Gratulacje extra się rozpędzasz jak na lame i hefalumpa przystało. Obrońcy szo, ot przypadek zdarza się.
Posts by SATANIOL
Uwaga! Nowa aplikacja mobilna OGame dla Androida!
Pamiętaj o migracji konta przed 6 października!
Migracja konta dla Androida zakończy się za tydzień!
-
-
Heh tak coś czułem Gratulacje. Ciekawe czy was też obrońca prosił o zwrot części łupu :)?
-
Ładnie, to się nazywa skuteczność zrobił 11 k % a zrobił bilans 1,5mild na plus szacun.
-
Ze 2 dni później ja trafiłem, ale minimalnie poniżej Steka. Coś czuje jednak że to nie będą ostatnie odbudowy tego Pana. Tak czy inaczej Gratulacje Steka Dla Kotleta heh pozdrowionka.
-
% i zysk zacny Gratulacje, a obrońcy Szo bo ostatnio ani w ataku ani w obronie nie idzie raczej.
-
Widzę odpaliłeś, drugi Stek w niewielkim odstępie czasu. Zyski pozwolą na uskrobanie nowych latajek. Gratulacje
-
Ładny stek taki soczysty, skład floty agresora ciężki i konkretny fajnie zobaczyć zamiast setek tysięcy Lm czy Pancy porządną ilośc ow. Gratulacje i lataj dalej
-
Ładnie ładnie ACs widzę w końcu jakiś, Gratulacje
-
Gratulacje steka całkiem sensowny % udało się wykręcić, Obrońcy Szybkiej odbudowy po to żeby jeszcze wiele steków można było zobaczyć ale po właściwej stronie w jego wykonaniu.