Posts by Lord_Bane

Wybaczcie drodzy koledzy i przyjaciele, że nie przeczytałem wszystkich postów tylko część, ale oczom nie wierzę, co czytam. Czy to oznacza, że Balboła ponownie poleciał na wystawioną flotę, która została wystawiona przez gracza niżej w rankingu na podstawie udostępnionego screena a czasem powrotu? Balboa miał czas powrotu floty na screenie i poleciał na w ten sposób wystawioną flotę? =O

Jeśli tak, to ewidentnie kwalifikuje się to na odsyłkę surki albo ban za push.

Lord Bane nie ma co dyskutować z takimi gośćmi, ręka rękę myje. On i jego funfle wyprą się wszystkiego. Nam też zrobili krzywą akcję na Kerbku i jakie to śmiechy były, brak skilla z naszej strony i co tylko, że straciliśmy floty. A każdy dobrze wiedział od początku, że to krzywa akcja. Tacy goście tak mają, że posuną się do wszystkiego byle by mieć więcej cyferek w grze. A jak złapiesz go za rękę powie, że to nie jego ręka.

no niestety , masz rację , pół roku latałem gościowi pod nosem . pól roku wiedział gdzie latam , pół roku był bezradny jak niemowlak, to wymyślił inny patent , patent - kret , lub nawet sam z innego ip wszedł do soja jako ktoś tam , i czekał na mój błąd .

Zrobiłem go , Trudno , ja nie czuję się gorszy przez swój błąd jedynie co nauka na przyszłość , na inny serwer o ile zagram aby jednak grać tylko pośród zaufanych ludzi ..

balboa , ale juz się nie podniecaj , podniecasz się jak dziecko tym wszystkim

po mnie już to spłyneło jak po kaczce a ty konia trzepiesz cały czas probójac na siłę zarazić innych

mój błąd że wstawiłem na dc zrzut ekranu z ataku tych twoich dupolizaków . lacareta już pusta jest , czym bedziesz sie teraz podniecał ?

cienki jesteś i tak w mojej ocenie , mając 10 x większe konto musiałeś zejść na psy aby mnie złapać ...

i ty to nazywasz sukcesem ? kupione jakieś konto i wejście do sojuszu bo czuję że tak się to odbyło , sukces? żenada balboa a nie sukces ..

za 7 dni konto zniknie ja będę sobie żył dalej a ty juz na zawsze pozstaniesz w opini innych graczy taki lamerskim frajerem polskiego ogame !!

czlowiekm bez jaj na pograniczu patolgii zyciowej ..

zyj z tym ... dla mnie skonczył sie jakis etap a ty no sorry stary ale byles i jestes nikim posrod reszty mimo swoich ala sukcecow,

https://ibb.co/pwWPkGn

chyba sie udało ...

tak pan balboa mnie zlapal ... na dzienb przed powrotem stacji zawroconej mialem w nocy ataki na inne mony .. moze gdybym spal jak kazdej innej nocy to bym nie zrobil tego nieszczesnego zrzutu ekranu i nie wstawil na dc sojuszowe ..

niestety wstawilem a na dc kret zrobil swoje ... albo balboa kupujac konto jakies

jak na dloni widac ze flota juz wraca ..

ustawienie pilota to lizanie lizaka przez dzieciaka a nie zaden skil ...

blad moj ze zaufalem ..

zycie uczy ..

strata zadna moze nawet zysk bo wiecej juz nie wydam zł na zakup anty ... a pan balboa musial kupic 2500 paczek przez tureckie vpn czyli oszust i wybudowac konto 10 x moceniejsze bo przeciez musi byc naj naj naj ...

slabe to ale prawdziwe ...

pozdrawiam wszystkich ktorzy potepiaja takich lamusow jakim jest gracz o nicku balboa

oczywiscie ze się nie da ... pół roku mnie łapał i złapać nie mógł ..

