Balboa[EXP] & JAJA[ALE] & Zohan[EVE] vs. Bane-oddam ~ 149.828%

• Decyzje podjęte okazały się słuszne i w taki oto sposób udało się zniszczyć kolejnego nielegalnego handlarza kontami!

Pozdrawiamy uczestników i znajomych.

Dnia 10-11-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [Exp]

Pancernik 425.476

Reaper 77.280

Agresor JAJA [ALE]

Lekki myśliwiec 810.149

Ciężki myśliwiec 23.605

Krążownik 235.724

Okręt wojenny 60.201

Pancernik 674.730

Agresor Zohan [EVE]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Bane-oddam

Mały transporter 105.923

Duży transporter 3.333

Lekki myśliwiec 109.868

Ciężki myśliwiec 39.609

Krążownik 61.561

Okręt wojenny 12.617

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 119.390

Sonda szpiegowska 212.357

Bombowiec 5.627

Satelita słoneczny 220

Niszczyciel 4.239

Gwiazda Śmierci 87

Pancernik 120.675

Reaper 2.852

Pathfinder 16.445

Po bitwie...

Agresor Balboa [Exp]

Pancernik 424.098 ( -1.378 )

Reaper 77.047 ( -233 )

Agresor JAJA [ALE]

Lekki myśliwiec 687.183 ( -122.966 )

Ciężki myśliwiec 21.467 ( -2.138 )

Krążownik 231.954 ( -3.770 )

Okręt wojenny 59.975 ( -226 )

Pancernik 672.451 ( -2.279 )

Agresor Zohan [EVE]

Sonda szpiegowska 1 ( -0 )

Obrońca Bane-oddam

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

3.046.356 Metalu, 1.138.586 Kryształu i 13.428.324 Deuteru

Agresor stracił łącznie 984.259.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 19.333.381.000 jednostek.

At these space coordinates now float 6.897.734.037 metal, 6.121.465.113 crystal and 1.963.637.354 deuterium.

Agresor przejął łącznie 17.613.266 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

combatreport.harvest.attacker.captured

6.897.734.037 metal, 6.121.465.113 crystal and 1.963.637.354 deuterium

585.256.767 metal, 519.392.146 crystal and 166.610.084 deuterium

combatreport.harvest.attacker.total

7.482.990.804 metal, 6.640.857.259 crystal and 2.130.247.438 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 6.889.226.160

Kryształ: 6.321.602.845

Deuter: 2.076.620.762

agresor zyskał łącznie 15.287.449.767 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -8.759.983.356

Kryształ: -7.981.825.586

Deuter: -2.609.185.324

obrońca stracił łącznie 19.350.994.266 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Balboa znowu w akcji. Nielegalny handlarz i pusher zezłomował kolegę handlarza i pushera. Się dzieje :D

Ale to w sumie dobrze, bo to tylko uwydatnia nieudolność i marionetkowość teamu. I jego nadmuchane "możliwości" które po prostu nie istnieją :D Prawie jak z długopisami... :D

• Dobrze, ze się przelogowalas, teraz przynajmniej Twoje zarzuty wyglądają poważniej. Nic nie wiecie, ale wiele chcecie. Nie wiecie za co były bany, z kiedy, ale bardzo byście chcieli bym był tym handlarzem kont, oszustem i kims kto nie umie grać, ale możecie jedynie to pisac z fikcyjnych kont i smieszkowac. Domyśl rodzi domyśl, ale kto bierze tylko jedna najwygodniejsza opcje pod uwagę jest po prostu ograniczony.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Dawno mnie tu nie bylo na forum a widze fajne rzeczy sie dzieja , dobrze ze nie gram w ta gre i zakonczylem przygode na dobre , Balboa Tobie tez polecam ;)

Mimo to graty akcji , choc bym na Waszym miejscu robil juz rozporki bo jak blues wroci to pewnie poleci w paczki :trollface::trollface:

• Dobrze, ze się przelogowalas, teraz przynajmniej Twoje zarzuty wyglądają poważniej. Nic nie wiecie, ale wiele chcecie. Nie wiecie za co były bany, z kiedy, ale bardzo byście chcieli bym był tym handlarzem kont, oszustem i kims kto nie umie grać, ale możecie jedynie to pisac z fikcyjnych kont i smieszkowac. Domyśl rodzi domyśl, ale kto bierze tylko jedna najwygodniejsza opcje pod uwagę jest po prostu ograniczony.

