Posts by Karotek

Wskaż mi gdzie taki zysk ze mnie miał bo za każdym razem widziałem u niego straty, delikatne straty, bo PZ zawsze było moje.. no chyba że liczysz ~50kk pożywienia - tego nie obejmuje regulamin. Tego chyba nie zabrałem raz z moona :)

A ST było wstawione właśnie dla takich komentarzy, efekt osiągnięty :love2:

No to ciekawie się tam bawił na koncie, skoro pisał w formie żeńskiej jak jeszcze chciał(-a) ze swoim drugim kolegą do mojego sojuszu wcześniejszego dojść ale ostatecznie wylądowali u Was ;)

Szkoda że stare wiadomości się kasują, ale cóż. Ja tego komentować nie będę, może to taki sposób na zarobek pikseli :)

+ Edycja by nie robić spamu i kłótni:

"Panno", nie pogrążaj siebie i sojuszu bo coraz więcej Waszych członków pokazuje ten sam poziom. Dziękuję ;)
    Sprawdź kiedy ruszyła Unii M i porównaj z założeniem konta na forum. Może da Ci to coś do myślenia.
    Ze starego forum konta nie były przenoszone a wiele lat nie grałem.

Aby nie było offtopu: Yoda - czekam na ST 1kk ripów! Gratulacje raz jeszcze! :) I dobrze napisane w temacie, Gnito wracaj! :)

Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
    Brawo, TOP1 wpadło, teraz 1kk% ;)

Odliczanie dalsze NRW#2. Ciekawe, do ilu dojdzie?
    Zwróciło się za Ankę, teraz będzie na czysto.

PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..

Widać ten sam poziom co w pw, to ta sama osoba... Karotek czytaj ze zrozumieniem "Wstawiam za Morfeusza" 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Dokładnie tak.
    Ale była dywagacja czy to nadal to ten sam właściciel. Stąd mój "PS" - wstawiłaś tekst pisany w formie męskiej a Elenia pisała kilka razy ze mną za daaawnych czasów (z pół roku temu?) jak jeszcze w NRW nie była - w formie żeńskiej. Jednak agresywny styl pisania zachowany.. Czy teraz zrozumiały jest mój komentarz? :)

Kolejne miejsca gdzie "jest ciemno jak po zgaszeniu monitora" pękły jak widać w komentarzach.
    Brawo, TOP1 wpadło, teraz 1kk% ;)

Odliczanie dalsze NRW#2. Ciekawe, do ilu dojdzie?
    Zwróciło się za Ankę, teraz będzie na czysto.

PS. Po tej wypowiedzi Panny Mao chyba jednak to już nie Elenia, tam była kobieta, a tu albo facet albo zasiadanie. No chyba że facet wcześniej udawał kobietę..

Jest też opcja że misje transportową klikał z Infinity game, po czym zamiast odświeżyć to kliknął ekspedycje :)
    Wtedy następna misja wczytuje się ekspedycja ale na koordy transportu na planetę cel.
    Tak mi się też kilka razy zdarzyło.

Cześć!

Jaki jest optymalny (najtańszy) układ pod osiągnięcie T18 u ludzi?

Wiem że dla Rock'talów było to:

Enklawa Medytacji 75

Farma Kryształów 78

Kuźnia Run (T2) 15

Oriktorium (T3) 11

Ja mam inne pytanie, czy Infiniti ma taką samą/podobna funkcjonalność jak agr pod względem wysyłania ekspedycji?

W sensie można dać zakres układów w które będzie latać flota? Czy za każdym razem trzeba ręcznie wpisywać układ jeżeli się nie chce tego samego ?

Masz możliwość wejścia w galaktykę, nacisnięcia przycisku Ekspedycja a wtedy wybierany jest skład floty już bezpośrednio do ekspedycji.
    Jak tylko wyślesz pierwszą, to odrazu w ten sam układ drugą przygotowuje Ci.

Tak możesz "wybrać" na kilka ekspedycji układ, później galaktyka i kolejny.

Trochę zwlekałem ale:

Agresor zyskał łącznie 61.963.644.381 jednostek.

Majstersztyk!

Opracowanie, planowanie, kombinowanie, liczenie bez wiarygodnego sima, obserwacja i lot.

Pozostaje tylko i wyłącznie zacytować :)

Często ludzie nie biorą pod uwagę pożywienia atakując księżyce bo zazwyczaj tam pożywienia nie ma.
    Magazynuj sobie tam i jeśli ktoś na Ciebie będzie chciał lecieć to albo musi duuuużo więcej trampek wysłać, albo nie przefarmi z Ciebie wszystkiego.

Potwierdzam słowa Zefira :)

Dodam od siebie że odradzam puszczanie z jednej planety ciągle eksp. Fajniej mieć kilka które co "falę" zmieniasz.
    Niestety ekspedycje jak latasz na jedno miejsce "dużo w krótkim okresie czasu" - są gorsze.

Globalne badania to taki mechanizm że "1 planeta generuje bonusy dla całego konta takie same".
    Podgląd jakie bonusy są z jakiego konta możesz zweryfikować w zakładce "Ustawienia surowców" (przycisk przy Surowcach) a następnie prawy górny róg "Bonusy dla graczy".

Tam fajnie wszystko rozpisane jaka planeta daje jakie bonusy dla całego konta ;)

Czas badania liczony jest w momencie jego rozpoczęcia. Jak stracisz bonusy skracające czas badania, to żadne badanie które jest w trakcie badania nie wydłuży się (w drugą stronę też to nie działa, nie skróci się jak nagle event wpadnie na szybsze badanie).