O proszę, Graty Panie S fajno że jest Steczek to jeszcze #30 kolejnych
Posts by SATANIOL
-
-
Gratulacje i dzięki za pozdrowienia dla reszty uni hehe
-
No i zawsze ładnie tak czy tak, Gratulacje
-
Grateczki niema szczenścia ta Najka coś, przetapiaj
-
Gratulacje bardzo ładny złom, na przywitanie uni czytam po przerwie, no i obrońcy szo tez bardzo ładny złom na start teraz może być tylko lepiej chyba.
-
Fajny gratulacje ładnie siadło, szkoda celiku ale co tam będą następne
-
Super wiać w formie co nie miara, Lecisz dalej
-
No i widzę lecisz jak za dawnych czasów Graty
-
Ładnie a ten pan lubi nieczyste zagrywki na anty więc tym bardziej się Cieszę
GRATULACJE
-
To nie do końca aż tak dobre pilnowanie, bo ja miałem przyjemność 2 razy już odwiedzać ale obrońca z klasą zawsze. Gratulacje M
-
-
Widać ze Lumpy, stara szkoła floty Lm od groma, a dex na pancki sprzedają za Taterq pewnie hehe:) Super że latacie po tym uni a PCMF nawet złoma nie zerwał jeszcze. Trzymam kciuki za kolejne akcje.
-
No to już konkret, a nie tam jakieś fiku miku. Gratulacje bardzo dobrze widzieć w formie Ciebie i Lumpów, top na nowe zabawki i oby tak dalej aż będziesz mógł zmienić nick na pocomitop1flota
-
No i to już konkrecik jest
Gratulacje mówiłem że aktywny soj będzie Ci służył
-
No i piękna robota , brakowało mi steków od Lamek tu proszę Gratuacje
-
Bardzo rzadko się zdarza żebym wtopił przez błąd, a nie wyniku działań dziwnej treści, a tak było tym razem. Nauczka na przyszłość jak miałeś męczący dzień to fs bo zawsze jesteś i łowcą i ofiarą. Jako że gram bez paczek nawet tych z nagród to w sumie nic nie straciłem poza cyferkami, a przez ten miesiąc na uni bawiłem się przednio i poznałem fajnych ludzi, więc jest spoko.
Serdeczne Gratulacje również na Forum, wcelowane w idealny dzień na taka akcje a i zysk całkiem zacny więc jest co świętować, powodzonka i dalszych sukcesów.
-
Gratulacje
wciąż elegancko nie ważne który nick
-
Gratulacje całkiem spoko wlocik:)
-
Gratulacje Majstru, jak bym umiał latać to tez bym takie dodał i Cię pozdrowił, ale że nie umiem to nie dodam. Jest Stek i jest Zysk lecimy dalej.
-
Powrót do starych dobrych czasów, miło widzieć ale wolałbym poprzedni nick dobrze mi się kojarzy:) Gratulacje