Wszystko ma jakieś plusy i minusy. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zakładam, że wiele osób mogło z tego aktywnie korzystać. Lecz rzeczywiście - co ze znaleziona AM na konkretnym Serwerze, ona nie mogła by trafiać do ogólnej puli, lecz zostawała by na tym serwerze gdzie była znaleziona, a zakupiona AM może być w taki portfelu
Ja jestem za y, że spoko to pomysł.
Posts by SpartacusPL
-
-
Średnio event pojawia się raz w miesiącu, zatem zakładam, że w tym miesiącu pojawi się na dniach.
-
Uważam, że będziesz miał 0, ponieważ ta konkretna technologia została zbadana przez inna zupełnie rasę. Sprawdź czy koszt podnoszenia tej technologii w przypadku obu rasach jest taki sam na poszczególnych poziomach ich badania. Bo każda z ras ma chyba swój indywidualny cennik budowy.
-
Pierwsze slysze o limicie 20kk meta/kris. Nie latam na piratow, gdyz oplacalnosc jest od dawna co najmniej watpliwa, jednak czy ktos moze te informacje potwierdzic ?
Jest limit przy powstawaniu PZ z piratów czy obcych, taka zmiana została wprowadzona jakoś chyb a ponad miesiąc temu. Musiałbym pogrzebać na forum i poszukać, by Ci pokazać konkretny post, lecz są ograniczenia.
-
Czasami warto skanować falangą opuszczone kolonie, czyli Idlerków, bo niektórzy gracze do dziś wysyłają FS'y na Idlerków, bo myślą, że kto by tam sprawdzał takiego gościa - przecież on już nie gra. Bądź przeprowadzają atak jako farming, i na powrocie taka możesz flotę walnąć, wyklikując ją. Mnie się parę razy tak udało i trafić nieostrożnych graczy