"Nie chce mi sie Ciebie słuchać....."
Ty nie słuchaj tylko czytaj:) Wyjdzie prawda na Jaw...
Prawda taka, że teraz skończy się złomowanie bezkarne. Lipa tak jak każdy patrzy co nie ![]()
"Nie chce mi sie Ciebie słuchać....."
Ty nie słuchaj tylko czytaj:) Wyjdzie prawda na Jaw...
Prawda taka, że teraz skończy się złomowanie bezkarne. Lipa tak jak każdy patrzy co nie ![]()
Majsu Kocham Cię:*
Carlos ty Leszczu nie wyręczaj mi go... Ps. Zostawcie coś dla mnie:)
Glowa1 cenzurę robi... Nie ma wolności słowa i wolnej wypowiedzi... Teorie spiskowe mają to do siebie że sprawdzają się po czasie.
Weź upoluj kogoś konkretnego i pokaż że jestem w błędzie:)
Majs jesteś moim Idolem:* Piękna ilość Gs leci na zniszczenie:) Zazdrość przemawia przez resztę sami by chcieli takie ilości słać niczym kichnięcie:)
Jesteś GURU. Nietykalny idealny. Robisz co chcesz a każdy patrzy i myśli tylko nie ja:P
Majs niczym się nie rożni od graczy TOP na innych Uniwersach, którzy tak samo są poza zasięgiem reszty...
Masz racje Lej tą ELITE Ogame niech piszczą i jęczą!!!
Jak taki leszcz jak ty może zrobić takie RW?? Skasuj grę albo idź na urlop:) Tutaj tylko glowa1 możne RW wstawiać...
glowa1 Epicko TOP1 Ogame hahaha
Piękny Widok... Tak kończą słabi gracze...
Ja wiem kim jest Damian
Co za gość jesteś, co za głupoty tutaj wypisujesz, Wstyd...
Co za gość jesteś, co za głupoty tutaj wypisujesz, Wstyd...
Wiem co zrobiłeś Głowa... Jak by co to daj mu to...
Jak to byś był to...jęczał i kolegów nasyłał. Co za głupoty tutaj wypisujesz. Wstyd...
Szo, szo , szo.
Polską wersje Gry przeszedł:) Majs będziesz przechodził Tureckie Ogame też ??
Display Morenie rozumiem całego oburzenia spolecznosci ogame.pl
Majs naswietlil istotny problem , nie ma znaczenia czy kupil czy ukradl, wiekszosc z nas osagnie w koncu moment kiedy w starciu ACS bedzie 1.5 mld statkow, i co wtedy ?
miesiace budowania statków, tysiace przelanych zlotych, setki klikniec w stocznie ,,99999'' i na koniec ZERO, tzn REMIS.
5osob postawi po 200milionow LM , troche panca troche krk troche innego mieska, miliony Reckow ktore tez pala, do tego flota obroncy/ów i co ? REMIS?
zmiast zastanawiac sie ile wydał na paczki lepiej zastanowcie se kiedy was dotknie chwila prawdy i Bariera obliczenia Starcia bo przekroczy 1 500 000 001 statków.
Brawo!
mniej jadu a wiecej zrozumienia
tyle ode mnie ,
ps nie bronie Majsa , ale bronie przyszle starcia, i wg mnie Starcie powinno byc rozliczone, bo co , on Gorszy niz starcie na Hawim ?
Ty ale poco takie rzeczy piszesz>?? Majs wygrał Grę:) Normalnie ją skończył PRZESZEDŁ CAŁĄ. Tyle w temacie jemu gratulacje się nalezą. Też skończ grę jak on i tyle. W czym w problem widzicie?
Moje Gratulacje Majs. Właśnie przeszedłeś grę Ogame:) Wygrałeś grę i tyle. Jesteś zwycięzca Polskiego Ogame:)
I to koniec Gry dla Ciebie:) Powodzenia w normalnym życiu hahaha
Ja Pogratuluję Majsowi:)
Pięknie to robi i każdemu nosa uciera:)
Majstersztyk niczym złapanie zawróconej Floty z misji STACJONUJ!! Chłopaki to robią Siedzą 24h klikają łapią flotę co do 1s i to uczciwie bez sztuczek
Jak to powtarzają, trzeba mieć umiejętności zero oszustwa bo przecież zaraz by zostali wyłapani i zbanowani:)
Ale chwila... Każdy kto zazdrości niech sam zrobi takie przedsięwzięcie bo przecież według was to takie proste i płytkie hihih Więc na co czekać??
Któż by nie chciał zapisać się na kartach historii...
Głowa1 się napina jak struna w kontrabasie ale pierwsze skrzypce grały Pancerniki:) I na ciebie przyjdzie kolej kolego już niebawem wpadniesz w sidła i zasadzkę hihih.
Ekonomia: z x8 na x10 - TAK (ale i tak odpada :))
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - NIE
Płaczki Meksykańskie nie macie na kogo LATAĆ??? Gracze Grają Eko i mają was w 4 Literach:) Bo jak tylko ktoś uzbiera 1 Milion Pancerników to pojawia się Sęp z 80 Milionami hahahah.
Dajcie Przedmiot za Kasiore to Płaczki Meksykańskie przeniosą się na inne Serwery. Zresztą nikt was tu nie przymuszał na te ustawienia serwera na kija tu szliście...
Chwila Mechy mają droższe budynki więc koszt większy i punkty od wydanych surowców się naliczają...
Zbieracze mają tańsze budynki + zniżki z badań i FŻ więc jak budynek kosztuje np 1.000.000 i mamy zniżkę 25% to wydajemy mniej surowca na i tak już tańszym budynku a dostajemy punkty z całej puli 1.000.000 pomimo 25% zniżki??
Od tego jest team, niech sprawdzą, popatrzą, Ty widziałeś jedno, my wiemy drugie, a niektórzy wiedzą jeszcze więcej, kibice, papugi, inne osoby
Jakoś nie widzę twojego wpisu pod Twoim Upadkiem Od Balbinki:P Żadne Szooo I Gratki. Ale tutaj to Piana leci z ust:)
Balbo dostał gratki ode mnie na priv, a co to Ciebie interesuje czy ja tutaj piszę czy nie, następna papuga? Jaka piana gościu malinowy, nie oceniaj kogoś na podstawie swoich zachowań.
Publicznie oddaj Hołd pod RW. Uznaj swoją klęskę. Na szczęście twoje dni są policzone a plany są Tajne... Tom powiedział jak zjadł ostatnią Główkę Malinki:)
Od tego jest team, niech sprawdzą, popatrzą, Ty widziałeś jedno, my wiemy drugie, a niektórzy wiedzą jeszcze więcej, kibice, papugi, inne osoby
Jakoś nie widzę twojego wpisu pod Twoim Upadkiem Od Balbinki:P Żadne Szooo I Gratki. Ale tutaj to Piana leci z ust:)