kaps [HWNI] vs. FeVeR & yoda [Nygga] ~ 6 094 423 %

• Takie RW to wstyd.

Dziwie się ludziom, którzy gratulują. Fevera powinien spotkać ostracyzm i przemilczenie, a nie pochwała i oklaski.

Kupienie w ostatnich sekundach floty za pieniądze, której nie byłbyś w stanie normalnie wybudować sprawiło, że straciłeś zdolności honorowe. Umieść w RW ile pieniędzy na tą akcję wydałeś, ale koniecznie przed raportami z recków, bo to ważniejsza informacja.

Dramat i hańba.:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

• W pełni się zgadzam ale z tą grą porobiło się to co się porobiło..

=2die4=

- Rosalind (aktualnie)

- Zenith (top200)

- Ymir (top30)

- Batelgause (top100)

- U56 (top40)

- U54 (top100)

- U18 (top500)

• Dziewczyny uspokójcie kolana.

Małe uni połączyli z dużym. floty kiedyś dominujące stały sie malutkie... i co?? i jajco:trollface:

Tomek ma top 1 solo i co?? to samo co wyżejxDxD

Grasz w ogame to godzisz się na warunki i wszystko co w grze dostępne. Proste

Są paczki to sobie chłopak kupuje jak go stać(a stać bo wszystkie berła w Krakowie świecą się jak nowe).

Nie spinajcie pośladów. Szczególnie jak nie raz przeklikaliście(płatne udogodnienie)TP na lotce w czyimś us.

,,Dramat i HaŃba"xDxD

Zapraszam na spotkanie. Będziecie się mogli wypowiedzieć o waszych problemach z dzieciństwa8)

Panie gorączka!!!

Gratuluję .

To najlepiej wydane pieniądze w historii twojego konta.

Szczególnie ze druga strona na 100% nie używa udogodnień i paczekxDxDxDxD

Ps. Do tej pory nie dowierzam jak patrzę na to RW.....

Niech pampers będzie z tobą:goodjob::goodjob::stick::stick:

• Grasz w ogame to godzisz się na warunki i wszystko co w grze dostępne. Proste

Od strony technicznej i Zasad Gry masz rację, co do litery prawa uczciwie.

Ale jest też coś takiego jak honor. Fever klikną po prostu całkowicie legalny guzik "WYGRAJ ZA HAJS" i wygrał. Gratki się należą przecież :beaten:

Kaps opóźnił atak, dopełnił wszystkich zasad sztuki. Fever nie miał wiedzy o ile opóźni Kaps i nie wstawił posiadanej floty w odpowiednim momencie (bazującym na obserwacji jego ataków i zwyczajów), bo jej nie miał. Ani wiedzy ani floty Jedyne co miał, by wygrać, to pieniądze. No raz jeszcze GRATULACJE.

Zastanawiam się, ile kosztowało zrobienie z siebie "kozaka" na Uni? Dowiemy się? Flota, surka, recki są w Raporcie, pieniądze też należy umieścić.

• Każdy nawet ten twój cały kaps używa antymaterii. Tak wygląda ta gra. co ma do tego honor??

Jak taki kaps jeździ po 20x słabszych całym pakietem to jest to honorowe?

kaps powinien się domyślić ze na moonie jest stocznia na 12 lvl. nie bez przyczyny. Powinien uważać z lotem na kogoś kto paczkuje i nie lecieć na aktach. Mógł też wysłać 10x mniej statków na to na co leciał. Jednym słowem ,,spartaczył"

Tomek po prostu pozbył się kłopotu który notorycznie na niego latał mając ogromną przewagę w ilości statków.

Nie zrobił tego żeby komuś imponować na bank. Nawet nie wiesz ile musiał pampersów zużyć żeby to przeklikaćxDxD

Pan gorączka ma tyle wspólnego z kozakiem co 4latek z kokainą:trollface:

Sprytniejszy pokonał sprytnego i tyle w temacie.(nie wierze ze to napisałemxDxD)

• co z Wami ludzie jest nie tak?

Nie napisałem że była to finezyjna akcja.

Mój portfel wcale nie jest gruby, gram głównie eco bo nie mam czasu. Ciężko pracuje na to żeby kupić sobie te gesi.

Jestem nieuleczalnie chory i nie mogę sobie otworzyć browara, albo pójść na rower. Cieszy mnie to że postawie sobie kopalnie albo czasem dorwe "kapsa".

Ale zawsze komuś będzie coś przeszkadzać :) Na autostradzie też zajmujecie lewy pas żeby ktoś Was nie wyprzedził bo ma lepszą furę?

A co gdybym się zagapił (bo lot Kapsa byl szybki ) i stracił dt z surka z paczek? Wtedy gratki lałyby się jak browar w Bawarii :) wtedy NIKT by nie napisał że frajerska akcja bo miałem surowce z paczek :)

Gram według reguł GF :) Ja nie płakałem jak mnie złapano z pz i nie wnikałem czy klikał bot czy człowiek, czy skanują boty czy ludzie. Nie wnikam bo mi to nie przeszkadza :)

• Gratulacje Tomku, czasem się uda! :)

Pampers mocy był z Tobą, czas go ozłocić! :D

Co do osób mających problem ze starciem:

- Gdyby Fev nie zainwestował w paczki, nie byłoby zainteresowania agresora. Skoro źle świadczy użycie paczek to czy tak samo źle świadczy o tym że ktoś chciał żerować na paczkach innych? Czy w takim przypadku "honorowe" jest nie latanie na taką osobę? A może zyski z każdej operacji na kimś kto kupuje paczki, powinny być przekazywane do GF? Trzeba trochę uspokojenia.
    - Przeklikanie tylu paczek, plan, ułożenie, obserwacja kto czym i gdzie w okolicy lata, w dobrym momencie pokazanie składu floty, zawartości trampków i zaplanowanie wszystkiego... Może to i nie jest tak trudne jak wyliczenie zawróconego stacjonuj nie mając falangi, ale też nie jest tak bajecznie łatwe jakby się zdawało "2 kliknięcia".

Obrońcy uśmiechu i SzO, dok odda a i floty pozostało jeszcze kilka razy tyle :)
    Z resztą już zaczął latać po urlopie, efekty są.
    Powodzenia!