Uciekam .. gdyby padł księżyc , owszem , ale właśnie stacja była robiona od rana do godzin wieczornych o zawrotka ... wiec nikt nie prześledzi kiedy akurat zrobiłem zawrotkę ..

wpadłem bo bedac w sojuszu innym przez wlasną głupotę zrobił zrzut ekaranu i dałem na dc tegoż sojuszu ze chlopaki z sd leca ...

mam nawet ten zrzut tylko nie wiem jak go wkleić ..

niestety w tym sojuszu był kret i przekazał info panu kozakowi ... moze to nawet był sam pan koozak , kupił konto i wbił do soja w ktorym ja byłem no tego sie nie dowiem nigdy ..

majac czas powrotu zawroconej trzydniowej stacji ... to ustawienie pilota i utworzenie acs to juz zadna trudnosc

popelniamy w zyciu bledy , popelnilem go wysylajac owy nieszczesny zrzut ...

ale mnie to rybka .. moze nawet i lepiej bo gra od dawana przestala sprawiac frajde ...

stacja zawrotka w dzien pilnowanie i exp /// o tak z pół roku ... zadna przyjemnosc ...

takze mnie to nie rusza a moj pogromca niech sie cieszy z ,,, sukcesu ..

tyle w tym temacie ...

tez Ciebie nie znam .. ale Ci naświetle bo kto mnie zna to wie , gram tylko w wolnej chwili ... 8 godzin snu , 8 godzin pracy ... wiec na gre bylo malo czasu .. to raczej nie nolife .. faktycznie sam szuakełem celu bedac w sd .. ale nie

znalazlem nigdy zbyt duzego ... nie mam czasu na obserwacje ,,, sciaganie monow itd ... to byla rozrywka ...

co do zycia prywatnego ... napisalem jedno zdanie a ten zrobil ze mnie odrazu potwora ... a moze niech spjrzy ba siebie ... fakt jest taki ze wystawil mnie a gdy to odkrylem to stakem sie wrogiem nymer 1

nie jest latwo grac przeciw komus kto dzieki oszustwu vpn tureckie anty i ma 10 x sileniesze konto .,... gra opgraniczyla sie do stacji ...

zawroconej stacji nikdy nikt nie wyliczy ... blad moj ze na dc innego sojuszu pokazalem za duzo ... kret lub multi zrobilo swoje ...

konto ma 350 kkk punktow ale idzie do kasacji bo bez sensu grac samemu a w sojuszu jak widac tez trzeba uwazac ... a balboa nioech sie rajcuje jaki to wielki szu ogame jest ,,,

end

miałem napisac duzo , ale nie wiem jak wkleic zdjecie z zrzutu ekranu ...

wpadlem bo na dc sojuszowym ppkazalem zrzut jak to 2 gosci mi atakuje ksiezyce .. to bylk blad ... zrzut mam ... ale nie wiem jak go dodac na forum ...

w soju byl kret albo sam cpun ..

wykorzystal to

nie zlapal porzez pol roku .. zlapal z mojego bledu ..

niech ma i sie racuje .. dla mnie i tak pozstanie kmiotem bez skila ... zwal sobie ulzy ci kmiocie ...

a swoja droga ...

balboa ... jestes cienki jak zebro bakterii albo sik pajaka ... pajac bez skila i honoru ...

ruszyles moje zycie osobiste ...

[ciach]

Moderator Neferet:
    Rozumiem powód dodania takiej wypowiedzi, jednak tak jak u autora tematu, została ona usunięta.

Balboa ... właśnie dzięki temu że grałem z Tobą to wiem co piszę . Akurat Never to grał swoje i osiągnął to co osiągnął czyli 140 kkk punktów złomując wielu ludzi uczciwe i grając poł roku . A Ty co ? wchodzisz na Saros i w jeden dzień budujesz flotę 40 kkk z czego ? z paczek ? gdzie konto jest praktycznie nowe . Tak tak powiesz że paczki , to ile byś musiał mieć tych paczek ? aby przeklikać tyle floty . Dopiero jak przeklikałeś to wielki balboa lata na tych co nie klikają . Skąd miałeś surowce ? kupiłeś i ogień , jest skill - prawda :P

Nowy serwer i znowu Ty , znowu bany za co ? za niewinność ? ojej no biedny jesteś , tak cie banują za nic , a po banie gdzie znowu miałeś za kołnierzem znowu wielki skill akcja nagrywania dopakowania floty i balboa góra - nie no szacun stary !!

a wracając do lacarety .. zakup przez vpn tureckiej anty i paczek 2500 a na dc oszustwo ze w Turcji jesteś i znowu wielki Balboa ze skillem od poł roku gania mnie jak debil i upolować nie może , podrywa flotę 4 x pod rząd choć wie ze jestem .. czyżby przejaw bezsilności ? rozgoryczenia ? a może podnieta przy dochodzeniu ? albo wizja po kolejnym skręcie ?

