Posts by Damian

Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!

Zautomatyzowane centrum montażowe od 20 lvl daje dodatkowy slot produkcji tak jak stocznia. Ale wbiłem na 22 lvl i dalej mam tylko 1 dodatkowy slot. Jest błąd w grze czy w opisie budynku? To można mieć więcej slotów budowy czy tylko 1 dodatkowy i koniec. Trochee się pogubiłem i może tego extra slotu szuka się gdzieś indziej aniżeli w stoczni.

plazmatorek Ciekawy temat:)

Ale z tego wynika ,że wiedziałeś o przekręcie i to wykorzystałeś w taki czy inny sposób:)

Mnie ciekawi jedna kwestia "w jaki sposób były nielegalnie pozyskiwane surowce" i czy plazmatorek o tym wie jak się to robi.

Jest niesmak, że Suport działa wolno i tutaj rozumiem twoje rozgoryczenie bo w 48h to inaczej się to przyjmuje a niżeli po kilku tyg...

Argumenty, że ktoś poświęca czas, prace, wolne, pieniądze zawsze mnie rozbrajają... To gra a gra zapewnia rozrywkę a ona polega na stracie czasu i całej reszty:P

Tak i nie wmawiaj mi, że na tym poziomie gry lecisz bez wcześniejszego rozeznania celu:)

Co za patologia! Tutaj zaliczyli a co z resztą?? Teraz proszę resztę tak samo potraktować... No ale... Są równi i równiejsi uśmiechnięci Gracze:D

Ogarnijcie się. Albo traktujemy tak samo wszystkich od początku albo piszecie przeprosiny i tony wazeliny na pokrzepienie.

Ja rozumiem, że się należy ale co za różnica czy takie starcie czy 100x mniejsze?? Każdy tak samo powinien być traktowany. A jak już macie zmiany i postęp ku lepszemu to proszę przeprosić resztę graczy....

Tyle w temacie. Vizir Polski albo Niemiecki widać nie to samo...

Czytam i czytam... To są jaja normalnie:P Stare chłopy grają w grę, kantują jak się da albo i nie... Traktują to jak prawdziwe życie hahah.

Ogame to Gra jak by ktoś zapomniał. Ma dać rozrywkę itd... A jak to w grze różnie bywa, jak w życiu i tyle.

Ogarnijcie się! Dodać do regulaminu że "bug" może kiedyś się pojawić i tyle w temacie.

Jak widać element losowy przydaje się:)

Super pomysł!!! Żeby osiągnąć 20% trzeba przez 2000 tyś dni się logować dziennie:D Extra 6lat z groszami i mam 20% :)

Genialne to co wymyśliłeś do tego pewnie magista trzeba:D

2000 tyś - czyli 2 miliony? Coś nie tak z wyliczeniami...

Crysis Ciekawy pomysł.

Super pomysł!!! Żeby osiągnąć 20% trzeba przez 2000 tyś dni się logować dziennie:D Extra 6lat z groszami i mam 20% :)

2000 tyś - czyli 2 miliony? Coś nie tak z wyliczeniami...

Crysis Ciekawy pomysł.

miało być 200 dni myślałem że rośnie o 0.01%. Ale dla 0.1% to 200 dni.

Finalnie ile na końcu % nie masz, bonus pełzaczy zawsze ucinane jest do max 50%.

Badanie FŻ :

Kolektorowe Wzmocnienie Rock`talów

One daje takie bonusy jak:

Zwiększona produkcja
    Bonus podstawowy: 25%Z bonusem: 30,36%Zwiększona produkcja energii
    Bonus podstawowy: 10%Z bonusem: 30,54%Szybsze transportery
    Bonus podstawowy: 100%Z bonusem: 130,44%Powiększona przestrzeń ładunkowa
    Bonus podstawowy: 25%Z bonusem: 30,36%Zwiększony bonus Pełzacza
    Bonus podstawowy: 50%Z bonusem: 30,72%Zwiększona maks. liczba Pełzaczy
    Bonus podstawowy: 10%Z bonusem: 30,54%

Każdy bonus działa zwiększając

Kolektorowe Wzmocnienie Rock`talów

Dlaczego bonus Bonus podstawowy: 50%Z bonusem: 30,72%Zwiększona maks. liczba Pełzaczy nie działa????

1 badanie jest zblokowane. Zajęty slot i bonus a każda inna rasa ma profity i działa.

Teraz rozumiesz że coś jest nie ten teges... Badanie nie działa bo blokada itd ale procenty nalicza, przelicza itd...

Bug do naprawienia i zgłoszenia. Albo wymiana na inny działający bonus...

I Wtedy działa badanie Pełzaczy i to wszystko ma sens dla Zbieracza,,,

Ja to bym zadał pytanie:

Zwiększony bonus Pełzacza
    Bonus podstawowy: 50%Z bonusem: 55,72%

Dlaczego jest taki bonus?? Co on daje?? I Nie działa tak jak jest w opisie...

Może warto to zmienić....

Mamy badanie co nic nie daje a nalicza procenty ktoś mi to wytłumaczy.

Wydobycie Surki tylko się opłaca, nie ma blokady i daje bonus w nieskończoność... Docenisz w Późnej Fazie Gry...

Pełzacze mają blokadę na 50%. I teraz ciekawe T3 6 badanie Zbieracza nie zwiększa tej blokady a z opisu wynika że powinno. Opłaca się we średniej Fazie gry. Większa wydobycie do 50% przy mniejszej liczbie pełzaczy i zmniejsza koszty zużycia Energi. Lecz czym większe lvl kopalni bym więcej pełzaczy i ten bonus przestaje mieć sens. W końcu dochodzisz do momentu, że masz takie wysokie lvl kopalni że ilość pełzaczy bez tego bonusu daje już 50% wydobycia i w tej chwili okazuje się że lepsze badanie do surki bo energie masz z Fuzyjnej i to też nie problem.

Oczywiście będą tacy co powiedzą, że zmniejsza ilość pełzaczy zmniejsza ryzyko ataku dla zysku... Ale na Późnym etapie gry nikt nie lata na 2k satelit, 1,5K pełzaczy i 2K Dt bo szkoda czasu i zysk mierny...

Ale piękne się napinacie:) Teraz z powodu gry noce nie przespane, wakacje przegrane byle by udowadniać, że JAM Jest Lepszejszy:P

Pięknie HS Niech Skasuje Babine i jego Klan a Balbina niech Przejmie Rosalind:D

O Mamo ale akcje, gdzie konkrety i spadające Księżyce JAM się pytam???

Dawać, dawać ten Cyrk się Fajnie czyta:)

Damian May 2nd 2024

Replied to the thread WrednaDziewczyna [H S] & CapitanCupid [H S] vs. Xin [GoT] ~ 1.359.833%.
    Gratulacje Panowie:) Pięknie oglądać ostatnie RW na tym Uni graczy Miejscowych:)

Po Fuzji przyjdą do was Balbina i Uno oraz reszta i pokasują wam te Floty:P

Już się doczekać nie umiem jak przejmą wasze Uniwersum:) Oczywiście trzymam kciuki za…

Może wszystko prorocze nie było a wiele się nie pomyliłem... Chętnie zobaczę CDN...