Posts by SpartacusPL

Wszystko ma jakieś plusy i minusy. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zakładam, że wiele osób mogło z tego aktywnie korzystać. Lecz rzeczywiście - co ze znaleziona AM na konkretnym Serwerze, ona nie mogła by trafiać do ogólnej puli, lecz zostawała by na tym serwerze gdzie była znaleziona, a zakupiona AM może być w taki portfelu :)
    Ja jestem za y, że spoko to pomysł.

Uważam, że będziesz miał 0, ponieważ ta konkretna technologia została zbadana przez inna zupełnie rasę. Sprawdź czy koszt podnoszenia tej technologii w przypadku obu rasach jest taki sam na poszczególnych poziomach ich badania. Bo każda z ras ma chyba swój indywidualny cennik budowy.

Pierwsze slysze o limicie 20kk meta/kris. Nie latam na piratow, gdyz oplacalnosc jest od dawna co najmniej watpliwa, jednak czy ktos moze te informacje potwierdzic ?

Jest limit przy powstawaniu PZ z piratów czy obcych, taka zmiana została wprowadzona jakoś chyb a ponad miesiąc temu. Musiałbym pogrzebać na forum i poszukać, by Ci pokazać konkretny post, lecz są ograniczenia.

Czasami warto skanować falangą opuszczone kolonie, czyli Idlerków, bo niektórzy gracze do dziś wysyłają FS'y na Idlerków, bo myślą, że kto by tam sprawdzał takiego gościa - przecież on już nie gra. Bądź przeprowadzają atak jako farming, i na powrocie taka możesz flotę walnąć, wyklikując ją. Mnie się parę razy tak udało i trafić nieostrożnych graczy :)