Skończyła się turecka to vpn chciałeś odsprzedać a kupowanie gry poprzez vpn jest nielegalne jest oszustwem ale co tam ban 1 tydzień i po tygodniu wielki balboa ma taka przewagę ze 10 kont nic nie zrobi - sprytne prawda !!

dalej lacareta - jeden z wałów potwierdzony przez innego sojusznika . Dostawałeś surowce na księżyc i atakowałeś sobie księżyc idlaka gdzie leżała surka , surka jest , mozna budować flotę a jakże - można , dałeś kasę ktoś kupił paczki i w ten sposób Balboa zyskiwał przewagę nad reszta , wystarczy jedno konto i można kupować paczki wymieniać i wysyłać na księżyc idlaka i zgarniać surrkę .

Właśnie powinni Cię monitorować 24 na dobę byś z bana nie schodził pewnie!!

Później draniu jak już przez vpn kupiłeś anty i dopakowałeś się paczkami to w ten sam sposób spuszowałeś swojego dupolizka - mohikania aby mógł mnie zezłomować ta sama procedura wysyłka na księżyc surowców m dupolizak odbiera o buduje flotę w okamgnieniu , wszystko było planem na mnie i tego ci chamie nie wybaczę nigdy !!

Kont nie kupujesz - koniowi to zamelduj bo wiem ze kupujesz nie będę mówił kto ale wiem ze kupiłaś konto od niego !! a skoro kupiłeś jedno to twój mit i nie kupowaniu kont lega w gruzach no ale ty jesteś takim łgarzem że wyprzesz się w żywe oczy !! jestem u lekarza , maluje dom , i inne steki bzdur !! papier klawiatura przyjemnie wszystko ale ludzie poza ta garstką dupolizaków twoich wiedza jaki jesteś drań bez honoru i godności !!

Dla mnie skasowanie 1 czy też 2 konta to nic takiego, a dla ciebie widać ze cały świat a to naprawdę chore jest i zrób coś z tym bo nie warto tracić swego człowieczeństwa dla jakieś gry na przeglądarkę !

Balboa , ty już nie wiesz chłopie jak łgać , również twoja klawiatura przyjmie wszystko, banów też nie dostajesz przecież !! , a na unde znowu ban , i ty nazywasz siebie uczciwym graczem ? wszędzie jesteś banowany , wszędzie oszukujesz , wszędzie kręcisz , i to ty właśnie pokazujesz jaki jesteś .. zatem myślisz ze ktoś uwierzy w twój stek bzdur ?

każdy kto cię poznał wie jaki jesteś oszust i matacz

czy mi ktoś musi wierzyć ? nie musi ale ty sam wiesz doskonale co robisz , jak oszukujesz , do czego się posuniesz . , widać trzeba mieć paskudny charakter aby z siebie robić krople łzy a innych oskarżać .

na rok gry 3 serwery nie dostałem nigdzie bana .. wiec o czym to świadczy !!

zazdrościć mam tobie czegoś ? niby czego ?? mylisz się jak zawsze , nie mam czego ci zazdrościć , raczej mogę współczuć jak ciężko żyć z taką osobowością jaka ty masz !!

Balboa , przypomina mi się pewna akcja po której stwierdziłem ze jesteś cham jakich mało !!

Akcja pt ,, rano widziałem flotę kapitan hak czy jak on tam miał ,,

wszystko zrobione abym poleciał na wracającą flotę w czasie gdzie twój dupo lizak leciał na obronę i spadaka chciał robić , a ty udawałeś jak to do lekarza jedziesz i wysyłałeś zdjęcia , a wszystko to było kiedy byłem ,, niby twoim sojusznikiem ,, jakże to było chamskie i niskie !!

gdyby nie prawdziwy sojusznik - Seba - pozdrawiam Cię serdecznie Seba to plan by się udał .