Generalnie przypuszczam że nikt nie ujmuje Tobie umiejętności które niewątpliwie posiadasz : ) ale co do totalnej uczciwości ?? Nie lubie udzielać się na forum ale widząc coś takiego i schematy powtarzające się od kilkunastu Uni wiem że ta gra nie jest uczciwa :) Już sam fakt gry dzień w dzień w wiekszości czasu przez 24h na dobe budzi podejrzenia. Sam wiem najlepiej że połączenie gry, pracy, obowiązków dnia codziennego i siedzenia w nocy na czatach daje dużo negatywnych skutków dla gry jak i przede wszystkim dla życia realnego, zaspanie do pracy, senność w ciągu dnia apatia, Wam te odczucia jakby nie były znane co rodzi kolejne kontrowersje w około Ciebie jak i innych podobnych graczy bo nie ukrywajmy jest kilka osób co podobnie traktuje te grę. Niemniej twierdze że masz jeszcze największe umiejętności z nich wszystkich co na bank grając totalnie bez żadnych wspomagaczy dało by CI to dobre miejsce w TOP :) Do pozostałych graczy z tego serwera... Czy nie pięknie się grało jak nie było paru osob ?? harmonia, równowaga, umiejętności nie zasobność portfela? rozumiecie o czym piszę ?

Pozdrawiam

• Decyzje podjęte okazały się słuszne i w taki oto sposób udało się zniszczyć kolejnego nielegalnego handlarza kontami!

Starego qmpla z Lacerty i pewnie jeszcze wcześniej powiadasz? :D Co by tu nie napisać i tak pozostanie bez przekazu, bo każdy przetworzy na swój sposób . . . :E Więc gratuluję ogółowi jak i jego pojedyńczym jednostkom . . .Co by nie było :P Powodzonka ^^

• Napiszę kilka słów , proszę niech każdy doczyta do końca !

Zatem aby zrozumieć pewne rzeczy muszę się cofnąć w czasie . Przygodę w ogame zaczynałem na u 39 jeszcze na starym silniku , później testowałem nowe oblicze ogame na u 42 org . Tam też zaczął się czas antymaterii . Po trzech latach gry i mnóstwa St dopadło mnie 5 innych graczy tegoż uni . Zawiesiłem przygodę z ogame na długie lata .

Wróciłem z ciekawości na Kebrosa , byłem zielony i wybrałem generała , oczywiście był to zły wybór wiec poza jedynym ST niczego nie zrobiłem . Pojawił się nowy serwer - lacareta , zdecydowałem się na nim grać bo już troszkę wiedziałem jak należy zaczynać . Na tym serwerze spotkałem gracza Balboa , polował na mnie ale od słowa do słowa nawiązaliśmy znajomość . Znajomość na tyle dużą że stałem się członkiem sojuszu SD

którym szefem był balboa . Na początku nie powiem imponował mi balboa tym jak potrafi grać , jak kolejni gracze padają , jak potrafi złapać z wyliczonej pz iitd ...

Sprytny plan zniszczenia Ownera też się powiódł . Owner jeżeli to czytasz to padłeś bo Balboa Cię wystawił , pisał tak abyś poleciał ale z góry Twój lot był skazany na porażkę !

Wtedy jeszcze nie sądziłem ze balboa to taki stefan .

Mieliśmy nawet spotkanie sojuszowe na którym piłem i paliłem z graczem balboa będąc czlonkiem sojuszu SD .

Gdy cały serwer został zdominowany przez sojusz SD i wszyscy znaczący gracze odeszli balboa nie miał na kogo polować . W międzyczasie poróżniły nas kwestie antymaterii i paczkowania . Głośno mówiłem że to wypacza grę i robi z niej wyścig szczurów kto więcej wyda . Baloba oczywiście jako paczkomat ( zakup 2500 paczek przez tureckie ip ) twierdził że nie mam racji . Może i nie mam , bo każdy wydaje jak chce ale moim zdaniem paczki i inne ulepszenia zabiją grę .. ale wrócę do ciągu dalszego myśli ...

