Gratulacje obrony dla obrońcy, gratulacje i dla nas za zgranie gdyby troszkę szybciej te gsy latały, tobyśmy może floty zobaczyli;
Posts by Gothos
-
-
Witam,
Po dzisiejszej aktualizacji, na Aries od prawie godziny nie widzę floty; niby komunikat o powrocie jest, ale na moonie nic nie ma, nie widac jej również w stoczni; mam prośbę o naprawienie błędu
Edit. floty wróciły.
PS. super te poprawki w backendzie, naprawdę takie pomocne -
Gratulacje Dastan
Szkoda że mało surowców w transporterach, ale zysk jest spory, także do następnego
Obrońcy SzO
-
Hej,
dostał ktoś cashback z ostatniego eventu? Już prawie tydzień od eventu a zwrotu anty nie mam.
-
Gratulacje dla atakującego, troszkę mi się przysnęło, zapomniałem już jak to na Quantum szybko wszystko się dzieje; troszkę boli strata surowców na formy, ale jakoś to odbuduję
-
czyli jednak to nie jest błąd; jak z coca colą, kiedyś była ilość 1L, teraz jest 880mL za tę samą cenę;
-
też specjalnie wczoraj discorda odpaliłem, żeby zobaczyć jaki event się wylosował z tej zabawy bo u nas na forum cisza; chyba coś się nie zgrało komunikacyjnie...
-
Gratulacje, ładna ilość gwiazdek szkoda trochę tego recyklera, ale to kiedyś odbudujesz