Ubijasz gości, o których większość nie ma pojęcia, że istnieją. Obrońcy wytrwałości w odbudowie floty, bo procent ST niemały.
Posts by Degrot
-
-
W ataku same krążki, to musiała być szybka akcja i Tomekzzakosmosu, został wysłany w kosmos, a raczej jego flota
-
Tak przy okazji, Degrot, komentujesz wiele starć, komentujesz nawet brak komentarzy i reakcji. W jednym ze starć, w którym miałeś szczególny powód, żeby się wpisać, Twojego komentarza i reakcji zabrakło
Zgadza się buleon. Obrońcy życzę wytrwałości w grze.
-
Tak wiele razy sojusz R_R lądował w dziale ST po niechcianej stronie, że postanowiło zmienić nazwę, rozumiem, że głównie te ST się do tego przyczyniło
Gratulacje wlotu.
-
Można? Można. Kolejny gracz z sojuszu VIP ustrzelił przyzwoite ST. Tym razem po właściwej stronie. Gratulacje! Spuścizna po zacnym Pryklecie została zachowana.
-
Spore dofarmienie. Brak komentujących, to ja coś dorzucę, żebyś nie czuł się niezauważony :p
Swoją drogą, czy ktoś z sojuszu UEN istnieje na forum? Bo to już kolejne ST z Waszym udziałem i zero reakcji, chyba, że coś przeoczyłem, to mnie nakierujcie.
-
Ptasznik wstąpił w nowe szeregi, także czekamy na skutki tego posunięcia. Czyżby szykował się rewanż pod nowymi sztandarami ?
-
Buleon, zdajesz sobie sprawę na co się piszesz... Powodzenia.
-
O proszę, to się nazywa wejście na uniwersum. Uzyskanie konta, a po kilku dniach zawitanie na ST. Gratulacje i trzymam kciuki za to, aby pójść za ciosem!
-
Gratulacje sojuszniku, rozkręcasz się, oby tak dalej. PS. przyzwoite wyczyszczenie magazynów
-
Patrząc po ST i MiniST mamy głównych flociarzy w VIP: Pryklet i PanKot. Pokazujecie, że można robić ST na uniwersum, w którym coraz mniej się dzieje. Czekam z niecierpliwością na pozostałych, którzy są wyżej top w Waszym sojuszu
-
Moje zmiany nicku na oddam zdarzają się jak mnie Mamba zdenerwuje, ale później dzwoni, kurierów wysyła z prezentami i mu wybaczam
a tak serio to po kilku próbach uwolnienia się od tej gierki, jednak do fuzji poczekam i tam gdzieś zakończę w ładnym st po prawej stronie
Znam ten ból, też było kilka prób, niestety zakończonych niepowodzeniem, także w pełni rozumiem i trzymam kciuki
-
Jestem w szoku
Sądziłem (bez urazy), że sojusz [VIP] jest tylko farmiony, a tu taka miła niespodzianka. Mimo, że procent ST niewielki, to jednak sojusz [VIP] zapisał się w kartach historii uniwersum Earth. Tak trzymać!
-
-
Wybaczcie , że komentarz po dłuższym czasie, ale na uwagę zasługują trzy kwestie, mianowicie:
1. Przyzwoity procent ST,
2. Kolejny gracz [VIP] poległy w starciu z graczem [S-C],
3. Regularna zmiana nicku agresora na taki z dopiskiem "oddam", słabo to wygląda...
Podsumowując: ST może się podobać, przyzwoity zysk liczony w miliardach jednostek oraz nieoficjalna wojna między tymi sojuszami, bo tak to można nazwać
-
Głownie DT podkręciło procent do ST, ale dofarmienie konkretne, musiało boleć. Widać, że DT było wypchane po brzegi, tym bardziej boli
-
Panowie bez Waszej telenoweli byłoby nudno na tym uni
Pandrodor, szacunek za głos rozsądku w tej całej sprawie, którą obserwuje od pewnego czasu. Na uwagę zasługuje fakt, że oponent został wyliczony, a jednak niewiele osób to potrafi.
-
Gratulacje sojuszniku, jak widać czasem i od Nas coś wpadnie
Konkretny zysk i konkretne przeoranie oponenta, co widać po statystykach:
QDark
godz. 17:38 / pkt. 9 107 118 (+45 349) / TOP332
godz. 18:39 / pkt. 2 393 181 (-6 713 937) / TOP495 (-163)
Ps. nie dziwię się, że zwiał na urlop, pewnie nie może się odnaleźć w nowej rzeczywistości, myślę, że powrotu nie będzie po takim pogromie
-
Sojusznik wiedział, że kończy, ale wiernie do końca zostaje w sojuszu, aby Nasza nazwa zaistniała w dziale ST, niekoniecznie po tej właściwej stronie
Powodzenia w realu i do zobaczenia pewnie na innym uniwersum
Wszystkiego dobrego Zyklon!
-
Procent niewielki, ale przyzwoity zysk (sporo z dofarmienia). ShAKAL, chyba ta nazwa nie bardzo do Ciebie , bo jaki tam z Ciebie drapieżnik