taki to spadak był tu zagrany ... atakujący nie sądził ze coś mu grozi tak jak ja nie sądziłem a tu proszę takie floty do obrony poszły . Udało ci się tu, tam nie . To nie skill twój tylko choroba , widać że masz coś z deklem na punkcie tej gry i dla jakiś cyferek gotów jesteś zrobić wszystko ( oszukiwać , wydawać kasę na paczki , mottać i kręcić , sprzedawać znajomych i wiele innych nie czystych zagrań ) nie wiem czemu zatem stosujesz nazwy takie jak honor , godnosc , itp skoro zachowujesz się i grasz jak największy oszust/

Mogę się założyć ze poza garstką dupo lizaków masz samych wrogów i znajdzie się ktoś taki co i ciebie dorwie i nauczy szacunku i pokory !!

SZO dla atakującego

Podjęliśmy słuszną walkę z oszustami w tej grze. Najpierw tych co nielegalnie chcą handlować kontami w grze, potem pusherów, a dziś jeszcze w międzyczasie się okazało, że ostatnio wyleczyliśmy z gry

W czasie gdy złomowaliśmy konto Bane, gdzie akcja trwała naście godzin, zawierała wiele elementów ponadpodstawowych umiejętności grania w tę grę, dla większości z komentujących tu i tak nie miało to żadnego znaczenia.

WOW .... to na mnie potrzebne były umiejętności ? nie no zniszczenie księżyca , włączenie nagrywania ekranu i uruchomienie odświeżacza strony plus na koniec dopakowanie floty za kasę to faktycznie mega umiejętności Kris , chylę czoło przed tak ponadprzeciętnymi umiejętnościaciami .. jesteś mistrz normalnie , tylko może wyluzuj bo zejdziesz na serce jak zaczniesz tak się wysilać z tymi mega kosmicznymi umiejętnościami .

Kolejna akcja , klaskać czy płakać ?

Balboa[S&D] vs. Lord_Bane[JSD] ~ 67.659% wynik z lacarety

Balboa , nie no stary ..wymiatasz.. , tam złomujesz , tu złomujesz , no ,, szacun,, tak ogarniać te konta wszystkie ... mistrz ogame ,, aż strach się bać normalnie ;(

a tak naprawdę to czy to nie jest żałosne ? cały dzień , noc , przed niebieskim ekranem .. albo masz na serio jakiś kompleks , albo za dużo używek i w bezsenności siedzisz jak upośledzony i jarasz się głupotami ,

nie onanizujesz się czasem patrząc na te cyferki ? :rolleyes2: bo ta twoja gra to już zalatuje pod zboczenie jakieś

Wierze że Blues szybko wyda parę zł i zobaczymy odwrotne ST .. .

Tylko nie płacz wtedy jak płakałeś na Saros że Respect pokazał ci gdzie kozy zimują

:szo: dla Bluesa

niesamowity Balboa znowu się połamał i leży w łóżku biedaczek, poza ogame świata i życia nie ma , żałosne ale prawdziwe .. szybkiego powrotu do zdrowia życzę , bo jak tak dalej pójdzie to przeleżysz całe życie w łóżku grając w ogame .

Wartosc punktowa konta JAJA pokrywa sie z iloscia zlomow i surki zrabowanej. Jeżeli dla Was to są ilości z kosmosu to macie rację, nie jesteście graczami z tej samej ligi. Dowodów na kupione konta brak. Dowodów na cokolwiek brak. Jeżeli oskarżasz o przekręty to wklej coś na poparcie lub zamknij r#j bo się czytać tego nie da. Płaczki:)

nie czytaj zatem ..

Balboa , a co z wyzwaniem ? dasz radę pograć za 150 zł ? czy zawsze musisz mieć coś za kołnierzem ? :P

Kris to ty nie pire... głupstw . Byłeś na banie 2 x raz po raz .. nie latałeś nie złomowałeś , skąd zatem takie przyrosty ? z paczek ? skoro siedziałeś na banie nie budowałeś kopalni , raptem na akcję skaczesz 3 x niż cała wartość mojego konta ? na lacarcie miałeś dużo więcej złomów i dłużej grałeś i miałeś 300 kkk punktów , a tu grasz 2 tyg bo kolejne 2 tyg przesiadujesz na banie i masz konto warte 120 kkk punków z czego ? możesz pisać co chcesz ale każdy kto gra jak ja nie uwierzy w twoje bajki , bo sam ma konto jak moje było albo zbliżone i nie da się bez oszustwa skoczyć wyżej , a bany za darmo też się nie otrzymuje , kręcisz i motasz aby być naj ..

zagraj jak ja uczciwie , wklejaj ST od początku i zobaczymy

a co do obrony , były szanse ? to dodaj sobie 3 floty wasze i jaka była siła a będziesz miał odp .

