Posts by pani jadzia

Dlaczego na priv. Opisuj tutaj metodę (ciężkie strasznie, pierwszy lepszy vpn na Turcję, za którymś razem zaskoczy i ogień na szopping), a nie jakieś privy. Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy, całe uni dostanie 3d bana a potem ogień z paczuszkami:trollface:

Jak dla mnie to nie widzę problemu, Czechy Turcja Brazylia, niech kupują w jakiej chcą walucie, ale rozwiązałbym to inaczej.

-zakupy anty

-po 24h sprawdzenie z jakich IP klient gra już po zakupie

-jeśli IP nie jest z kraju z jakiego były robione zakupy to

-blokada konta do czasu uregulowania różnicy w kasie.

Zabieranie komuś anty które kupił nielegalnie jest bez sensu, już dawno może jej nie być, a blokada konta do czasu dopłaty do oficjalnych cen anty ślicznie zmusiło by do płaczu top 1-2-3 ;(;(;(

Cfaniaczki tracą podwójnie 8):ban:

Edit

Oczywiście blokada g u żeby progu ekspedycji nie podbijało takie ścierwo i nie psuło rozwoju ekonomii uni

PRZYWRÓĆCIE PRĘGIERZ

Wiele problemów rozwiąże się sama :]

Zgaduje , że masz 12 lat i zazdrościsz innym , a samemu nic nie robisz na yt , ja jestem na yt już 10 lat i SZCZERZE Smarkaczu nawet jak masz 50 lat to zachowujesz się jak smarkacz , JA NAGRYWAM NA CZILU z PASJII i dla Przyjemności i ,dla mądrych i kulturalnych ludzi .

Jeśli na obiektywną krytyke z wypunktowaniem rzeczy, które można poprawić aby oglądającym oglądało się materiał lepiej reagujesz płaczem i obrażaniem oglądającego to coś ci jeszcze powiem :

Właśnie dla takich buraczków, bojących się opinii innych YouTube usunęło łapki w dół, żeby nie musieli płakać, że jest więcej łapek w dół niż wyświetleń xD

Na początku tematu prosisz o opinię i dyskusje, ktoś wprowadza dyskusje, a ty się obrażasz jak 15 latek, już wiem dlaczego średnia wyświetleń pod twoimi filmami to ~30:D

10 lat ciężkiej pracy? 10 lat wrzucania contentu bez progresu i rozwoju.

Oczywiście że nie nagrywam nic na YouTube, bo jak mam nagrywać gówno to nie widzę sensu, wyręczają mnie osoby twojego pokroju.

Chcesz się pochwalić że coś robisz, bardzo dobrze, szanujemy to, ale chyba nie sądziłeś że wszyscy będą ci słodzić i się spuszczać nad tym jaki to nie jesteś zajebisty. Popracuj nad formą i scenariuszem, a na pewno krytyki będzie mniej, prosta sprawa .

Wiele osób chętnie by oglądało jakieś serie z ogame, bo tego na rynku nie ma, stąd też sam wszedłem zobaczyć, ale bez chęci rozbudowy - sukcesów nie będzie. A tłumaczenie, że robisz to dla siebie i widzów (cóż za fejm xd) to pierdzielenie takie samo jak to osób które nigdy nie przebiły top 500, bo grają dla przyjemności, albo tych co po każdym złomie mówią: e tam odbuduje się, mam w tą grę wy****ne to tylko cyferki. Lubicie w pupcie to wasza sprawa, dziwny fetysz :))

Jeśli nie ma chęci rozwoju to i materiał jest do dupy.

Stojąc w miejscu się cofasz.

Nie proś o opinię jak nie jesteś w stanie jej udźwignąć i płaczesz jak baba :trollface::trollface::trollface:

________

Aaaa no i w mojej opinii nigdzie Cie nie obraziłem, więc SMARKACZU teraz to zrobię, pakuj kredki i odrób pracę domową :) :closed2::whocares:

Chwila chwila, czyli kręcisz poradnik dla ludzi, samemu nic nie wiedząc o grze. No powiem Ci genialne, genialne marnowanie prądu i powietrza

Masz na pasku majnkrafta, może skup się na tym, no chyba że próbowałeś z podobnym podejściem tylko 10 latki Ci mówiły to samo co ja tutaj :P

A obiektywnie.

-Zobaczyłem jeden odcinek i:

Nagrywając ekran można nagrać konkretne fragmenty, obszary, nie trzeba pokazywać całej swojej wizualnie kiepskiej konfiguracji pc

- nawet niższej klasy youtuberzy czy streamerzy przed włączeniem nagrywania - piszą scenariusz albo chociaż plan ramowy, u ciebie to wygląda i brzmi jak byś włączył nagrywanie i dalej sam nie wiedział co mówisz. Tu powiem że gram na earth, tam przeczytam kilka opisów budynków (bo jak ktoś gra to sam ich nie przeczytał, logiczne xd), tam powiem że swoją gigantyczną obronę pokaże później, znowu powiem, że gram na earth... I tak to leci

Zaczynając omawiać jakiś temat, omawia się go od początku miszczu. Rejestracja, logowanie, omówienie platform na których to działa, ich plusy i minusy, (weszła beznadziejna apka mobilna więc to co mówię ma sens), dalej omówienie społeczności, wskazanie na online w masowej tabeli, porównanie uni pl do uni które powstają dla obcokrajowców (tylko jak masz to zrobić jak Twoja wiedzą się kończy na tym że takie są i tyle)

Następnie przedstawienie kilku schematów strategii gry, opowiedzenie o nich w kontekście zmian jakie gf wprowadza. Opowiedzenie dlaczego wybrałeś akurat tą ścieżkę rozwoju, jakie to ma plusy i minusy i jakie zrobiłeś przygotowanie żeby to się udało.

