ulalala ale ładne tankowanie
Gratulacje po raz kolejny ustrzelenia Spawacza. Wasz konflikt napewno dobrze działa na ten dział:-)
Y2k miłego latania na kolejne cele bo zbiorniki pełne
Spawacz odbudowy i jedziesz dalej
ulalala ale ładne tankowanie
Gratulacje po raz kolejny ustrzelenia Spawacza. Wasz konflikt napewno dobrze działa na ten dział:-)
Y2k miłego latania na kolejne cele bo zbiorniki pełne
Spawacz odbudowy i jedziesz dalej
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka -:) tym powiedzeniem można by zacząć.
Wilku widzę że jako normalny człowiek i gracz przyjoleś tę sporą wpadkę tracąc flotę takich zawodników coraz mniej:-)
Co do akcjii obronnej gratulacje skoro szczęście dopisało bo jak w opisie y2k pisze za późno dostał info o locie a jednak się udało podstawić:-)
Co do tematu multi kont ,kasy itp
Tak jak pisałem już wielokrotnie skoro administracja patrzy tylko przez pryzmat ile ZŁ kto daje to tak będzie zawsze będą osoby Co mają 10 kont i tacy co mają 1 i nie dają ani grosza na grę i to jest niestety przykra sprawa 😞 😓 😩
Wilku odpoczywaj wracaj jak będziesz mieć motywację
Obrońca miłego przetopu
TA niby wojna jednostronna to chyba jakaś kpina
Ciągle atakowani ci sami obrońcy którzy pewnie nawet nie wiedzą że biorą udział w tym cyrku:-)
Można porównać to do trwających wojen w realu gdzie ktoś komuś wypowiada wojnę bo takie ma widzi mi się
Dokładnie Swat jest spoko No znam ten ból kiedy mi ogame zrobił psikusa i zmienił kordy podczas wysłania floty i myśląc że flota poleciała stała na moonie cały czas
Odpocznij od gry może chęci kiedyś wraca
Gratulacje dla atakującego
SWAT masz rację Spawacz jaki jest to fakt ale stara się jakoś odgrywać na graczach którzy są w jednym sojuszu który nawet graja 24/h
Bo sami na siebie nie poleca i gdyby nie byli w tym sojuszu to zapewne też byliby już spakowani nie raz w reckach.
Co do zastrzeżeń do administracjii to lepiej się nie wypowiadać bo oni tylko widzą kasę ktora wpływa na konto a nie dobro tej gry
Mamona ich ogarnęła niestety
Odbudowy obrońcy a agresorom miłego przetopu
No i to jest zysk -:) Ładnie ci wpadło
Gratulacje obrońcy odbudowy Dt i zbierania surowców
Gratulacje takiego powrotu z zaświatów:-) Jak tam jest 😁😁😀?
Obrońcy szybkiej odbudowy życzę
No to konto Babnicz to ma wiele historii od kradzieży po zakupionym na internecie.
Myślę że starcie ustawione więc nie ma co gratulować atakującemu jak i obrońcy odbudowy bo jak to mówi przysłowie co w rodzinie to nie zginie
Kiedyś to pisałem i powtórzę moje skromne zdanie na uni obecnie jest 2585 graczy i jeżeli 100 z nich gra uczciwie to byłoby git:-)
Ja tyle lat w to gram nie wydając ani złotówki na i gdzie jestem top 500-600. I tak właśnie jest jeżeli ktoś gra uczciwie i bez kasy bardzo powoli do przodu a taki co kupi wszystko oszukuje się cieszy że takiego normalnego gracza sapkuje.
Co do tych kont to ja tam nie wiem które jest które bo tam co chwilę mają inne nazwy zmieniają na okrągło można się pogubić:-)
No czysty zysk masz nosa do celów
Przetapiaj na kolejne stateczki i szukaj nowych celów
I kolejna noc na ogame zaliczona
Ja to myślę że wasze sojusze powinny oficjalnie podpisać pakt wypowiadający wojnę.:-]
Wtedy będzie ciekawie i będzie więcej takich starć
Widziałem już rano że kapitan w statystykach spadł:-)
Troszczeke sie dzisiaj ździwilem widzac na 1 pozycjii pole wrakowe :-/ ta flota chyba tam kilka dni stała calkiem zapomniana ost 3 dni to brak czasu na grę.
No nic dok odda 1/3 tego wiec źle nie będzie
Gratulacje dla Petardy bo pewnie on ci zlecił lot szkoda że sam się znalazłeś atak o 1:50 w nocy to jest ten co z żoną śpi w łóżku a innym wypomina że po nocach lataja
Gratulacje kolejny ładny % zysk też niezły wyszedł trampków trochę padło ale dok pewnie sporo odda
Przetapiaj na nowe lepsze i będzie git
Pozdrowienia dla Browarusa a dla Ciebie Browarki
Ale ci ostatnia wpadaja jedno za drugim az milo :-]
Zysk też całkiem fajny
No i oby tak dalej rośnij w siłę
Browarki dla Ciebie
Pozdrowienia dla Browarusa
lord master grunt to że agresorowi utarli nosa przy praktycznie niewilkich stratach więc sporo do przodu jak zebrali złom
A jak taki jestes kozak to to pokaż jak ty kogoś pakujesz w recki
Gratulacje obrońca a agresorowi więcej czujności
Kolejny ladny procent i zysk tez niczego sobie.
Dajesz dalej rośnij w siłę
Browarki lecą do Ciebie a dla obrońcy Szo
Uuuuuaaa piękny zysk wpadł warto było nawet recki puścić w ataku skoro tyle surowca leżało
Gratulacje ataku i % oraz zysku
Dawaj dalej w stocznie i rośnij
4pak browara już leci
Obrońcy odbudowy utraconych surowców
Gratulacje kolejnego starcia
Dobrze że masz czas szukać celów I latać:-)
Życzę kolejnych Browarki lecą do Ciebie a pozdrowienia dla Browarusa i znajomych
Obrońcy odbudowy