Na start w sam raz
Gratulacje ![]()
Posts by Erza_t
-
-
-
Display More
Już się zaczyna ta sama narracja co zawsze

Ten sam przykład gdzie forum gry nie jest do dyskusji o grze, ale o tym czy można o tym pisać czy nie to zadecyduje administrator

Nie winie tutaj za przeczyszczeni tematu o paczkomatach itd, ale ta Pani narracja mnie rozbawia

Albo gra się do jednej bramki albo wcale trochę rozwagi i poważnych decyzji jest potrzebnych i walki o graczy nawet na forum w sprawie błędów gry, bo taka narracją właśnie jest demonstrowanie narracji teamu pl czy to na forum czy to w grze.
Ponownie gratuluję agresorom i liczę mimo wszystko na korzystne rozliczenie bitwy

Nie rozumiem w ogole ataku w moją stronę i 'narracji forum'. Od zgłaszania błędów jest team gry i żadne moje słowa tutaj na forum jak 'słabe' jest te RW i błąd przez które wygląda ono tak jak wygląda nie poprawi nikomu humoru
Więc nie będę sie nic na ten temat tutaj wypowiadać bo niczego to nie zmieni.Posty które poleciały były to głównie wjeżdżające na inne osoby. Nie zostały skasowane żadne posty 'bo źle mówiły o GF" czy "wytykał błędy'. Więc proszę się zastanowić na przyszłość rzucając słowami "Ten sam przykład gdzie forum gry nie jest do dyskusji o grze" bo z tym one nie miały nic wspólnego, ani z dobrym smakiem.
Domyślam się, że Pani po prostu nie pamięta o co chodzi i tyle, bo to stara sprawa, ale jednak to, że temat może pozostać na forum i nie zostanie zamknięty według widzi mi się administratora to jest właśnie to. Jeden temat, który jest związany z błędem gry i starcie powinno być rozliczone przez grę a nie zostało może pozostać na forum a drugi zostanie zamknięty, bo forum gry nie jest do dyskusji o grze i takie jest widzi mi się administratora to jest właśnie nie granie do jednej bramki i to o tym mówię i ta narracje mnie rozbawia i dokładnie mi chodziło w tym żeby walczyć o graczy i grać w jedną bramkę gdzie błąd gry jest ewidentny i potrzebny jest support teamu nie tylko w grze, ale nawet i na forum żeby gracze widzieli, że nie są olewani i nawet takie niby nic nie znaczące zostawienie tego st i nie zamykanie go już sporo znaczy i tego życzę w przyszłości

Napisałem też wyżej, że nie winie za przeczyszczanie tematu za posty o paczkomatach itd. To był zwykły spam, który nic nie wnosił do tematu tak samo jak i ja odbiegam od tego, ale to mój ostatni post tutaj. Ponownie życzę szopowej ekipie dobrego rozstrzygnięcia

-
Temat przeczyszczony z postów obrażających i bardzo odbiegających od tematu.
PS. wg Regulaminu forum starcie nie spełnia wymogów aby być w tym dziale (chociażby brak jednoznacznego % z bitwy) ale z powodów okoliczności jego powstania pozwalam aby tu został. Jednak % nie można zaliczyć na poczet żadnego ranking ze względu na jego 'nieobliczalność'.
Już się zaczyna ta sama narracja co zawsze

Ten sam przykład gdzie forum gry nie jest do dyskusji o grze, ale o tym czy można o tym pisać czy nie to zadecyduje administrator

Nie winie tutaj za przeczyszczeni tematu o paczkomatach itd, ale ta Pani narracja mnie rozbawia

Albo gra się do jednej bramki albo wcale trochę rozwagi i poważnych decyzji jest potrzebnych i walki o graczy nawet na forum w sprawie błędów gry, bo taka narracja, która Pani ciągle prezentuje jest właśnie jest demonstrowanie narracji teamu pl czy to na forum czy to w grze czyli zero walki o graczy

Ponownie gratuluję agresorom i liczę mimo wszystko na korzystne rozliczenie bitwy

-
Jak widać obrońca nie chętnie wyciąga wnioski z przeszłości, ale przy każdym większej stracie błędy gry chronią go oraz jego zabaweczki za $$$ albo faktycznie ma wykupioną noob protection u GF?

