Ogame BUG FLOTY 1.5 mld limit

Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!

• Wiem, że offtop...

Co to jest 170k paczek na dzisiejsze czasy - no drobiazg, tyle co nic. Zadziwiać mnie nie przestajesz :) Zakładam, że to z własnego doświadczenia piszesz. A nie, czekaj, ty nie kupujesz anty wiec jak zawsze ekspert teoretyczny.

Teoretyczny i przynajmniej grający bo czasu na urlop niestety nie ma tyle co inni ;)

No i zazdroszczę tak elastycznego kręgosłupa.

Ciesz się że twój jest taki sztywny i zdrowy ;)

• "Ktoś" skasowal mi post wiec napisze go jeszcze raz

Przy okazji moze warto by sprawdzic skad u Majsa takie ilosci surowca, ze screena wynika ze paczka metalu daje mu 33kkk a ilosc sosu ktora jest na screenie daje ok 170 TYSIECY paczek mety, czy jest to w ogole czasowo mozliwe do otwarcia ? nie mowiac juz o ilosci anty ktora by musiala byc kupiona...

IaoVDjO

moze przy okazji warto by sie przyjz(rz)ec skad u Majsa tyle sosu? majac z paczki jak na screenie 33kkk i tyle sosu co na screenie to musialby kliknac ok 170 TYSIECY - :D paczek mety... czy jest to w ogole czasowo wykonalne ?

"Nikt" Ci nic nie skasował? :D Z racji tego, iż sezon grzybowy pełną parą . . . To pewnie po prostu pomyliłeś opieńki z halucynami :D

• nie rozumiem całego oburzenia spolecznosci ogame.pl

Majs naswietlil istotny problem , nie ma znaczenia czy kupil czy ukradl, wiekszosc z nas osagnie w koncu moment kiedy w starciu ACS bedzie 1.5 mld statkow, i co wtedy ?

miesiace budowania statków, tysiace przelanych zlotych, setki klikniec w stocznie ,,99999'' i na koniec ZERO, tzn REMIS.

5osob postawi po 200milionow LM , troche panca troche krk troche innego mieska, miliony Reckow ktore tez pala, do tego flota obroncy/ów i co ? REMIS?

zmiast zastanawiac sie ile wydał na paczki lepiej zastanowcie se kiedy was dotknie chwila prawdy i Bariera obliczenia Starcia bo przekroczy 1 500 000 001 statków.

Brawo!

mniej jadu a wiecej zrozumienia

tyle ode mnie ,

ps nie bronie Majsa , ale bronie przyszle starcia, i wg mnie Starcie powinno byc rozliczone, bo co , on Gorszy niz starcie na Hawim ?

• Ty ale poco takie rzeczy piszesz>?? Majs wygrał Grę:) Normalnie ją skończył PRZESZEDŁ CAŁĄ. Tyle w temacie jemu gratulacje się nalezą. Też skończ grę jak on i tyle. W czym w problem widzicie?

• IaoVDjO

IaoVDjO.png

moze przy okazji warto by sie przyjzec skad u Majsa tyle sosu? majac z paczki jak na screenie 33kkk i tyle sosu co na screenie to musialby kliknac ok 170 TYSIECY paczek mety... czy jest to w ogole czasowo wykonalne ?

łepku, przecież on ma Angielski język ustawiony na tym screenie, więc to sa MILIARDY surowca (z ang. biliardy) , a nie Polskie biliardy (z ang. triliardy) KA PE WU?

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."