Skany z o 3 i z rana jak śmietana heheh, Gratulacje.
Posts by SATANIOL
-
-
Gratulacje dla sojusznika:) złomka ładny stek. Turbo lamo gdzie to tak utopić hehehe szybko odbudujesz.
-
Nie było pozdrowień dla Nefereta al i tak Graty
-
Szkoda mi Hefiego, dobra chłopina, nie wiem jak poległ ale gdyby nie anty anty te PC to by nie poległ pewnie. Ciekawe jak długo ten top 1 pociągnie... jeszcze tydzień, dwa, może trzy i albo ban albo konto zniknie... jak to co uni tak samo wygląda.
ps... chciał bym pozdrowić tych co od niego surę kupują... i go pasą za swoją kasę.Pozdrawiam tych co grają bez Paczek!
A dziękuję za pozdrowionka, Hefi Szo
-
Gratulacje widzę że się wstrzeliłeś. Majster SZo i jesteś Lama. Majster wypada pogratulować chyba co?
-
ładnie, i extrasik zawsze spoko
-
Gratuacje serdeczne a obrońcy Szo i znowu szo i znowu i żeby grał i grał i grał aż każy flociarz zrobi steka
-
Gratulacje, Coxik szybko odrobisz bawimy się dalej
-
-
Hefi Szo, a atakierowi graty zezłomił zło
-
Bart wtapia wszędzie gdzie gra także dobrze że i tu reguła się potwierdziła Graty
-
Gratulacje, całkiem fajnie to wygląda na dobry początek, oby więcej
-
Spoko, Gratulacje kilkanaście godzin później władowałem Panu kolejnego, być może powstanie stała mapa odwiedzin
-
Top 1 to top 1 Gratulacje
-
Gratulacje teraz niech siądzie tysiączek % bo niewiele brakło.
-
Obrona przed gsami na steka heheheh zalety antymateriowych uni. Gratulacje dla obrońcy fajnie że nie spadła kula.
-
Iksiku Idzie po Expiku Gratulacje ładne boom
-
Gratulacje widzę flota rośnie a i zysk bardzo ładny także raz dwa nowe zabawki powstaną. Ja za wirusem jeszcze jeden taki proszę:)
-
Po trzecie - tak zgodziłem się na lot ale wtedy nie wiedziałem, że Amari i Myster lecą już do obrony. Jak tylko dostałem telefon od Mystera zawróciłem flotę bo przecież nie będę walczył ze swoimi. Zaznaczam, że zawróciłem na 4-5 godzin przed dolotem zanim jeszcze dołączyliście floty. Nie zrobiłem tego na kilka sekund przed starciem. Mieliście wiele godzin aby przemyśleć sprawę. Oczywiście że wiadomość że musze iść do pracy była nieprawdziwa ale chyba nie oczekiwaliście, że napiszę wam że zawracam bo koledzy zastawili pułapkę.
Prawda leży gdzieś zawsze po środku, zezłomowaliście to zezłomowaliście. Nie ma co się się oszukiwać ten lot w naszym wykonaniu nie należał do najmądrzejszych, nie uważam też że stracie było jakoś bardzo nieuczciwe Marcel zawrócił na długo przed dolotem, a nie na 2 sek przed. Trzeba oddać sprawiedliwość tam gdzie jest, jednocześnie nie jest to jakieś super stracie a mogło być, gratulacje mogły się należeć wszystkim a w mojej opinii (choć każdy może mieć własną ) należą się tyko Mario. Marcelu drogi mogłeś po prostu napisać "zawracam", a Mystery mógł nic nie napisać i wtedy było by bardzo elegancko. Nie dowiemy się już czy St by wtedy było, czy byśmy zawrócili ale jeśli by było to byłby super Stek, a jeśli nie było by Steka znaczy że ten który jest powstał w wyniku lekkiej manipulacji. Taka lekka ściema nie istnieje niemal przy przekrętach które ogame widziało, a złom to głównie nasza wina i nie ma co udawać że jest inaczej, jednak stwierdzenie ze wszystko było super czysto w akcji obronnej to lekkie wypaczanie rzeczywistości:)
Wypowiadając się za siebie; nie mam żalu do nikogo, a lot i zabawa przy nim były przednie;) drugi raz tez bym leciał z chłopkami do końca, pozdrowienia dla wszystkich biorących udział w strarciu, ukłon jednak w stronę Marjo jako obrońcy i Zmrocznika jako jedynego mądrego w towarzystwie.
-
Fajnie zawsze do przodu i nie znam obrońcy znaczy że w końcu gdzieś dalej polujesz Graty