W każdym razie gratulacje dla szopowej ferajny i oby support stanął na wysokości zadania i rozliczył te starcie jak się należy. Chociaż raz wtedy będzie można powiedzieć, że gdzie gra ewidentnie zawiodła to support dopomógł

-
@Erza_t ale ty za mna tesknisz widze naprawde nie masz kolegow?
[mniam] a co do zlomu kupiłem sobie ps1 i mnie wciagło a wczesniej odwiesiłem urlop z nudow i to uni tak mnie zachecilo do gry ze zapomniałem na 3h o flocie gratuluje agresorowi wyczucia powrotu nie bedzie martwe uni to i martwe konto P.S to troche chore ze ty sie nami dalej tak chorobliwie interesujesz ja w kompletnym poważaniu mam np twoje postepy na innym uni znajdz hobby i mniej anime bo widze ze jest zleJa nadal jestem w szoku, że tak wybitny i bardzo wokalny gracz jak Ty padł
Mówisz, że to martwe uniwersum a jednak wielu graczy wstawia tu ST
Teraz sytuacja uległa zmianie i trzeba by było znowu zainwestować grubą kasę żeby latać bezpiecznie na pałę albo pilnować floty i grać w defensywie a to już przecież nie przystoi. Twój bohater numer jeden wiedział dokładnie co go czeka i pozbył się floty tuż przed fuzją a drugi przed tobą skończył tam gdzie zawsze czyli w reckach i to jest cała historia. Według tego co napisałeś powyżej to skoro te wasze wybitne umysły zamiast zająć się czymś ciekawszym to rozmyślały na mój temat to też podlega pod tę chorobę, o której tu piszesz
Jednak schlebia mi fakt, że tak tęgie umysły dumały nad mą osobą i na dodatek rozważały zainwestowanie $$ w coś innego niż antymaterię
To już jest jakiś postęp w lepszym kierunku, będę trzymał kciuki, aby ten trend się utrzymał drogi rodzynkuzpupalkowa aka waigno sceptyku itd 
Agresorowi ponownie gratuluję ustrzelenia najbardziej wokalnego oponenta z uniwersum Juno. A rodzynkowi lizaczka i spokojnego grania w ps1

Bez odbioru

-
Patrzę na to z boku również ciesząc się latem z radiem
Miałem okazje wymienić parę zdań z agresorem i paczki to jedno a drugie to umiejętność wykorzystania tego i widać tego agresorowi nie brakuje i za to oczywiście szczerze gratuluję 
Gdzieś tam szkoda tej floty budowanej tak długo oraz tych wszystkich nie przespanych nocy, ale CoVaL dostanie kopa w 4 litery za to, że lato z radiem go ponosi i wywiewa w złe strony

A tak to Covalliemu bez znoszenia ku ciemnej stronie i gratulacje dla Balboa

-
Ale jak? No szok, że padł rodzynZpupala? Ja to już nie wiem jak to jest możliwe najpierw Nikodo a teraz nasz wagino sceptyk?
To już podlega pod jakąś magię 
Pewnie znowu się przysnęło obrońcy
Gratulacje dobicia praktycznie ostatniej floty respektow
A zboczelliemu lizaczka 
-
Nikodo x2 po drugiej stronie
Chyba oddał komuś konto, bo raz to bym może uwierzył, ale dwa? 
A tak poważnie gratuluję ustrzelenia naszego asa z Juno

A Nikosowi ponownie lizaczka

-
na ta typ z top 250 dostał gotowe konto potem coval i bandit nauczyli latac i sie w glowce poprzewracalo narcyzku jakby na tym uni były tylko takie problemy jak ty @Erza_t to by nie było zadnego problemu