Jak będzie szybkie u stań do uczciwej rywalizacji o nic więcej nie proszę .

Gość zrobił ustawkę z Bane, bo ten chciał skończyć grę na tym Unii a teraz wrzuca stejka i udaje, że go upolował 😅 balboa dobry miglanc z Ciebie 😅😅😅

nie zrobił , gość mnie nienawidzi że nie przytakiwałem mu będąc z nim w sojuszu . Gość był nawet na tyle chamski że próbował mnie wystawić innemu z którym dobrze współpracuje a prawdopodobnie gra tu pod nickiem baloba ... gość który pushował tego co miał mnie złomować wysyłając surke na idlaka a tamten atakował ( informacja od innego członka sojuszu że taki wał miał miejsce ) gość który od ponad pól roku bezskutecznie na mnie poluje na serwerze lacareta , pali olbrzymie ilości paliwa wysyłając flotę około 1kkkk na moją poboczną o wartości 4 kkk bo boi się wysłać mniej ..

gość który aby mnie tu zezłować wydaje olbrzymią kasę aby wybudować taką flotę aby nikt nie mógł bronić ..

taki to gość , gość który za punkt życiowy obrał sobie aby być najlepszym w grze przeglądarkowej - serio to jest godne pochwały aby tak pokazywać swoją wyższość nad tymi co nie puszują się sztucznie ..

grałem uczciwie , zrobiłem bodaj 10 st z tego miałem flotę , nie z przekrętów m nie z paczek tylko z uczciwej gry .

Podejrzewam że każdy z nas ma skila bo tak naprawdę to zdjęcie ksieżyca w nocy i klikanie w podgląd to skil ? czy skilem jest dopakowanie floty tak aby obrona byłą nie możliwa ? to nie skil to pycha a zarazem żenada . Balboa tak jak napisałem - nowy serwer - inwestycja 150 zł max i pokaż skila , pokaż na co cie stać bez łożenia w konto grubych pieniedzy !! zobaczysz wtedy jak wielu masz .. przyjaciół ,, myślę ze będziesz atakowany dzień i w nocy i twój ala skill bez kasy zostanie od początku wystawiony na próbę !

Jest możliwość kupna anty , zgadza się ale to nie ja byłem na banie , a Ty jestes na każdym serwerze , ban mija a Ty wtedy pokazujesz skila jak już masz kilkukrotną przewagę zdobytą w sposób nie uczciwy nad innymi graczami .

to nie jest rywalizacja - to jest twój snobizm i brak czystej rywalizacji w tej grze !!

tyle w temacie !

Buddy i sojusz się tylko liczy, niech zapamietają to Ci co mówią o fałszu jakimś.

no proszę napisał ten co mnie wystawił gdy byłem z nim w sojuszu , widzisz jaki jesteś żałosny , brak słów wręcz !

ale chociaż wrzuciłeś st pod prawdziwym JAJAcarzem

a ten złom tak sobie poleciałeś i trafiłeś , nie wierzę bo akurat obrońca dobrze pilnował się ..

zapewne priv. wiadomość pewna łapówka i wieki JAJCARZ złomuje

napisz do mnie , z doku coś będzie to .. mnie dopadniesz ,, 8o

w końcu taki JAJcarz ma skila wiec każdy uwierzy że mnie dopadłeś po remoncie z doku 8)

nic dodać nic ująć :D

ty balboa juz się nie ośmieszaj , wrzucasz st jako Ty a przecież to jaja był organizatorem akcji , jak widać kłamstwo i obłuda to twoje 2 imię .. dzbanem jesteś ty i nim zostaniesz na zawsze , a mnie ten złom nic nie boli bo traktuję to jako rozrywkę a ty chyba jako cel życiowy . jesteś zdrajcą, chamem i gburem i tyle w temacie

zacznij na nowym serwerze , zainwestuj jak ja 150 zł i spróbuj mnie złapać .. dasz radę kozaku ? czy tylko zawsze poprzez paczki będziesz mi pokazywał swój skil ?

widać jednak to ja jestem lepszy bo za 150 zł to kupiłem tylko sloty ekspedycji i admirałów plus skrócenie czasu turbo , nic więcej ... a Ty ile wydałeś i zainwestowaleś JAJA ? bo pod tym nickiem grasz oszuście który co chwila dostaje bana .

