A tymczasem support odda flotę Mercedesowi chociaż jakas sprawiedliwość.
Jakoś trzeba radzić sobie w świecie oszustów i materialistów
A st ci wpadło bo super ogame jak zwykle popisał się tym że nie można było się zalogować. Żenada
A tymczasem support odda flotę Mercedesowi chociaż jakas sprawiedliwość.
Jakoś trzeba radzić sobie w świecie oszustów i materialistów
A st ci wpadło bo super ogame jak zwykle popisał się tym że nie można było się zalogować. Żenada
z tego co wiem wczoraj były problemy z logowaniem sam nie mogłem się przez ponad godz zalogować, i sojusznik który dostał zloma nie mógł dłużej się zalogować.
No cóż jak się wydaje kasę na flotę to rzeczywiście strach się bać
Szo Mercedes dla atakującego No cóż jeszcze więcej złotówek niech wyda będzie większa flota
Agresor przejął:
759.399.083 Metalu, 437.130.252 Kryształu i 188.334.207 Deuteru
Gdyby nie to byłbyś na minusie flota obrońca to śmieszna drobnica
gdyby nie surowce jakie były to straty większe jak obrońca
Dokładnie nowa twarz bo ost Tutaj sami komornicy więc pojawienie się kogoś takiego jak Zefir to jest coś nowego .
Dobrze mu napisałeś Spawi nie rozumie o co chodzi a się wypowiada
Gratulacje dla atakującego przy twoich poziomach badań na jakieś ten zysk pozwoli ? Bo koszty pewnie są mega
super ze wpadło zawsze do przodu trochę surowca wpadło więc buduj dalej latawce i jedziesz dalej po jeszcze wyższe zyski i procenty
czym byku oni mieli cie postraszyć? Trzeba było lecieć
poco wy latacie jak we 2 nie umiecie się przebić, dobudujcje floty i wtedy latać
zawsze Swat coś do przodu nie ma co narzekać bynajmniej wpadlo😀
Gratulacje Slappy oby częściej takie akcje. Złom pod dom fajna sprawa
Wkoncu po ponad roku udało się mi uzyskać dostęp do forum.
Gratulacje dla Spawacza wbił się mi w układ w nocy sciagnol moona i flota była już na powrocie więc miał jakieś 2godz na podstawienie się do ataku. Co zrobił i wykonał