SzO Maniak ![]()
mniejszy % z Ciebie wyszedł niż ze mnie ![]()
SzO Maniak ![]()
mniejszy % z Ciebie wyszedł niż ze mnie ![]()
Szybkie pytanko
Czy przedmioty tymczasowe zatrzymują licznik czasu podczas bana ?
Hehe, Latte ![]()
Ktoś się musi teraz podłożyć, żeby sprawdzić i udzielić Ci prawidłowej odpowiedzi. Za co można dostać bana na dobę?
Graty wyczucia momentu zamroczenia obrońcy 😋
(...)
Ale że najpierw go ogłuszyli tarczą i potem zaatakowali?
Ładne liczby. Najbardziej podobają mi się ilości statków Valhalli, bo lubię powtarzające się cyfry i palindromy.
Gratuluję. Nie przypilnowałem, bo życiowe sprawy okazały się po raz kolejny ważniejsze od ogeja ![]()
Tak jak sobie popisaliśmy, właściwie żadna strata, nie to, co te gęsi z czerwca ustrzelone przez Jokera, ale skoro po tamtych nie płakałem, to tym bardziej po tym nie mam co narzekać ![]()
Pozdrowienia i niech służy ![]()
To najgłupsza rzecz jaką Gejfordż wymyśliło od czasu zamknięcia Rynku. Teraz mam jeszcze mniejszą motywację do zdejmowania urlopu w celu zdobywania nagród.
ale po co Wam artefakty jak już wszytko macie rozwinięte?
Piękny zysk, Panie Joker.
Zdjąłem urlop, wysłałem fsy i poszedłem spać, a rano zapomniałem o tym, że gram.
Przypomniałem sobie przed chwilą.
Nie pierwszy to złom i pewnie nie ostatni. Nie boli, bo już dawno sobie odpuściłem i gram rzadko.
Zainwestuj dobrze.
Graty.
Noo, mój Czarnuch gra dalej ![]()
Straciłeś więcej panców niż ja mam ![]()
eee, a po co przewijać stronę?
Grałem na Betelgeuse w tym samym czasie, kiedy Geralt tam rozrabiał, grałem wtedy dużo i znałem pory aktywności grających. Akurat Geralt grał po ludzku, w przeciwieństwie do niektórych. Sam jestem ciekaw, co uczynił, zapewne o tym nie wiedząc.
Strata potężna, ale grać można i bez odbudowy, i ciułać sobie powolutku ![]()
Graty i powodzenia.
Ja większość znalezionego złomu sprzedaję brodatemu handlarzowi - z czterech/pięciu dni jest tego tyle, że opłaca się kliknąć "Negocjuj" i sprzedać trochę drożej.
Bez tworzenia, bez latania, piniążki (surka) prosto do trampków.