Ryba tego złomu gratuluje Ci najbardziej! Obrońca to typ judasza - szybko zapomina z kim kiedyś grał etc. Szkoda, że symbolicznie chociaż nie przyłożyłem do tego ręki (wspominałem o tym kiedyś Wrednej).
Posts by Uriel
-
-
Wypadek przy pracy;-)
-
Świetna gra przy wykorzystaniu urlopu, graty, pozdro i do zobaczenia!
-
Cel zacny choć łup mniej... tyle, że chyba chodzi o zasady i zabawe zatem bawimy się dalej, grat i SzO
-
Świetne trafienie... gratulację i mam nadzieję, że klxxx wróci - w porządku chłopak. Lel idzie w górę, będę obserwował rozwój wypadków.
-
Czy trafiony gość nie jest z Ymira?
-
Elegancko, skuteczna obrona w pojedynkę, gratulację Dziadzia, przetop na coś fajnego, pozdrawiam.
-
W końcu kolego wróciłeś, gratki i pozostań na dłużej. Jakieś paliwko chcecie SF?
-
Prawie na czysto, gratki i SzO. Ps. Paliwa nie chcesz? Komu ja te ekstraktory stawiałem?:-)
-
Graty ale Prezes Ci tego nie odpuści, miej tego świadomość.
-
-
Weterani coś cieniują ostatnio, zła passa.. olszyn nieźle łupiesz tymi kopalniami
-
Generał czy determinacja? Gratuluje, pozdrawiam i życzę kolejnych wlotów! Ps. witam kapsika przy okazji.
-
Ładne trafienie!
[mod='Neferet']Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi[/mod]
-
Angelina widać była w planach większej liczby osób..
-
2die4 kolego - gratki i SzO bo unii pustoszeje.
-
Cel idealny, Ryba zostaw czasem coś dla innych:-)
-
Uwielbiam te ogamowe niuanse i teorię spiskowe:) Wszyscy jadą bez anty, zero pushu zero multi, jedynie wrodzony talent do gry:)
-
Nie wiedziałem, że dziadzia ma bujak? O całej reszcie wiem, o kaczce o spływaniu etc, ale o bujaku pierwsze słyszę.
-
Nie ma co się denerwować strata niewielka ale nie umniejszam agresorowi - taka gra i lecimy dalej.