Balboa wymyślił plan który miał na celu abym stracił flotę , Jeden z graczy niby sprzedał konto i wyszedł z soja a po chwili będąc na urlopie trafił mi mona z którego robiłem ffsa Robiłem wtedy zbieraj , bo nie było siły na sojusz SD . Gracz na urlopie trafia księżyc skąd idzie ffs i tu zapaliła mi się lampka ze zostałem wystawiony przez balboe . Tak też było gracz balboa zachował się jak największy frajer i mnie wystawił . Do złomu nie doszło tylko dlatego ze byłem broniony przez innego sojusznika i znajomego plus wtedy faktycznie kupiłem paczki i dobudowałem flotę . Balboa jak na zdrajcę i oszusta przystało wyparł się ze o nicvzym nie wie,

Moja gra na serwerze lacareta ogranicza się tylko do robienia stacji , puszczania expa , i sprawdzania czy głupiec nie leci w ciągu dnia aby zdjąć mi księżyc . Niestety gs leci trochę w układzie a ja zaglądam cały czas wiec nie ma szans na złapanie mojej floty co powoduje flustrację balba.

Polubiłem jednak ogame i zacząłem na saros .. jak tylko wrzuciłem jakieś st na serwerze pojawił się nikt inny jak balboa który odkupił konto od kogoś i pierwszą rzeczą było kupienie paczek czy też surowców aby wybudować flotę .

Złapał mnie tam , miałem złamaną piętę przez całe wakacje i leżałem w łóżku, pod koniec zacząłem jeździć nad wodę a tam nie było zasięgu wiec zostałem zezłomowany . Skasowałem konto . Pozdrawiam wszystkich z sojuszu BB .

Teraz pojawił się szybki serwer więc postanowiłem i tu zagrać . Nawet było fajnie , ale znowu na mej drodze stanął gracz balboa .. Nie wiem grał , czy też kupił konto to nie ma znaczenia ale znaczenie ma fakt iż to ty byłeś zablokowany , i to 2 krotnie ..

balboa nie dość ze jesteś zwykłym prostkiem i chamem to jesteś także oszustem ..

oszustem który za wszelką cenę chce być najlepszy .

nie grasz uczciwe , grasz tak aby zawsze mieć przewagę ..

wiedz jedno gburze - jesteś bardzo nie lubiany wśród innych graczy , a po przeczytaniu tego posta mam nadzieję że nie staniesz się bohaterem a raczej frajerem który w imię jakiś cyferek wbije nóż w plecy każdemu

wierzę jednak ze znajdzie się ktoś taki jak na saros który nauczy cie pokory bo to on będzie dysponował większą kasą .

Twoje pomówienie że jestem handlarzem kont to chyba wymysł chorego ćpuna a nie rzeczywistość

oddać konto mogę zawsze i wszędzie nie jest moją własnością wiec mogę oddać kiedy chcę i komu chcę . Ty za to kupujesz konta pod złom i udajesz kozaka .

Nie wiem kto więcej stracił , ja odchodzę z godnością , a ty znowu bez paczek czy też kupionej surki nie potrafisz nic zrobić .

jesteś żałosny i tyle ...

a akcja jak wiesz że śpię zawsze to żałosna była , musiałeś dopakować i prosić Zohana o pomoc bo sam tchórzu w życiu byś nie poleciał , ale wiedz że masz więcej wrogów niż znajomych a kiedyś napiszę posta śmiejąc się z ciebie jak to zostałeś spakowany , jak na saros ...

Pozdrawiam wszystkich

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• Zawsze mi koledzy powtarzają, po co takim dzbanom odpisywać, ale zawsze to zwycięża i jednak odpisuje. Panie Lordzie, jak sam zasugerowałeś w swej biografii to grałeś ze mną w sojuszu. Dlaczego wiec nie napiszesz, które to konta zostały kupione na złom. Skoro mam więcej wrogów niż kolegów to dlaczego do tej pory jescze nikt się nie odezwał z konkretna wiadomością, ze kupiłem to i to konto, za tyle i tyle. Przecież wśród tak licznej grupy wrogów powinien się choć jeden znaleźć co pokaże wiadomość, ze kupuje konto pod złom, surowce, cokolwiek innego. Wiesz jedynie tyle, ze jedyne konto które było pozyskane to te dla Nevera i tyle.
    piszac o Ownerze wystawiasz sobie wizytówkę, bo jak leciały stacje do Ciebie na moona, jak dostawałeś zysk swój ze starcia to nie miałeś żadnego sprzeciwu, mogę znaleźć wiadomości jak napędzales wszystkich do działania. Zmienia się jak w kalejdoskopie u Ciebie.