Woli przypomnienia , gram teraz rok czasu i ani razu nie dostałem bana, a Ty ? cały czas .. ale tak ban mija a jaja kurze są wielkie , a może strusie :P i można dalej grać ... żałosne ,ale prawdziwe ...

rzucam Ci wyzwanie , nowy serwer , 150 zl inwestycji i pokaż co potrafisz !!!!

Napiszę kilka słów , proszę niech każdy doczyta do końca !

Zatem aby zrozumieć pewne rzeczy muszę się cofnąć w czasie . Przygodę w ogame zaczynałem na u 39 jeszcze na starym silniku , później testowałem nowe oblicze ogame na u 42 org . Tam też zaczął się czas antymaterii . Po trzech latach gry i mnóstwa St dopadło mnie 5 innych graczy tegoż uni . Zawiesiłem przygodę z ogame na długie lata .

Wróciłem z ciekawości na Kebrosa , byłem zielony i wybrałem generała , oczywiście był to zły wybór wiec poza jedynym ST niczego nie zrobiłem . Pojawił się nowy serwer - lacareta , zdecydowałem się na nim grać bo już troszkę wiedziałem jak należy zaczynać . Na tym serwerze spotkałem gracza Balboa , polował na mnie ale od słowa do słowa nawiązaliśmy znajomość . Znajomość na tyle dużą że stałem się członkiem sojuszu SD

którym szefem był balboa . Na początku nie powiem imponował mi balboa tym jak potrafi grać , jak kolejni gracze padają , jak potrafi złapać z wyliczonej pz iitd ...

Sprytny plan zniszczenia Ownera też się powiódł . Owner jeżeli to czytasz to padłeś bo Balboa Cię wystawił , pisał tak abyś poleciał ale z góry Twój lot był skazany na porażkę !

Wtedy jeszcze nie sądziłem ze balboa to taki stefan .

Mieliśmy nawet spotkanie sojuszowe na którym piłem i paliłem z graczem balboa będąc czlonkiem sojuszu SD .

Gdy cały serwer został zdominowany przez sojusz SD i wszyscy znaczący gracze odeszli balboa nie miał na kogo polować . W międzyczasie poróżniły nas kwestie antymaterii i paczkowania . Głośno mówiłem że to wypacza grę i robi z niej wyścig szczurów kto więcej wyda . Baloba oczywiście jako paczkomat ( zakup 2500 paczek przez tureckie ip ) twierdził że nie mam racji . Może i nie mam , bo każdy wydaje jak chce ale moim zdaniem paczki i inne ulepszenia zabiją grę .. ale wrócę do ciągu dalszego myśli ...

Balboa wymyślił plan który miał na celu abym stracił flotę , Jeden z graczy niby sprzedał konto i wyszedł z soja a po chwili będąc na urlopie trafił mi mona z którego robiłem ffsa Robiłem wtedy zbieraj , bo nie było siły na sojusz SD . Gracz na urlopie trafia księżyc skąd idzie ffs i tu zapaliła mi się lampka ze zostałem wystawiony przez balboe . Tak też było gracz balboa zachował się jak największy frajer i mnie wystawił . Do złomu nie doszło tylko dlatego ze byłem broniony przez innego sojusznika i znajomego plus wtedy faktycznie kupiłem paczki i dobudowałem flotę . Balboa jak na zdrajcę i oszusta przystało wyparł się ze o nicvzym nie wie,

Moja gra na serwerze lacareta ogranicza się tylko do robienia stacji , puszczania expa , i sprawdzania czy głupiec nie leci w ciągu dnia aby zdjąć mi księżyc . Niestety gs leci trochę w układzie a ja zaglądam cały czas wiec nie ma szans na złapanie mojej floty co powoduje flustrację balba.

