I tym sposobem Maziu poszedł na dłuższy urlop, a może wieczny na tym uni. PS. przyjemne dofarmienie.
Posts by Degrot
-
-
Degrot to starcie było wcześniej niż z Lordu
Pozdrawiam
Dzięki za info, dużo ostatnio ST i można się pogubić. Skanuj, skanuj
-
Po tym ataku do obrońcy pasowałby nick Sad Smiley
-
Lorak Naszego męczył i się zmęczył
Tym bardziej miło się to ogląda. Gratulacje za akcje dla obrońców w szczególności dla Takeshi Kovacs
Sprawiedliwości stało się zadość.
-
Cóż za przypadek, Dominik18p trafiony na ≈ 18.949 procent. Jego nick przepowiedział mu przyszłość na tym uni
-
Na uwagę zasługuje fakt, że to top3 SOLO tego uni. Gratulacje. Dobrze, że buleon zgłosił się na chętnego prowadzenia TOP ST uniwersum Earth, będzie przejrzyście.
-
Master, sojuszniku szybkiej odbudowy, ogarnięty jesteś, więc wierzę, że sobie poradzisz. PanRoman (po zmianie nicku - JANuszek), widzę, że szalejesz, pewnie masz spore doświadczenie.
-
KapitanBOMBA, wierzę, że pod Naszymi sojuszniczymi barwami nie dasz się złapać S-C. Powodzenia!
-
widzę, że różne teorie się pojawiają... skończyłem tu grać już wiele miesięcy temu, zszedlem z urlopu w święta, aby komuś podarować te obrazki co wyklikalem top 25.. jedyny który się połasił był Wojeciech.. flotę trzymałem w ulu więc trochę grałem mu na nosie, co postawił kulkę w uk obok wchodziłem na urlop
tym razem było podobnie, widziałem kulkę, mona, baa cały lot, bo od 30min byłem na koncie, napisałem wiadomość, byłem ciekaw czy zawróci, nie zwrócił więc tak się pożegnalem z tym uni
nudy tu, więc nie ma ma co marnować czasu, dzięki za grę i pzdr all
Szacunek za podejście. Powodzenia w realu. Lepszej decyzji nie mogłeś podjąć
No to teraz możesz podarować komuś konto o flotę mniejsze
Raczej na konto z takim top nie będzie chętnych
-
Sojuszniku, szybkiej odbudowy i obyś więcej razy nie dał się złapać
-
Nazwa Imperator booban, to chyba jakieś nieporozumienie, zdecydowanie za bardzo buńczuczna. Pasowałaby raczej "płochliwy booban", bo od czasu złoma się więcej nie pojawił
-
To się nazywa sponiewieranie w pełnym tego słowa znaczeniu. Stwierdzam, UEN, to ulubiona farma S-C. Naprawdę, żadnego przedstawiciela na forum?!
-
Borewicz, to ten co lubi zmieniać nicki po złomie... No cóż, wstydliwy z niego obrońca. Niczego dobrego tego nie wróży...
-
Niekompromisujsie, to jednak trochę za długi nick, bardziej pasowałby "Kompromisujsie", przynajmniej byłoby właściwie. Nie będę życzył szybkiej odbudowy, bo będzie 3 wlot. Idź w eko. Powodzenia.
-
Ładnie, ładnie. Jeszcze trochę i będzie ścisła czołówka!
Szanowny Panie, czołówka w czym? Jedynie w lataniu po ochłapy. W tym Over jest nr1. Sojusz UEN, widzę ulubiony sojusz do farmienia. Bardziej pasowała by do niego nazwa Farma.
-
Skromne ST, ale zawsze ST i nie są to ochłapy, na które Over lubi latać. Obrońcy życzę powrotu do realu, bo z takim top szkoda marnować czasu na rozwój konta. Powodzenia.
-
Sojuszniku szybkiej odbudowy i obyś nigdy nie dał się złapać, a tym bardziej z taką ilością paliwa. Powodzenia!
-
ps... a co do starcia to jedyny VIP co chyba ma odwagę i jaja polatać
przetapiaj
W swoim czasie jedyny, ale teraz ma następców: Piootr25 oraz nowy nabytek w sojuszu VIP (PanRoman - swoją drogą, zastanawiające jest podobieństwo do nicku PanKot). Przypadek?
-
Jak wiemy, Over lata na ochłapy, także tym razem mi zaimponował, chociaż procent, jak na ST skromny, ale na tego gracza - ogromny.
-
Widzę, lubisz szybkie akcje, kolejny wlot samymi krążkami. Obrońcy życzę mobilizacji w rozwoju konta, bo najsłabszy z VIP'ów.