Witam wszystkich
Ja nowy tuteeeej
Posts by SpartacusPL
-
-
jakaś porażka...
-
brzydal
-
Darmowe tankowanie Graty
-
Może qbix0r puściłeś prawidłowo jak myślałeś, lecz niechcący najechałeś na pasek prędkości przy wysyłaniu i złapał Cię błąd systemu - bo znów się pojawił.
SzO dla Ciebie, a dla Koksa Graty -
Ciekawy jestem interpretacji agresora. Czy pomylił kordy, czym się sugerował lecąc taka flotą. Doczekamy się ?
Mimo wszystko gratulacje -
Wszystkie w/w pomysły nie są dla mnie atrakcyjne.
1. Gonitwa przed atakiem niespodziewanych obcych - taka rozrywkę dają nam inni gracze
2. Lądowanie asteroidy z surowcem na planecie ? - wywoływanie niechcianych ataków na innych graczach, z którymi masz dobry stosunek czy są sojusznikami.
3. Każdy US ma tzw. swoje słońce i miało by to słońce się wypalać, przez co produkcja energii by tak spadała. Są tzw. dopalacze z energią i to wystarczy.
4. Taka interakcję mamy już od obcych czy piratów.
5. Taka możliwość dają FŻ.
6. To tez już jest.... dodatkowi członkowie sztabu.
7. Wyborem taktyki jest to jaka flotę wybierasz do ataku, czym lecisz.
Sądzę, że powinieneś zmniejszyć dawkowanie lub samego dostawcę. -
Informacja jaka była podana nie ma konkretnej daty, lecz do końca roku ( TEGO ROKU PODRESLAM ) Formy Życia mają się pojawić a wszystkich serwerach, chyba, że pojawi się jakieś przesunięcie.
-
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że z obserwacji ekspedycji które wysyłam, a wysyłam po 13 expów średnio na 1,5-2 h to lepiej puszczać w układy obok, tak po 3-4 expy do jednego układu. Więcej expów nie wraca z pustymi rękoma. Podkreślam, że to moja opinia wzorowana na moich obserwacjach.
-
to był zapewne bot ! jak nic to był bot ! pewnie sie abonament skończył czy cuś
Czapka Ty lamo
Na x 1 :D?
SzO życzę a agresorowi przetopu
przeczytaj moje 3 pierwsze nazwy planet 🤣🤣🤣 grałem bez swojego nicku bardzo długo i było wszystko Ok. Tylko zmieniłem nick i zapomniałem o tym aby wejść przed wlotem i uciec flotą 🤣🤣🤣
Może to jakieś czaaary Ktoś przeklął Twój nick i dlatego gongi zbierasz
Szybkiej odbudowy bo chce zobaczyć jak szybko pożrą Cię ponownie rekiny
Dla agresora - gratulacje -
Rozkręca się kolega, mega duży zysk, będzie na co wydać Gratulacje
-
Ojjj ale ładnie trafione, moje gratulacje
-
Bardzo ładny zysk ) Moje gratulacje
Obrońcu Szo i pilnowania bardziej floty. -
Spawaj spawaj, niech stadko gąsek się powiększa
Graty -
Gratulacje Zacny zysk aż obrońca założył konto na forum, że ładnie się zachować i pogratulować - szok i szacun
-
I Zgooba znowu liść na pysiaczka dostał
Gratulacje -
Się rozkręcił chłopaczyna noooo Graty ! Czekamy na cos większego
-
Przetapiaj, przetapiaj, zacny zysk
Gratulacje -
Koteczek wkracza do akcji :
Gratulacje Oby więcej steczków -
Często masz te gorączki.
Dużo zdrowia
Hahaha, bo bez Rutinoscorbinu i Goździkowa także mówiła, że dużo cebuli i czosnku jeść
Zdrowie najważniejsze a gra? olać odbudujesz zacięcie masz jak nikt inny na tym uni!!
To się chwali właśnie, już nie jeden po takiej ilości klapsów by zawinął wroty i dał U, a tutaj ? No proszę, proszę, coś się dzieje i jest fajnie
ten typ to jest taki żałosny co 2dzien w tych samych reckach
No nie powiedziałbym, proponuję przejrzeć Steczki także raaafa to zobaczysz, że i także potrafi ukąsić i to nie lekko
Moderator Neferet:
Zmniejszyłam drzewko z cytatów