Ogame Infinity
albo
Antigame Reborn
to są rozszerzenia do przeglądarki; mocno ułatwiają grę; legitne są
Ogame Infinity
albo
Antigame Reborn
to są rozszerzenia do przeglądarki; mocno ułatwiają grę; legitne są

bobro - Kalyke

bobro - Kalyke

bobro (pl163)
U mnie też ostatnio więcej czarnych dziur. W statystykach z całej gry mam 0,2% czarnych dziur, w tym miesiącu 0,5%, a w pierwszym tygodniu listopada było nawet 0,7% (4 dziury).
Wygląda jak złośliwe rozbicie trampków, żeby nie miał czym wozić surki.
Przepraszam, że nie chce mi się całości czytać, ale może nikt nie pytał.
Jak teraz zlikwiduję jedną rasę i zastąpię ją drugą, to wiadomo, że muszę wszystko od nowa budować i zbierać artefakty.
Ale jak potem będę chciał wrócić do poprzedniej rasy, to te dezaktywowane wcześniej budynki będą na nią czekały?
Chodzi mi o to czy warto sobie zbudować na wszystkich planetach wszystkie rasy i sobie przełączać w zależności od humoru?
Przy Feedbacku Nerthil napisał:
Zmiana rasy na planecie działa poprawnie - po powrocie do niej budowle i technologie są nienaruszone; Ich działanie i bonusy faktycznie się wyłączyły i z powrotem włączyły.
ale czy to nadal działa?
Nie miałem okazji poznać. Przeciera nam drogę. Kondolencje dla wszystkich, którym jest przykro, że odszedł.
Nie zarejestrowałem tego czy to było przed czy po którejś aktualizacji i nie przejąłem się tym, bo tak jak przyszło, tak samo poszło. Powtórzyło się potem dwa razy, ale ja dużo nie skanuję, więc nie jestem miarodajny.
U mnie też czasem zdarza się, że floty wiszą, mimo że wróciły. Trwa to około minuty i wszystko wraca do normy. Zdarza się to raz na dwa tygodnie mniej więcej.
SzO Maniak ![]()
mniejszy % z Ciebie wyszedł niż ze mnie ![]()
Szybkie pytanko
Czy przedmioty tymczasowe zatrzymują licznik czasu podczas bana ?
Hehe, Latte ![]()
Ktoś się musi teraz podłożyć, żeby sprawdzić i udzielić Ci prawidłowej odpowiedzi. Za co można dostać bana na dobę?
Graty wyczucia momentu zamroczenia obrońcy 😋
(...)
Ale że najpierw go ogłuszyli tarczą i potem zaatakowali?
Ładne liczby. Najbardziej podobają mi się ilości statków Valhalli, bo lubię powtarzające się cyfry i palindromy.
Gratuluję. Nie przypilnowałem, bo życiowe sprawy okazały się po raz kolejny ważniejsze od ogeja ![]()
Tak jak sobie popisaliśmy, właściwie żadna strata, nie to, co te gęsi z czerwca ustrzelone przez Jokera, ale skoro po tamtych nie płakałem, to tym bardziej po tym nie mam co narzekać ![]()
Pozdrowienia i niech służy ![]()
To najgłupsza rzecz jaką Gejfordż wymyśliło od czasu zamknięcia Rynku. Teraz mam jeszcze mniejszą motywację do zdejmowania urlopu w celu zdobywania nagród.
ale po co Wam artefakty jak już wszytko macie rozwinięte?