Flota mi miała wrócić o 15:27 a minęło pół godziny i nadal jej niema a na 16 mam do roboty to co mam teraz zrobić się pytam
Posts by lukas26
-
-
Cały czas dostaje komunikaty że niewystarczająca ładowność a agr pokazuje że jeszcze jest miejsce a musiałem zostawić 60 baniek to dopiero poleciała flota. O co tu chodzi?
-
Czyli wszędzie będzie wchodzić wersja 10 która nie wpływa na aktywacje form życia. Aktywacja przewidziana jest na wersję 20

-
Tam się nie da wbić z cmentarza byle jakim kontem żeby nie być w top 20 takie tam jest dno i wodorosty

-
Teraz gdy naprawili AGR kliknięcie 2x enter przerosło obrońcy

Gratulacje

-
Ktoś wie jak zwiększyć ilość wysyłanych mt na ekspedycję do np. 5k ?
-
Za co ten banik ?
-
Tak ale trzeba było wejść w badania LF na każdej planecie żeby pokazało prawdziwą pojemność
No a jak niby inaczej wtyczka ma uzyskać prawidłowe dane?
A to wtyczka decyduje o pojemności czy gra że do tej samej ilości ładuje o 30% mniej sury? To niech wtyczka pokaże że mam lecieć minutę i tyle poleci

-
A da się ustawić żeby przycisk wyślij flotę trafiał na tę samą wysokość co dalej bo za każdym razem trafia w kordy moich planet?
-
Tak ale trzeba było wejść w badania LF na każdej planecie żeby pokazało prawdziwą pojemność
-
Dlaczego z agr jest inna pojemność floty w czym jest problem ?
-
Widze zasada top 20 działa wyśmienicie

-
Na paczkomata zawsze się znajdzie większy paczkomat a gf się cieszy że są takie łosie

-
Odbanowali to przynajmniej se może kupić dopałkę metalu za 900 mln

-
To na ile ten sztab na 1 dzień?
-
Wystarczy rozbić o kogoś sondy i zalicza zadanko
-
-
Ile gsów spadło na tę akcje?

-
A tu na tym uni jest wliczany deuter do % bo nigdzie tego nie widać?
-
Trzeba było napisać że wraca sure to jutro paczkomaty też by mieli na 26lvl jonówkę