Widzę, że nic się nie zmieniło, ale w sumie w ogóle mnie to nie dziwi
Gdyby był taki problem jak ja na tym uniwersum i nie miałbyś flot z paczuszek za pleckami jak na Juno to byś znowu skończył tak samo, gdy twój bohater był na banie
Czyli iście w pupalkowie
Na samo koniec, bo to mój ostatni post tutaj, to życzę mimo wszystko wpakowani do worka paczkomatów
A żeby nie było offtopu to jeszcze raz gratulacje za starcie 
-
Czasem też miałem takie myśli, że coś tam jest nie tak, bo pali się non stop i ciężko przyczaić okno na cokolwiek raz udało mi się przyczaić okno i też wlecieć, w wąskie okno jak na x1 od 24 do 6 gesami także, ale niestety nie było floty głównej, a dlaczego tutaj poszły same skany i nie podniósł floty? Nie mam pojęcia i dziwnie to wygląda, ale jedyne co mogę powiedzieć, że na Juno faktycznie siedział na koncie tutaj być może już inna praktyka
W każdy razie gratulacje zacięcia oraz lotu do końca.
A Czarnemu to samo co zawsze nie dotuj GF żeby odbudować te śmieci 
-
Display MoreDisplay More
ooo boty w akcji... bez anty aszfa jestes nikim ! zapamietaj zero skilla czylko $$$
Gratulacje.

Ale epicko wygląda taki czyścioch przy tym procencie.
gratulacje ? podobno gardzisz ludźmi którzy robią ST za $$$ , czyżbyś bał się tej ekipy ?
Nie zgodzę się z twierdzeniem, że gardzę ludźmi, którzy robią ST za kasę. W ogóle chyba nie gardzę ludźmi.
Nie lubię samego zamysłu systemów pay2win i nie podoba mi się w jaką stronę poszło ogame i po prostu uważam, że gra byłaby atrakcyjniejsza przy równych szansach dla każdego. Ale to, że mi się to nie podoba nic nie zmieni, praktycznie każdy korzysta z antymaterii i tak już w tej grze po prostu jest.
Bardziej jednak przeszkadza mi hipokryzja, o której już Ci kiedyś wspominałem.
A wykrecenie ST taka flotą GSow po zapewne jakiejś obserwacji generując 0 strat to na prawdę ładne starcie, które warto docenić.

A co do strachu.. wiesz, wychodzę z założenia że prędzej czy później ktoś mnie złapie, ale nie wywołuje to we mnie raczej strachu :p to tylko gra.
No no nie ma to jak gsy zbudowane z paczek... a co do hipokryzji.. to nie uważam, że jestem hipokrytą wykorzystując anty do sztabu, czy przyspieszenia badan itp...
Ale jak to? Paczki to zło? Od kiedy? Przecież gra na to zezwala i nie ma co płakać ani wylewać gorzkich żali, gdzieś tak kiedyś czytałem
Brakuje tu jeszcze drugiego asa przestworzy rodzynZpupala i będzie letni hit
Role się trochę odwróciły i widać, że teraz znalazł się ktoś kto załadował konto GF o więcej $$$, tylko gra w przeciwnym obozie i teraz juz nie jest OK
Nie gram, ale jak z ciekawości to przeczytałem to mi się humor poprawił, dziękuję. A wracając do tematu to pogratuluję agresorom bo czemu i nie a obrońcy lizaczka
A z drugiej strony to skoro zasilają konta GF to zapakuj ich do wora i korzystaj bo od tego tylko są 
-
Była ekipa TVP pcha się wszędzie i rezultaty są eleganckie

Gratulacje starcia a obrońcy tyle co lizaczka

-
Znowu przez brak tagu TVP brakuje tego konkretnego przekazu do wszystkich widzów, ale jest ta moc więc też jest git

Gratulacje dla całej szopowej spółki a obrońcy szo

-
Bez tagu TVP brak już tego konkretnego przekazu, ale nadal jest moc!
Gratulacje dla szopowej ekipy a obrońcy szo

-
Ale jak to? Że Nikodo niby w reckach? Szok! Niedowierzanie!

A tak poważnie to gratuluję

A Nikodo lizaczka

-
-
Konkretne walnięcie
Gratulacje się należą dla TVP i spółki 
A ogame zadziałało jak zawsze po tych wszystkich super aktualizacjach czyli jak głowienko
Życzę pozytywnego rozstrzygnięcia a obrońcy tylko lizaczka bo sporo złomu już ma
[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy.[/mod]
-
-
Takie TVP to mnie się podoba i na dodatek samo na siebie zarabia

Graty a obrońcy nowego lizaczka