Gratuluje
PZ niesamowity
Pozdrawiam
Posts by Republika
-
-
dokładnie - wyczekujemy z niecierpliwością
-
ja mam zaliczone - ale nie moge odebrać nagrody xd - tez Rosalind
-
z tego co widać to rdzenny Rosalid dominuje. Fajnie się to obserwuje - może po zmianie ustawień serwera ( szybkość pokojowych- jeżeli do tego dojdzie) Wintery się przebudza i dojdzie kolejna ekipa. Wtedy to już będzie naprawdę bardzo ciekawie!
-
Krążowniki w mecie
Pozdrawiam
-
Sondy - sprzeciw
x3 pokojowe - obojętne choć wolałbym zostawić jak jest
-
W żaden sposób nie opłacają się badania pod energię, bo nawet jeśli codziennie orają wam satki, to taniej wyjdzie elektrownia fuzyjna. Jeśli brałeś Rocków (skoro pod górnika), to:
1. Technologia Katalizatora (ale uwaga, na jednej planecie musisz mieć choć 1 poziom Międzygalaktycznych Posłańców, bo inaczej odkryć nie zrobisz).
2. Wysokowydajne Ekstraktory
3. Wysokoenergetyczne Systemy Pomp
4. Rozszerzenie Ładowni
5. Wydobywanie Magmowe
6. Zautomatyzowane Linie wydobywcze
7. Sondowanie głębinowe
8. Ulepszone Technologie wydobywcze
9. Tu tak naprawdę wsio ryba, jeśli planujesz jeszcze rozwijać plazmową, to Ulepszony Stellarator na maks. 10 lvl, jeśli nie, to najprawdopodobniej krążki pod farmienie idlaków z jakąś tam obroną
10. Hartowane diamentowe...
11. Sejsmiczna technologia wydobycia, choć możesz tu też pomyśleć o bonusie do szybkości badań
12. Psycho-harmonizer
13. Sztuczna inteligencja zbiorowa
14, 15, 16 - zależy od stylu gry, ja akurat biorę niszczyciele i pancki, ale jeśli nie planujesz latać bojowo, to co ci bardziej pasuje do konta
17 - IMO najlepiej bonus do skrócenia czasu badań
18. Oczywiście bonus do zbieracza.
Dużego boosta do energii dają Komory Zakłóceń w budynkach LF, a są stosunkowo tanie.
A kartezem się nie przejmujcie, nawet zrozumienie jego wypowiedzi to wyższa szkoła jazdy, a co dopiero znalezienie w nich sensu.
Podobnie. 4, 11 oraz17 mam inne
-
ja mam dziennie 200-250 max smutek.exe ale wysyla sie dalej xdd
-
Dziekuje bardzo za odpowiedzi
Myslalem nad 75,78,15,12
Pozdrawiam
-
Wie ktoś jak najtaniej odblokować 18 slot badań na skalniakach? (T3- 6pozycja)
Czyli jak najkorzystniej posiadac 448mln ludności T3?
(Nie bierzmy monument skalny pod uwage)
Pozdrawiam!
-
Wszystkie wasze statki walczą u mnie. Skąd wiem? klikając w jakikolwiek budynek na upniecie go mam napisane "Obecnie flota toczy walkę" ( moja jest na wakacjach)
Więc bardzo proszę o zabranie waszych statków z mojego ogródka xdd -
-
dobra zaktualizowano sie po 10min. Dziękuje za pomoc no i Można zamknąć post
pozdrawiam! -
Dziekuje. Szkoda, ze nie do końca działa Sadeg
wpisując poziomy kopalń tylko część z nich zapisuje (5z15) a reszty nie -
jest może jako rozszerzenie do Opery GX ?
-
Dzień dobry/Dobry wieczór
Czy ma ktoś może jakiś fajny Excel z kalkulatorem EKO + LF ? (Bez LF znalazłem)
I chciałby się nim podzielić?Pozdrawiam
-
nie wstrzeliłeś sie idealnie. niestety mecz na sc2 sie przedłużył ( Sadeg) bo koledzy sie bawili i tak sie to skończyło
gratuluje i do zobaczenia w galaktyce! -
nie wiem ale osobiście już by mi się to znudziło
Pozdrawiam pozdrawiaczy i w sumie tych niepozdrowionych tez -
Mam pytanie:
Jeżeli jestem w trakcie badania technologii szpiegowskiej , ale jeszcze się nie zakończyło - a kliknę w nagrodach - technologia szpiegowska +1 = to co wtedy?
zakończy badanie? przerwie badanie oraz cofnie mi surowce? czy dalej będzie badało tylko ze na poziom jeszcze wyższy? przy użyciu tych samych surowców?
Jak to wygląda?
Pozdrawiam! -
Czy to ważne, że CAŁE PZ nie zostało zebrane?? Przy takiej akcji + takim zysku i % to uważam, że to jest szczegół.
Trochę takie "" dla rufina który parę dni wcześniej zbił mi 30k recków - przy tym jak z 10/10 aktywnych flociarzy olali je tak poprostu
Mam pytanie - do osób sojuszu HS - czy pozdrawiacie się wzajemnie również na czacie w grze, discordzie, etc ? Czy tylko na forum?
Pozdrawiam wszystkich