Grunt, ze na zielono tym razem. Graty!
Posts by Uriel
-
-
Jest na tym unii kilka osób których ewentualny złom jak dla mnie oznacza coś niemal niewiarygodnego i Kaps należał do tych osób.
Szkoda ale taka gra - niestety popsuta pieniędzmi i kupionym skilem. Nie umniejszam wygranym żeby nie było ale przeklikane coraz częściej oznacza zezłomione.
Kaps SzO. Reszty nie znam.
-
-
Widzę, że zaczęło się drażnienie lwa:-) Znam Darka z Ymira i wiem, że jak się wkurzy to... ale tak czy siak - gratki dla agresora.
-
Jak miałeś sumienie zaatakować Rockiego?
Graty!
-
Dzisiejszy złom to awans dla mnie o niebotyczne jedno miejsce:-) a dla typka 50 w dół. SzO!
-
Iwonkę zawsze dobrze widzieć w st.. oczywiście wśród tych z tarczą a nie na tarczy.
-
Trafiony jeden z liderów poprzedniego serwera.. pora na obecnych z obecnego (?). Graty!
-
Nowi starzy gracze szaleją, graty Kaps - dobrze Cię widzieć.
-
Charis pora na jakiś duży kąsek aż na innych uniach usłyszą.
-
-
Wyczekiwałem długo jakiegoś Twojego ST
-
Mega uderzenie, graty dla atakujących - Kaps szkoda, że Cie u nas nie ma, Utrapieniec - zapamiętałem Cię jako pozytywnego świra i widzę, że nic się nie zmienił.
-
Ładnie Olszyn, skubnąłeś mi go, za długo się zbierałem. Pozdro
-
...ale, że co? Stało się coś? Nieee.... jak ugryzienie komara
nawet plastra nie trzeba.
-
Graty Olszyn i jedyne co mogę powiedzieć/napisać https://www.youtube.com/watch?v=_YHa208H-Gc
-
A jednak wrociłeś... to dobrze:-) Pozdrawiam i SzO.
-
Widzę, że trafiłeś Zenka od licytacji:-) On się na ogół pilnuje, pewnie zgapił bo Star Wars'y oglądał::-)
-
Bardzo, bardzo ładnie Luqi. Wzorowo przeprowadzona obrona, sam kiedyś padłem ofiarą takiego fortelu. Gratulację a Chariskowi SzO!
-
Wielkie Gratulacje. Procent oraz zysk kosmos.
Macie rację, gdy jest na koncie jest bardzo niebezpieczny a dokładniej jego hajs ... Wiem bo mi też przeklikal Gs i wpadłem na minę ....
Nie ukrywam cieszy mnie to starcie.
Paczkomat spakowany.
To tylko potwierdza definicje, że każdego da się spakować bez znaczenia ile hajsu wpakuje w grę.
Gratuluję.
A Dark no cóż . .. Blik i jazda od nowa....
Zastanawiałem się czy się odezwiesz na wieść o ubiciu Darka i nie myliłem się:-) Minąłem się z Tobą na Ymirze ale kibicowałem bo robiłeś porządek z pyszałkami tam aż do mementu gdy ubity tu dziś Darek podłożył Ci świnie.
Do sedna: graty dla atakujących, mega procent!