Ty po prostu wziąłeś zbieracza i będziesz pokazywał widzom jak się buduję domki, na uni które ma ile lat? Nawet nikt Cie nie zaatakuje bo grają tam boty na mega niskiej prędkości flo i się cieszą że są op. no kurde brawo brawo

Wejdź na nowe uni jak wystartuje za tydzień czy dwa, pokaz jak profesjonalnie wygląda gra od początku to i oglądalność będzie :)

Wchodzić i klepać domki na uni zombie to każdy głupi potrafi taka prawda.

- głos zamula, nie dlatego że jest kiepski, chociaż mógłbyś fakt faktem mówić przez nos i usta, albo ten nos wysmarkać - brzmi to jak byś miał po prostu zatkany i gadał tylko przez ryj, co w połączeniu z brakiem planu na filmik po prostu zanudza oglądającego.

- brak walorów edykacyjnych czy iformacyjnych dla oglądającego, nowi gracze nie zobaczą tego, bo napisy w grze sami umieją czytać, po co im lektor? Bardziej doświadczeni włączą i będą się śmiać, bo jest to trochę żałosne.

Zorientuj się sam w temacie gry najpierw, powiedz kim jesteś, jakie masz osiągnięcia, ile lat jakie unie, pokaz kilka stejków itd.

-macu miszcz, no już sam nick świadczy o tym czy materiał przyniesie fale zainteresowanych oglądających. Ja tego drugi raz nie włączę, bo to jest śmieszne, mistrz który wie tyle co praktycznie osoba "zielona" w temacie zaczynająca od zera, jaja jak berety.

Można tak cały dzień...

Ale są też pozytywy, tzn No jeden, dale plus za chęci, nagranie, zmontowanie i wrzucenie na yt też zabiera czas.

Ponawiam prośbę byśmy grali uczciwie, choć wiem, że dla niektórych może to okazać się poza granicami możliwości.

Ale hipokryzja, o uczciwej grze poucza ludzi typ co sam wali anty na potęgę i skupuje konta pod złom, genialne, lepsze niż polskie kabarety :trollface:

Jedni wydają kasę na anty, a inni na boty co prowadzą multik, wszyscy jesteście siebie warci, balboje, czesterki, vaderki, zły wilk któremu chyba mama kartę zabrała bo słabo rośnie w pkt, pozoranci mściciele czy co uni ten sam hefi na bocie który tylko myśli jak za kilka stówek sprzedać swoje gówno.

Tak się bawi ścisła topka, zapraszamy do ogame, piękna gra.

A wystarczyłoby zacząć płacić suportowi za pracę. Od razu wszystkie konta oddam trafiłyby na bana, konta sprzedające towar na allegro to samo. Logi z aktywności może ktoś by zaczął sprawdzać bo obecnie całe top 10 gra 24h na dobę, sen przecież jest dla słabych ;):ban::ban::ban:

Masz się jeszcze prosić kogoś, abyś mógł im łaskawie zapłacić?

Nie kupuj antymaterii i tak za chwile przestaniesz grać, a kasa pójdzie w błoto. Top 1 i tak już anty kupił za 10 tys pln. W dodatku uni ma najmniejsza liczbe graczy w historii nowych uni i za około 3 miesiące będzie martwe. Wpłać lepiej na pieski czy kotki.

Trochę za delikatnie. Ja bym tak nie umiał xD

Każdy normalny gracz po kilku niekulturalnych wjazdach na innych graczy dostaje przymusowy urlop, a Ty jedyne co potrafisz zrobić to wyczyścić dwa działy w których dzieciak, któremu kieszonkowego nie starcza na antymaterię, jedyne co potrafi to bluzgać na każdego po kolei?

Normalnie moderator w pełnej okazałości :trollface::trollface::trollface:

A co do fr(pl)ayerka, trza było wysłać fsa, a jak już zapomniałeś to zachować się jak człowiek i nie płakać tylko pogratulować czujności atakującym, a nie psioczyć po fakcie i płakać ze nikt nie ma skilla tylko Ty, gdzie wychodzi z raportów coś zupełnie odwrotnego.

A o twoim poziomie wypowiedzi to już szkoda gadać. Każdy widzi żeś idiota, jak już wspomniałeś, ludzie sami osądzili już dawno.

Dziwne, że nie urop i cryQQ jak co uni, tylko wrzucasz kolejne śmieszne raporty które ledwo ledwo łapią się na solo st i to jeszcze z obrażaniem atakujących z poprzedniego stejka, GENIUS:smash:

Na szczęście jak sami widzicie nikt z supportu nie jest na tyle szalony żeby nawet czytać taki gówniany temat założony przez idiotów.

Dla wyjaśnienia powiem, że jeśli nie chce się wam klikać ekspedycji dzieciuchy to grajcie generałami - a nie bo tam trzeba wysyłać ataki, samo nic nie lata. No to grajcie zbieraczami... A nie, bo tam z kolei trzeba klikać domki.

Kurcze z prostej dedukcji wychodzi na to, że jak wam się nie chce grać to nie grajcie. To nie jest kolejna nowa gra na androida w której ustawicie sobie auto play i wrócicie po 3 dniach zobaczyć jak postępy.

Ile jeszcze osób ma wam to tłumaczyć? Czy wasze IQ jest mniejsze niż u kury?