Posts by Damian

Wygląd można określić jako „rzecz” w sensie potocznym, traktując go jako aspekt, kwestię lub cechę zewnętrzną. W sensie filozoficznym lub ścisłym nie jest to jednak „rzecz” (przedmiot fizyczny), lecz zewnętrzna postać, aparycja, wizerunek lub zespół cech (kształt, kolor, styl), które czynią osobę lub przedmiot postrzegalnymi dla obserwatora.

Oto kluczowe aspekty wyglądu:

• Definicja: Wygląd to zewnętrzna postać czegoś lub kogoś, to, jak coś się prezentuje (aparycja, powierzchowność, wizerunek).
    • Elementy składowe: Na wygląd składają się cechy fizyczne (wzrost, rysy twarzy, sylwetka), a także elementy zależne od człowieka, takie jak strój, fryzura, makijaż czy sposób poruszania się.
    • Funkcja: Wygląd ma duże znaczenie w relacjach społecznych, wpływając na pierwsze wrażenie, postrzeganie atrakcyjności oraz pewność siebie.
    • Synonimy: W języku polskim wygląd bywa utożsamiany z pojęciami takimi jak oblicze, aparycja, powierzchowność.

Podsumowując, wygląd to nie materialny przedmiot, lecz cecha opisująca, jak przedmiot lub osoba prezentują się z zewnątrz.

A co ja Pisałem wcześniej to wiary nikt nie dawał że Glowa1 chachmęci...

Tak wiem więcej niż się wydaje te sekrety też znam...

Przyjdzie Banan na Małpę hahahah

Małpka tylko banany je bo nic innego zerwać nie potrafi:P

Majs jesteś moim Idolem:* Piękna ilość Gs leci na zniszczenie:) Zazdrość przemawia przez resztę sami by chcieli takie ilości słać niczym kichnięcie:)

Jesteś GURU. Nietykalny idealny. Robisz co chcesz a każdy patrzy i myśli tylko nie ja:P

Majs niczym się nie rożni od graczy TOP na innych Uniwersach, którzy tak samo są poza zasięgiem reszty...

Masz racje Lej tą ELITE Ogame niech piszczą i jęczą!!!

Ty ale poco takie rzeczy piszesz>?? Majs wygrał Grę:) Normalnie ją skończył PRZESZEDŁ CAŁĄ. Tyle w temacie jemu gratulacje się nalezą. Też skończ grę jak on i tyle. W czym w problem widzicie?

Ja Pogratuluję Majsowi:)

Pięknie to robi i każdemu nosa uciera:)

Majstersztyk niczym złapanie zawróconej Floty z misji STACJONUJ!! Chłopaki to robią Siedzą 24h klikają łapią flotę co do 1s i to uczciwie bez sztuczek :) Jak to powtarzają, trzeba mieć umiejętności zero oszustwa bo przecież zaraz by zostali wyłapani i zbanowani:)

Ale chwila... Każdy kto zazdrości niech sam zrobi takie przedsięwzięcie bo przecież według was to takie proste i płytkie hihih Więc na co czekać??

Któż by nie chciał zapisać się na kartach historii...

Ekonomia: z x8 na x10 - TAK (ale i tak odpada :))

Badania: z x16 na x20 - TAK

Ładowność sond szpiegowskich: włączona - NIE

Płaczki Meksykańskie nie macie na kogo LATAĆ??? Gracze Grają Eko i mają was w 4 Literach:) Bo jak tylko ktoś uzbiera 1 Milion Pancerników to pojawia się Sęp z 80 Milionami hahahah.

Dajcie Przedmiot za Kasiore to Płaczki Meksykańskie przeniosą się na inne Serwery. Zresztą nikt was tu nie przymuszał na te ustawienia serwera na kija tu szliście...

Chwila Mechy mają droższe budynki więc koszt większy i punkty od wydanych surowców się naliczają...

Zbieracze mają tańsze budynki + zniżki z badań i FŻ więc jak budynek kosztuje np 1.000.000 i mamy zniżkę 25% to wydajemy mniej surowca na i tak już tańszym budynku a dostajemy punkty z całej puli 1.000.000 pomimo 25% zniżki??