy bo te 0.01% wykorzystują niczym coś co jest na porządku dziennym.

Jeżeli coś pominąłem lub jest błąd taktyczny to chętnie wysłucham opinii drugiej strony.

Pozdrawiam:)