Hej.
W dniu dzisiejszym weszła aktualizacja zwiększenia prędkości flot POKOJOWYCH do x2 po zeszłomiesięcznym głosowaniu.
Nowe ustawienie absolutnie mi nie pasuje i zmienia wszystko co wypracowałem przez ostatnie kilka lat grania na tej prędkości, badania dopasowane do tej prędkości,.
Chciałbym podrzucić pomysł ankiety przywracającej prędkości x1, która była ZAWSZE na tym serwerze.
Sądzę, że nie jestem odosobniony w swoim zdaniu.
Pozdrawiam serdecznie:)
Display More
Jak już inni zauważyli, ankieta byłaby zapewne niecelowa, zważywszy na to, że kilka dni temu większość zdecydowała o innej konfiguracji. Sądzę, że po kilku miesiącach lub, powiedzmy, po pół roku byłoby to zasadne. Ludzie przyzwyczają się, zobaczą, czy im się to podoba czy nie, i wyrobią sobie własne zdanie.
Choć za pół roku faktycznie mam zamiar zaproponować zmianę na x3, które, jak przypuszczam, zostanie przyjęte - dla własnej wygody, ale też dla utopijnego celu, jakim jest stworzenie znaczącej alternatywy dla uni 68. Mam nadzieję, że nigdy nie połączą nas w jedno ze względu na unikalne ustawienia obu serwerów. Im bardziej się od siebie różnią, tym bardziej jest to możliwe.
Oczywiście, można próbować przeprowadzać ankietę, choć przypuszczam, że administracja po prostu nie zgodzi się na tak wczesne badanie opinii.
Ze swojej strony naprawdę zastanawiam się, co tak bardzo zmieniło się w Twojej wizji konta i tego, jak je budowałeś po tej zmianie? Po prostu chciałbym poznać spojrzenie drugiej strony. Jeśli się nie podzielisz swym spojrzeniem na to co się popsuło, to wydaje mi się iż nie ma co liczyć na bycie zrozumianym, a co za tym idzie przekonanie do swych racji innych.