Gratulacje, choć szkoda że Xarix ![]()
SzO!
Posts by Karotek
-
-
Nie, nie działa wstecz do już wykonanych.
Tylko podczas naliczania (moment wykonania) trytu za zadania, mając aktywny sztab dostajesz bonus. -
Display MoreDisplay More
Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
Brawo, TOP1 wpadło, teraz 1kk%
Odliczanie dalsze NRW#2. Ciekawe, do ilu dojdzie?
Zwróciło się za Ankę, teraz będzie na czysto.PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..
Widać ten sam poziom co w pw, to ta sama osoba... Karotek czytaj ze zrozumieniem "Wstawiam za Morfeusza" 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Dokładnie tak.
Ale była dywagacja czy to nadal to ten sam właściciel. Stąd mój "PS" - wstawiłaś tekst pisany w formie męskiej a Elenia pisała kilka razy ze mną za daaawnych czasów (z pół roku temu?) jak jeszcze w NRW nie była - w formie żeńskiej. Jednak agresywny styl pisania zachowany.. Czy teraz zrozumiały jest mój komentarz?
Obrońca uciśnionych... A to nie na tobie czasem yodus kręcił tu na forum st, pobierając jeszcze zapłatę i chwaląc się procentami?? A później cyk do sojuszu?? Ehhh obrońca moralności się znalazł co sam nic nie umie. Dobraliście się w tym sojuszu. Jeden w kilku osobach zagryzając marchewkę 😎😎😎
Wskaż mi gdzie taki zysk ze mnie miał bo za każdym razem widziałem u niego straty, delikatne straty, bo PZ zawsze było moje.. no chyba że liczysz ~50kk pożywienia - tego nie obejmuje regulamin. Tego chyba nie zabrałem raz z moona

A ST było wstawione właśnie dla takich komentarzy, efekt osiągnięty
Display MoreDisplay MoreKolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
Zwróciło się za Ankę, teraz będzie na czysto.PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..
Widać ten sam poziom co w pw, to ta sama osoba... Karotek czytaj ze zrozumieniem "Wstawiam za Morfeusza" 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Dokładnie tak.
Ale była dywagacja czy to nadal to ten sam właściciel. Stąd mój "PS" - wstawiłaś tekst pisany w formie męskiej a Elenia pisała kilka razy ze mną za daaawnych czasów (z pół roku temu?) jak jeszcze w NRW nie była - w formie żeńskiej. Jednak agresywny styl pisania zachowany.. Czy teraz zrozumiały jest mój komentarz?
hahah...Elenia to tylko nick. Ale dla Twojej informacji to od poczatku serwera na tym koncie gral mezczyzna, a zakonczyl gre widzac ta blazenade, konto nadal jest w rekach mezczyzny... proponuje zrobic przerwe skoro mylisz płcie 🤫🙈
No to ciekawie się tam bawił na koncie, skoro pisał w formie żeńskiej jak jeszcze chciał(-a) ze swoim drugim kolegą do mojego sojuszu wcześniejszego dojść ale ostatecznie wylądowali u Was

Szkoda że stare wiadomości się kasują, ale cóż. Ja tego komentować nie będę, może to taki sposób na zarobek pikseli

+ Edycja by nie robić spamu i kłótni:
"Panno", nie pogrążaj siebie i sojuszu bo coraz więcej Waszych członków pokazuje ten sam poziom. Dziękuję
Sprawdź kiedy ruszyła Unii M i porównaj z założeniem konta na forum. Może da Ci to coś do myślenia.
Ze starego forum konta nie były przenoszone a wiele lat nie grałem.Aby nie było offtopu: Yoda - czekam na ST 1kk ripów! Gratulacje raz jeszcze!
I dobrze napisane w temacie, Gnito wracaj! 
-
Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
Dokładnie tak.
-
-
Według niemieckiego FAQ najtańszą opcją jest: 75/78/16/11, uwzględniając ostatnie zmiany dla populacji rocktalów:
https://forum.origin.ogame.gam…thread/153-lifeforms-faq/ -
Gratulacje!
Piękne rozpoczęcie wiosny, na trochę ciepła nam zapewniłeś, teraz trzeba powtórkę bo śnieg coś dziś sypnął!NRW #1 - Czekamy na kolejne! Zwrócą jeszcze z nawiązką

