Moje posty widzę zostały usunięte więc jeszcze raz, Balbina + slblukasz vs seru i Robikon
Bez gaży i niczego, w imię zasad
Moje posty widzę zostały usunięte więc jeszcze raz, Balbina + slblukasz vs seru i Robikon
Bez gaży i niczego, w imię zasad
Dokladnie, po co komentowac. Jak będą wrzucali st i 0 komentarzy to im się znudzi a tak mają pożywkę i satysfakcję
Odnośnie starcia to spamowanie sondami przed atakiem jest obecnie legalne? Sam już nie wiem GO raz pozwalają raz nie..
Słabo.. Kolejny push 🤣🤣🤣
Edit jakoś wszystkie Wasze ostatnie ST mają w nicku oddam, przypadek?
Fajnie się to czyta od podszewki.. Ja z Krzysiem mam/miałem kontakt ale rzeczywiście większość naszych rozmów wykorzystywał żeby kogoś zezłomować.. Skilla odebrać mu nie można bo jest chyba najlepszym graczem jakiego spotkałem w tej społeczności jednak jego falszywosc to druga kwestia..
Daje dzień dwa i będzie st z moim skromnym udziałem bo nie odpuszczą po tym komentarzu
No macie tupet.. Nielegalny handlarz? Przecież Wy dopiero co z bana wróciliście.. Trzeba było znaleźć gruba ofiarę żeby sure do GO odesłać
Gratulacje!! Tak huknęło, że aż serwer zlagowało na minutę. Piękny %, zysk mógłby być dużo większy ale atakujący chyba się zabezpieczyli i wysłali wszystkie recki bo na flote Sheparda wystarczyłoby dużo mniej. SHGV8 już odbudowani więc bez SzO
Tak mój błąd, że nie przewidziałem tych lagow na serwerze, niestety nie udało się zawrócić ataku w 10s, gdzie na Lacerta w 10s zawracałem atak sondę i dofarmy.
Jakoś bardzo nie zabolało, połowa strat już odrobiona.
Graty obrońcą się należą mimo bugów na tym uni..
P. S najważniejsze żeby flota nie rdzewiała
Ładnie sobie sojusznicy poczynają widzę, po oglądaniu takich starć aż człowiek myśli o odbudowie ale jak widać po ilości Waszych (SGI) ST ostatnio lepiej Wam idzie beze mnie Pozdro
Zrobiłem tak jak napisałem wczoraj w komentarzu i wziąłem przykład z naszych "większych" kolegów z uni no i udało się.
Miało być troche więcej floty ale i tak jest dobrze
Obrońca zaskoczony, nie zna tajnych technik miong chang prosto z Tokio.
Dnia 22-02-2023 13:04:28 następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Seru [TERE]
Pathfinder 14.617
Duży transporter 13.353
Lekki myśliwiec 3.847
Ciężki myśliwiec 4.755
Krążownik 632
Okręt wojenny 3.792
Recykler 8.001
Sonda szpiegowska 131.837
Bombowiec 437
Niszczyciel 392
Gwiazda Śmierci 7
Pancernik 4.566
Reaper 3.744
Pathfinder 199
Wyrzutnia rakiet 10.000
Lekkie działo laserowe 35.150
Ciężkie działo laserowe 1.000
Działo Gaussa 1.000
Działo jonowe 1.000
Wyrzutnia plazmy 246
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Krążownik 7.423 ( -1.735 )
Okręt wojenny 19.186 ( -1.729 )
Pancernik 93.930 ( -6.431 )
Pathfinder 11.715 ( -2.902 )
Agresor stracił łącznie 790.652.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 2.422.522.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 854.766.000 metalu i 785.010.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 85.599.769 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 593.080.721
Kryształ: 453.891.305
Deuter: -112.248.257
agresor zyskał łącznie 934.723.769 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -1.279.009.721
Kryształ: -1.027.166.305
Deuter: -201.945.743
obrońca stracił łącznie 2.508.121.769 jednostek.
Graty, podziwiam lot, gdzie większość boi się Ich nawet zeskanować. Niech topka też się pilnuje, a co!!
Starcie czyste jak łza, po rozmowie z sojusznikiem okazało się, że to tylko zbieg okoliczności.
Atakierom można pogratulować i chyba trzeba zacząć stosować tą samą technikę bo już drugi nasz sojusznik a i pewnie wielu na uni dało się złapać na to samo. Ja w sumie też bym tak flote stracił jakiś czas temu ale Balboa zostawił o 1s za dużo do ucieczki
tak, tym razem złom u nas, obrońca nie miał czasu powiadomić osób trzecich a i Shepard'dowi nie zdradzaliśmy szczegółów xd
Decyzja o Panu Sowie była przed 22 a o północy był już spakowany. Miało być ściąganie moonów jednak wyszło lepiej niż planowaliśmy, lotki w układ i start na aktywce.. siadło. W międzyczasie z floty zniknęło 60gs i 3k pionków, obrońca chyba też planował jakąś nocną akcje.
Ja chciałem wyrazić swój podziw dla kolegi z sojuszu Holmes'a mimo, że widział znaczącą przewage podstawił swoje zabawki by bronić sojusznika. Brawo to się szanuje, prawdziwy sojusznik a nie jakiś podrabianiec. Złomu szkoda ale cóż, mówi się trudno i lata się dalej.
P.S Shepard kradziej!!
jak to mówią złom pod dom ładny %, złomik cały u Ciebie więc przetapiaj na latajki. Plany były jeszcze dobić atakującego bo zostało mu 17mld floty. Jak się okazało było to 1200 gwiazdek więc i tak byśmy się nie przebili a i odpalony urlop bez słowa.