Posts by Minor

To sie nazywa opytmalizacja. Takie decyzje biznesowe. Podziwiam osoby kupujące antymaterie w jakichś większych ilościach i regularnie. Serio... Sporo osób pcha tu nie małe pieniadze a podstawowe funkcjonalności nie działają.
    Od tygodni mamy groźny błąd, gdzie w trakcie trawjącego ataku, zaatakowny gracz ma lagi po 30-40 sekund. I jakoś nie bardzo twórcy się garną coś z tym zrobić. Ja rozumiem że jak dymek wyskakuje nie w tym miejscu to można to troche olać i przeciągać, ale tu mówimy o problemie który w uprzywilejowanej pozycji stawia agresora i znacząco ogranicza możliwości obrońcy. Ciekawe czy już jakieś floty spały przez te problemy i czy były przywracane.

Zgrywus opcja dex na PZ już jest wgrana na uni, zobacz sobie jak prezentowny jest PZ w galaktyce i jakie raporty przychodzą przy zbiórce, wystarczy włączyć. Jakby problemem była wydajność to raczej na nowych uni byłby to większy problem niż na starszym naszym, gdzie już jest mniej graczy i mniej się dzieje.
    Brak wdrożenia na starszych uni to imho decyzja biznesowa a nie techniczna i w związku z tym za szybko bym sie tej zmiany nie spodziewał.

Tak chciałem współpracować ale raczej logiczne że pomogę sojuszowi i osobie z którą grałem na innym uni mogę ci życzyć szybiekj odbudowy

Zawsze możesz poprostu to napisać, że z tym graczem nie pomożesz, nawet bez wnikania w detale. Tak sie robiło w dawnych czasach jak z kimś sie gadało wcześniej i ustawiało wspólne akcje;) Z tego co wiem to Rozdaje nie napisał do ciebie losowo, tylko wcześniej już rozmawialiście. No ale każdy ma swój honor itp, ty masz taki jaki masz.

Ale było i minęło i już raczej nie wróci:) Pay to win itp. Przetapiajcie, agresorowi więcej ostrożności w działaniu i bijcie sie dalej.