-
-
Cześć!
Jaki jest optymalny (najtańszy) układ pod osiągnięcie T18 u ludzi?
Wiem że dla Rock'talów było to:
Enklawa Medytacji 75
Farma Kryształów 78
Kuźnia Run (T2) 15
Oriktorium (T3) 11
-
Ja mam inne pytanie, czy Infiniti ma taką samą/podobna funkcjonalność jak agr pod względem wysyłania ekspedycji?
W sensie można dać zakres układów w które będzie latać flota? Czy za każdym razem trzeba ręcznie wpisywać układ jeżeli się nie chce tego samego ?
Masz możliwość wejścia w galaktykę, nacisnięcia przycisku Ekspedycja a wtedy wybierany jest skład floty już bezpośrednio do ekspedycji.
Jak tylko wyślesz pierwszą, to odrazu w ten sam układ drugą przygotowuje Ci.
Tak możesz "wybrać" na kilka ekspedycji układ, później galaktyka i kolejny. -
Gratulacje! Zawsze coś ale nie przebijaj mnie tak na licytacjach

-
Trochę zwlekałem ale:
Agresor zyskał łącznie 61.963.644.381 jednostek.Majstersztyk!
Opracowanie, planowanie, kombinowanie, liczenie bez wiarygodnego sima, obserwacja i lot.
Pozostaje tylko i wyłącznie zacytować
QuoteDisplay MoreMiło się ogląda ST kiedy :
- nie jest to ST na koncie kupionym
- nie jest to ST na swoim multikoncie
- nie jest to ST ustawiane pod push z którymi GO gówno zrobi.
I tacy gracze stanowią o sile tej gry a nie [*tu było nienawistne słowo*] pokroju Yody, Balboa i im podobnych.
Aż naszła mnie ochota na powrót na ten serwer do aktywnej gry bo z takimi graczami można grać. I to oni wyznaczają trendy serwera a nie [*tu było nienawistne słowo*] jak tamten oszust.
Gratulacje , wyrastasz na prawdziwego TOP1 tego serwera. I żadne procenty i pkt tego nie zmienią.
-
100+ ekspedycji dziennie.
0 przedmiotów w tym tygodniu (tylko merchanty)
Pionier + odkrywca.
Serwer Mathilde.
Pozdrawiam
-
O jakich dymkach mówisz?
-
Często ludzie nie biorą pod uwagę pożywienia atakując księżyce bo zazwyczaj tam pożywienia nie ma.
Magazynuj sobie tam i jeśli ktoś na Ciebie będzie chciał lecieć to albo musi duuuużo więcej trampek wysłać, albo nie przefarmi z Ciebie wszystkiego. -
-
Cześć sąsiad.
Uzupełnij tytuł o %
Wysokiego eko obrońcy a agresorom przetopu!
-
A nie lepiej po prostu żeton który farmisz na ekspedycji tak samo jak handlarza?
I możliwość zbierania w ekwipunku! -
Potwierdzam słowa Zefira

Dodam od siebie że odradzam puszczanie z jednej planety ciągle eksp. Fajniej mieć kilka które co "falę" zmieniasz.
Niestety ekspedycje jak latasz na jedno miejsce "dużo w krótkim okresie czasu" - są gorsze.
Globalne badania to taki mechanizm że "1 planeta generuje bonusy dla całego konta takie same".
Podgląd jakie bonusy są z jakiego konta możesz zweryfikować w zakładce "Ustawienia surowców" (przycisk przy Surowcach) a następnie prawy górny róg "Bonusy dla graczy".
Tam fajnie wszystko rozpisane jaka planeta daje jakie bonusy dla całego konta
-
Czas badania liczony jest w momencie jego rozpoczęcia. Jak stracisz bonusy skracające czas badania, to żadne badanie które jest w trakcie badania nie wydłuży się (w drugą stronę też to nie działa, nie skróci się jak nagle event wpadnie na szybsze badanie).