Polubiłem jednak ogame i zacząłem na saros .. jak tylko wrzuciłem jakieś st na serwerze pojawił się nikt inny jak balboa który odkupił konto od kogoś i pierwszą rzeczą było kupienie paczek czy też surowców aby wybudować flotę .

Złapał mnie tam , miałem złamaną piętę przez całe wakacje i leżałem w łóżku, pod koniec zacząłem jeździć nad wodę a tam nie było zasięgu wiec zostałem zezłomowany . Skasowałem konto . Pozdrawiam wszystkich z sojuszu BB .

Teraz pojawił się szybki serwer więc postanowiłem i tu zagrać . Nawet było fajnie , ale znowu na mej drodze stanął gracz balboa .. Nie wiem grał , czy też kupił konto to nie ma znaczenia ale znaczenie ma fakt iż to ty byłeś zablokowany , i to 2 krotnie ..

balboa nie dość ze jesteś zwykłym prostkiem i chamem to jesteś także oszustem ..

oszustem który za wszelką cenę chce być najlepszy .

nie grasz uczciwe , grasz tak aby zawsze mieć przewagę ..

wiedz jedno gburze - jesteś bardzo nie lubiany wśród innych graczy , a po przeczytaniu tego posta mam nadzieję że nie staniesz się bohaterem a raczej frajerem który w imię jakiś cyferek wbije nóż w plecy każdemu

wierzę jednak ze znajdzie się ktoś taki jak na saros który nauczy cie pokory bo to on będzie dysponował większą kasą .

Twoje pomówienie że jestem handlarzem kont to chyba wymysł chorego ćpuna a nie rzeczywistość

oddać konto mogę zawsze i wszędzie nie jest moją własnością wiec mogę oddać kiedy chcę i komu chcę . Ty za to kupujesz konta pod złom i udajesz kozaka .

Nie wiem kto więcej stracił , ja odchodzę z godnością , a ty znowu bez paczek czy też kupionej surki nie potrafisz nic zrobić .

jesteś żałosny i tyle ...

a akcja jak wiesz że śpię zawsze to żałosna była , musiałeś dopakować i prosić Zohana o pomoc bo sam tchórzu w życiu byś nie poleciał , ale wiedz że masz więcej wrogów niż znajomych a kiedyś napiszę posta śmiejąc się z ciebie jak to zostałeś spakowany , jak na saros ...

Pozdrawiam wszystkich

Dobry wieczór !

Kolega mi uciekał z 3 x a dziś chyba nie odebrał floty . Planeta w moim us to nie było problemu żadnego aby spróbować .

Dziś się udało . Skan, lot , i wynik mógł być tylko jeden ;)

WPIS NR 9

Dnia 03-11-2023 21:32:40 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Bane [M-S]

Duży transporter 1

Okręt wojenny 11.754

Niszczyciel 3.763

Pancernik 100.895

Reaper 2.522

Obrońca Golab93

Mały transporter 4.262

Duży transporter 24.786

Lekki myśliwiec 2.428

Ciężki myśliwiec 1.735

Krążownik 62

Okręt wojenny 424

Statek kolonizacyjny 26

Recykler 14.855

Sonda szpiegowska 96.801

Bombowiec 56

Niszczyciel 235

Pancernik 4.965

Reaper 1.152

Pathfinder 1.042

Po bitwie...

Agresor Bane [M-S]

Duży transporter 1 ( -0 )

Okręt wojenny 11.638 ( -116 )

Niszczyciel 3.762 ( -1 )

Pancernik 100.012 ( -883 )

Reaper 2.522 ( -0 )

Obrońca Golab93

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

94.432.348 Metalu, 36.990.806 Kryształu i 8.597.848 Deuteru

Agresor stracił łącznie 82.140.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.407.073.000 jednostek.

At these space coordinates now float 502.989.883 metal, 533.857.535 crystal and 119.214.984 deuterium.

Agresor przejął łącznie 140.021.002 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 21%.

combatreport.harvest.attacker.captured

483.171.153 metal, 514.038.805 crystal and 99.396.252 deuterium

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 545.833.501

Kryształ: 513.919.611

Deuter: 94.734.100

agresor zyskał łącznie 1.154.487.212 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -710.602.348

Kryształ: -687.583.806

Deuter: -148.907.848

obrońca stracił łącznie 1.547.094.002 jednostek.