No to Kmicic dziś coś słaby dzień u mnie też zaliczył złom :-]
cr-pl-68-5a4995e1e5e3cc0a29cabe81f08537e3fc840f70
Kmicic vs. Generalo [B-RO] ~ 4218.77%
Co by tutaj życzyc atakujacemu rozwagi i pilnowania lotu a obroncy milego przetopu :-]
No to Kmicic dziś coś słaby dzień u mnie też zaliczył złom :-]
cr-pl-68-5a4995e1e5e3cc0a29cabe81f08537e3fc840f70
Kmicic vs. Generalo [B-RO] ~ 4218.77%
Co by tutaj życzyc atakujacemu rozwagi i pilnowania lotu a obroncy milego przetopu :-]
No widzę Kolejne ładne starcie trochę surowca wpadło i straty minimalne .
Oby tak dalej i częściej
No to Browarek się należy
Obrońcy szybkiej odbudowy
Gratulacje starcia na znanym nam obrońcy jeszcze przed wejściem do Browarusa
stavros [Unnamed] & Generalo [B-RO] vs. wladyslaw ~ 49223.6%
Szkoda ze tak malo surowcow bylo ale fajnie ze wpadlo przetapaiaj na kolejne latajki
Obrońcy życzę odbudowy
ŹLE mnie zrozumiałeś chyba zwrot wszystkiego jeżeli obrońca podniósł flotę a ta została jeżeli obrońcy nie było online bo zapomniał to ok
Dokładnie tak jak piszecie gra totalnie upadła lecisz a tu się okazuje że recki są szybciej od ataku albo flota już wróciła z ataku a raport po godzinie gdzie pokazuje że żadnej floty nie było.
Gratulacje w cieniu tego co się dzieje jeżeli obrońca był i podnosił flotę to życzę aby mu to sztab dowodzenia tej gry oddał mu wszystko co stracił
Dokładnie gratulacje starcia ,
Wysyłasz flotę na 10:00 atak , raport po 1,5godz z godzina 11:30 . Śmiech na sali. Zamiast rzeczywiście ulepszać i błędy usuwać to jest na odwrót.
Obrońcy odbudowy
Dok oddał po ostatnim starciu a dziś znów padło.
Chyba sojusznik ost czasu na grę nie ma mogłeś wbić urlop.
Gratulacje dla atakującego dla sojusznika Szo gramy dalej
co to za wojna jak obrońcy w starciach to sami gracze eko brak jakiejkolwiek floty bojowej.
A ten się cieszy że jakaś tam wojnę ma w normalne st to wrzucaj.
Agresorom nic nie życzę obrońca odbudowy
uuu slappy w reckach No co to się stało że wpadłeś, a przed atakującym takie błędy nie ujada płazem.
Szybkiej odbudowy sojuszniku a dla agreora cóż spawaj te krążki
Ja nic nie muszę się zapoznawać to raz dwa wiele razy komentarze są dużo bardziej wulgarne ale jakoś nie są wszystkie usuwane No tak ale jak ktoś pisze do wydaje na grę kasę to nic się nie dzieje damy upomnienie i gra muzyka a jak ktoś napisze prawdę w komentarzu to od razu wulgaryzm żenada
Ty Kasai upomnij może tych co graja na kilku kontach i może pokasuj te multi konta to gra stanie się normalna a nie normalne komentarze usuwa
[Mniam]
Swat gratulacje starcia obrońcy szybkiej odbudowy
[mod='kasai']Upominam za slownictwo.[/mod]
No i to jest starcie zapomniał obrońca o swoich gwiazdkach No i musiały spaść-:]
Takie starcia aż miło skomentować
Obrońcy Szo , dla y2k pewnie jeszcze większej ilości krążków
i z tego co wiem to pisał do Ciebie mercedes zaraz po tym jak udało sie mu zalogować.
Ja nie mam problemu gdybys był honorowy to byś napisał proszę o usunięcie tego starcia że względu na to że obronca miał problemy techniczne z logowaniem, a ty się poprostu cieszysz z tego że ktoś nic nie mógł zrobić w tej sytuacji i cały happy bo ma starcie bo jednak cyferki są ważniejsze. Co do Komorników ja do nich nic nie mam mają taki potencjał we flocie to lataja wszędzie.
Ja nie czytam waszych durnych tekstów, tak czy siak starcia by nie było gdyby gra działa zgodnie z oczekiwaniami a nie liczyć uda się zalogować czy nie? Mercedes odzyskał flotę i surowce a ciekawe czy atakującemu zabrano zysk że starcia ???? Czy oczywiście zamiecione pod dywan
z tego co wiem to u mnie w sojuszu to prawie nikt nie wydał na tą grę nawet złotówki, tylko dziwna sprawa jakoś w kilka godzin przybyło ci kilka milionów statków to napisz mi jak to się robi to też tak zrobię
A tymczasem support odda flotę Mercedesowi chociaż jakas sprawiedliwość.
Jakoś trzeba radzić sobie w świecie oszustów i materialistów
A st ci wpadło bo super ogame jak zwykle popisał się tym że nie można było się zalogować. Żenada
z tego co wiem wczoraj były problemy z logowaniem sam nie mogłem się przez ponad godz zalogować, i sojusznik który dostał zloma nie mógł dłużej się zalogować.
No cóż jak się wydaje kasę na flotę to rzeczywiście strach się bać
Szo Mercedes dla atakującego No cóż jeszcze więcej złotówek niech wyda będzie większa flota
Agresor przejął:
759.399.083 Metalu, 437.130.252 Kryształu i 188.334.207 Deuteru
Gdyby nie to byłbyś na minusie flota obrońca to śmieszna drobnica