Dziekuje wszystkim fanom za liczny odbiór top1 Acs tego uni. Dziekuje, ze jesteście. Waszymi komentarzami idealnie pasujecie do Onetu.
    „sukces liczony nie w kumplach, a we wrogach”

• ty balboa juz się nie ośmieszaj , wrzucasz st jako Ty a przecież to jaja był organizatorem akcji , jak widać kłamstwo i obłuda to twoje 2 imię .. dzbanem jesteś ty i nim zostaniesz na zawsze , a mnie ten złom nic nie boli bo traktuję to jako rozrywkę a ty chyba jako cel życiowy . jesteś zdrajcą, chamem i gburem i tyle w temacie

zacznij na nowym serwerze , zainwestuj jak ja 150 zł i spróbuj mnie złapać .. dasz radę kozaku ? czy tylko zawsze poprzez paczki będziesz mi pokazywał swój skil ?

widać jednak to ja jestem lepszy bo za 150 zł to kupiłem tylko sloty ekspedycji i admirałów plus skrócenie czasu turbo , nic więcej ... a Ty ile wydałeś i zainwestowaleś JAJA ? bo pod tym nickiem grasz oszuście który co chwila dostaje bana .

Woli przypomnienia , gram teraz rok czasu i ani razu nie dostałem bana, a Ty ? cały czas .. ale tak ban mija a jaja kurze są wielkie , a może strusie :P i można dalej grać ... żałosne ,ale prawdziwe ...

rzucam Ci wyzwanie , nowy serwer , 150 zl inwestycji i pokaż co potrafisz !!!!

• Fajnie się to czyta od podszewki.. Ja z Krzysiem mam/miałem kontakt ale rzeczywiście większość naszych rozmów wykorzystywał żeby kogoś zezłomować.. Skilla odebrać mu nie można bo jest chyba najlepszym graczem jakiego spotkałem w tej społeczności jednak jego falszywosc to druga kwestia..

Daje dzień dwa i będzie st z moim skromnym udziałem bo nie odpuszczą po tym komentarzu :)

• Panie Balboa.... odrobinę godności i honoru

tylko odrobinę...

Już kilka razy pisano.. mogłeś być wielki, ale znów jesteś maleńki i żałosny
    i to czy kupiłeś jakieś konto na złom, czy nie..
    czy kupiłeś na tym unii anty tureckie czy nie.. czy tylko legalne.. czy kupiłeś od kogos konto nieczyste..
    nie ma to znaczenia..
    i tak jesteś maleńki i żałosny

• nic dodać nic ująć :D

• W chwili obecnej zauważyć można, że w społeczności OGame wyjątkowo obszerne powstaje nam grono graczy, którzy urządzają sobie wyścig pt. trofea pręgierza.

Ci sami twierdzą, że padają wielkimi ofiarami administracji gry i systemu. Niektórzy z nich dadzą ogolić sobie jaja - do końca będą walczyć z systemem i twierdzić, że są niewinnymi ofiarami.

W tym wszystkim ta społeczność jest najgorsza. Paczkomat, złomiarz-aktywista, gracz bez zasad (turecka antymateria, zasiadacze, push konta dla statystyk - wszystko w celu zbudowania większej przewagi nad pozostałymi). Kiedyś do bycia Top1 wystarczyła spora ilość wolnego czasu + ponad przeciętne umiejętności. Na dziś stwierdzam, że samo paczkowanie już nie wystarczy. Potrzebne jest coś więcej i właśnie stajemy się świadkami nowego wyścigu o miano króla szczurów.

• balboa a gdzie masz tych fanów

Dziekuje wszystkim fanom za liczny odbiór top1 Acs tego uni. Dziekuje, ze jesteście. Waszymi komentarzami idealnie pasujecie do Onetu.

„sukces liczony nie w kumplach, a we wrogach”

niech tu się wpiszą :)

• Na początku nie powiem imponował mi balboa tym jak potrafi grać , jak kolejni gracze padają , jak potrafi złapać z wyliczonej pz iitd ...

Jak imponują Ci takie podstawy tej gry jak wyliczenie ps to nie powinieneś się chyba wypowiadać na temat bardziej skomplikowanych aspektów tej gry xD