Ruda - reszta prędkości taka sama jak na U68. Moim zdaniem dajecie graczom za dużo. Dziś bardzo łatwo i szybko dochodzi się do pewnych rzeczy w ogame a jeszcze dajecie duży PZ, jeszcze deuter, PZ z obrony i farming sondami... Zarabiacie chyba tylko na tym, że ktoś dostaje dzwona idzie na kolejne uniwersum i tak się kręci. Nie tędy droga. Trzeba się trochę potrudzić moim zdaniem jak chcesz kup anty na handlarza a dziś dajecie graczom wszystko od ręki praktycznie. Moim zdaniem, albo zrobicie takie parametry jak 68, albo to nie ma sensu. Ludzie idą do pracy, szkoły i niewielu ma czas co 15 minut na przegląd bo po 20 minutach można dostać gonga na szybkim uniwersum. Ktoś chce szybkie ok, ale dla mnie szybsze parametry i wększy złom niż na 68 mija się z celem. Przez lata takiego uniwersum nie zrobiliście tylko pchacie szybkie uniwersa, gdzie i tak później tych wszystkich graczy łączycie.
nawet jakby powstało to jak sam zauważyłeś w końcu przyjdzie fuzja jedna druga i kiedyś z takimi ustawieniami na bank trafi taki serwer do uni68
o ile w między czasie gracze nie zmienią ustawień serwera ankietą bo patrząc po ankietach na wielu uni jest mały odsetek graczy którzy chcieli by ustawienia podobne do u68
przykro mi ale jesteś w mniejszości.
zaczynałem jednym kontem na U68 dla fun i w sumie jakby mi pasowały te ustawienia (a nie pasuję) tobym spokojnie sobie tam grał i wspinał się po drabince