Tylko fuzyjna:

Tylko fuzyjna:

brzmi jak błąd jakiś
Jak to co? Oglądałem galę mistrzów w łyżwiarstwie figurowym, bo żona beze mnie by tego nie obejrzała - takie tam rodzinne układy. I w czasie oglądania spotkały się floty ekspedycyjna i surowcowa na jednym księżycu, a Józek akurat to wypatrzył, poleciał i mnie okradł.
Akcja czysta jak łza, tak jak Jokera parę miesięcy temu. U nas, na Kalyke, nie ma takich ciemnych akcji jak na U68 ![]()
Graty Józek, jeszcze raz. Ja nic nie straciłem, bo z portfela mi nie ubyło ![]()
Nie, w poprzednim był sztab i można było więcej nagród zgarnąć. Spin ma tym razem rację ![]()
(...) Bo ja do teraz zebrałem 335k, tyle że ja zrobiłem 855 ekspów w tym czasie.
Nieźle; ja 431 ekspów i 180k anty, więc statystycznie podobnie, ale połowa ![]()
Natomiast u mnie 130k, więc około 3,5 dyszponga zaoszczędzone, a jeszcze dziś i jutro trwa.
Ej, dzisiaj, o dziwo, wpadają jak zwykle - 15 trafień, razem na 62k
mnie marnym 100% nie skuszą
Podstawił się pod jego Gęsiny a ja że jestem mały byłem zmuszony Zawrocić, a on po prostu skasował te 4k, przy powrocie 2k GSów zawrócił Zatrzymaj
Trochę wyjaśniłeś, trochę nie, trochę dodał Tomex, trochę rozumiem, o resztę dopytam Rafiego ![]()
A weź mi to teraz jeszcze raz przetłumacz:
QuoteAle niestety nasze działania zostały zauwazone przez Tomexa
Gdzie zniszczył podstawiając sie u Rafała na zatrzymaj Gęsiny z powrotu (fala 4k)
ale drugą fale darował
Podstawił się i zniszczył Was czy podstawił się i zniszczył coś innego?
Staram się zrozumieć.
Dziękuję, chłopaki; faktycznie przez Imperium najłatwiej
Dobra. A jak zapomniałem jaką rasę miałem wcześniej to można to jakoś sprawdzić? Czy muszę strzelać w ciemno i jak nie trafię to dwa dni czekam na kolejną zmianę?
Dzisiaj po zakończeniu eventu z anty w trzech falach ekspedycji dostałem tyle ekspów z anty, co przez cały jeden dzień w trakcie eventu
Haha, u mnie też sypnęło zaraz po północy ![]()
przez kilka ostatnich dni 2-5% trafień anty, dzisiaj 16,5% ![]()
U was też w trakcie eventu przestały wpadać ekspy z anty ? Na każdą turę zawsze te 2/3 ekspy z anty wracały a teraz 3x15 slotów i żadnej anty 😅
U mnie to już od dawna zauważalne było. Poza wydarzeniem prawie w każdej fali wpadała antymateria, a w trakcie trwania chyba 9x rzadziej
ja mam dzisiaj 1580, wczoraj 2320
Does this forum work?
No
właśnie dzisiaj zauważyłem, że Ogej Infinity podświetla kolorami koordynaty, na które wysyłasz ekspy; jak są na zielono, to układ jest świeży, na żółto - na wyczerpaniu, na czerwono - wyciumkany; u Ciebie na zrzucie masz same czerwone
Na Betelgezie też mieliśmy taką sytuację jak Top1 oddał na chwilę swoje konto do przypilnowania jakiejś graczce. I ją koledzy podpuścili, żeby na Ramzesa poleciała, bo to nic takiego, że na buddy-liście go ma, a smacznym kąskiem jest. I ona to zrobiła. Radości nie było końca.
Taki lot to jest największe świństwo jakie można w tej grze zrobić. Tacy ludzie nie powinni grać z innymi ludźmi tylko z sobą samym.
Spawi, SzO
ale to zadanie za 300 to możesz bązową ośmironicą albo detroidem załatwić
Zezłomować byłego sojusznika? Toż to gorsze jest od tego, co mi dell zrobił na Taurusie.
Liczby rzeczywiście przeogromne.