Ładne wejście w fuzję, "kubeł zimnej wody" dla Samotnego wojownika. Tyle ST nastrzelał, ale Upadły czuwa
Posts by Degrot
-
-
Next push
Może tak coś więcej na temat starcia, czy to jego cała historia?
Pamiętam, że to konto po Roshamull'u, a po nim niczego dobrego nie można było się spodziewać, zapisał się jako negatywna postać
-
Nie wiem kto kogo zlomuje. Powoli się tego nie ogarnia ale gratuluję.Mambie życzę szybkich przelewów
To wiedzą tylko wtajemniczeni, czyli tych dwóch, a może ten jeden
Mój błąd. Co tu dodać. Zostawiłem ściepy osobno i agresor to wykorzystał. Nudą wiało i się trochę czujność straciło. Ogólnie graty i na więcej nie licz 💪👊😁
Na więcej nie licz, a za chwilę kolejne ST z Twoim udziałem
-
Docenić trzeba fakt, że chce Ci się latać. Role się odwróciły, ale nie oszukujmy się, nie ma dwóch najważniejszych graczy w S-C, którzy trzepali jedno ST za drugim. Ewentualnie dodałbym jeszcze do nich Upadłego. Bez nich sojusz S-C to nie to samo, cień samego siebie, co widać po spojrzeniu w dział ST. Teraz to już chyba tylko Over coś próbuje działać...
-
Ale bajzel i żenada w S-C, przykład nędzy i rozpaczy. Jednym słowem degrengolada, a GO tylko ich "głaszcze" karami...
-
Chyba jedyny z S-C, który się ostał i próbuje podreperować mocno nadszarpnięty już wizerunek tego sojuszu.
-
Gratulacje.Powoli nadchodzą zmiany na Earth.Tak jak kiedyś komuś napisałem że tak się stanie.Ze oni odejdą a my zaczniemy latać Smial się z tego ...:).Już z nami nie gra .
Rzeczywiście wygląda na to, że S-C się skończył, a przynajmniej daleko mu do swojej świetności. Za to Wasze ST coraz częściej się pojawiają. Trzymajcie poziom, teraz będziecie mieli okazję, gdy fuzja następuje
-
Czyli rozumiem, że tej obrony z czystym sumieniem mogę pogratulować, bo wszystko odbyło się legalnie...
-
Co się na tym uni dzieje, top2 podskubywany przez o wiele słabszego zdeterminowanego gracza i reprymenda od doświadczonego sojusznika, pełno pushówek. Earth "staje na głowie"
-
Coś się w końcu pojawiło, bo ostatnio nudą wieje na uni. I tym razem zysk jest, o to chodzi, przyjemnie się ogląda.
-
Ociągałem się ze złożeniem gratulacji, coś nie mogłem się zebrać z "naskrobaniem" kilku zdań... I chyba dobrze wyszło, bo jak push, to nieelegancko... Mimo wszystko GO musiał czymś się kierować, mieć ku temu przesłanki, aby nałożyć bana, prawda...
-
UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] dostali przed chwilą bana, czy ma to coś związek z tym starciem ?
Spokojnie, ban został nałożony niesłusznie, odwołanie zostało wysłane. Mam nadzieję, że support w grze jest na równie wysokim poziomie co ten na forum i sprawa zostanie wyjaśniona niebawem.
Trzymam za słowo
Co tu się wyprawia. Całe OGame w formie, widzę
-
UPADLY [Farms] vs. Ptasznik [SIL-TEA] dostali przed chwilą bana, czy ma to coś związek z tym starciem ?
-
hmmm... prosze mi wytłumaczyć jak to do [ciach] jest, że oni maja multikonta i nie ma zadnego bana żaden go/sgo etc nic z tym nie robi, a jak ja pisałem z prośbą do Go dokładniej "kruszynka-super operator gry" to podanie odrzucił/a bo cytuje "Zgłoszenie zostało odrzucone. Z logów gry wynika, że oba konta należą do Pana. Proszę jedno z kont oddać lub skasować. Gra na dwóch kontach skończy się ich blokadą." to co są równi i równiejsi ?
[mod='Neferet']Pseudocenzura[/mod]
Sojuszniku, niech robią tak dalej, to zobaczymy, jak na tym wyjdą. Ciekawe czy GF o tym wie i przyzwala na to. Art zrobił na mnie dobre wrażenie, wiec może o tym nie wie, co dzieje się niżej
-
Gratulacje sojuszniku wlotu, fajnie, że komuś się chce latać, bo coraz mniej tych ST. Można by tu napisać "szach i MATH"
-
Lorak, tyle was w sojuszu, ale nikt nie raczy pogratulować, to ja pogratuluję, ile można czekać. Także gratulacje i przetapiał we flotę, a kto wie, może się nią ktoś zainteresuje
-
Dominik18p wyczyszczony z floty praktycznie do zera, nie poddał się i gra dalej, aczkolwiek floty już nie buduje, a celów coraz mniej
-
Sojuszniku szybko się odbudujesz, szczęścia i wytrwałości życzę
-
asterix, konto do bicia, nic tylko korzystać...
-
Niebywały jest, kto go zatrzyma. Idzie po swoje
Na tym etapie uni, przy małej liczbie grających osób, zrobić 3 złomy na wysoki % w krótkim czasie, budzi podziw.