podobno maksymalny pz z walk z obcymi i piratami to 2kk, czy ktos potwierdzi ta zmiane?
Posts by calipassion
-
-
-
Ale raport od 2600 % jest wymagany
wymagany jest od 14 sierpnia a zobacz na date watku, zeby nie bylo ze spam to
-
niedlugo caly sojusz Extream bedzie na urlopie
zostal jeszcze MarJo a na deser wiadomo kto
-
w koncu dostal na co zasluzyl, latanie po duzo slabyszch to kazdy umie, a z zrownym sobie to juz sztuka cos ugrac
No, nie do końca, latać na stojące floty słabych graczy bardziej bym powiedział - potrafi każdy.
Zapytaj tego pro atakującego ile miał podejść do mnie i straconego czasu i dexu na przelot 200kpc na lotki, a gówno ugrał.
Jak ktoś się umie schować to nawet taki pros toper paczkomat klika zdenerwowany
no ja mialem na mysli duzo slabszych w pkt wojska, niezaleznie czy flota stala, bo ktos zapomnial o flocie albo zlapana na fali bo nie puscil fs na stacje, najzabawniesza dla mnie akcja byla gdy po zniszczeniu w nocy moona top 1 i top 2 polecieli razem na kogos kto gra bez anty i byl ponizej top 30 #65 RespectTeam [Extream] & DOODDANIA [Extream] vs. Commodore Cassian [TEREFERE] ~ 4027.09%
-
w koncu dostal na co zasluzyl, latanie po duzo slabyszch to kazdy umie, a z zrownym sobie to juz sztuka cos ugrac
czekam na lizusa sugardady na jakies pochlebne slowka
/edti nie znam szczegolow spotkania, ale obstawiam, ze to nie jest wiedza o grze obroncy tylko bardziej nie wiedza agresora i lekcewazenie wroga, a rewanz pewnie po urlopie ...jesli wroci
-
Przenoszone serwery będą miały blokadę ataków włączoną o godzinie 10:00 i będzie ona trwała przez 24 godziny (w razie potrzeby może zostać przedłużona, a w takim przypadku zostanie to ogłoszone).
Jest 10:30, a blokady nie ma Atakowanie i szpiegowanie normalnie działa Ruda
EDIT: Dobra nie doczytałem, że w tej wiadomości w grze chodziło o różne nacje i z polskich uni tylko dwie są przenoszone
EDIT2: Swoją drogą Ruda żonka mi pisze, że na perseus coś nie tak jest bo co chwila wylogowywuje z konta, jej sojusznicy mają podobnie.
na Saros juz 5 razy wylogowalo, mysle ze to przez te przenoszenie niektorych serwerow na nowy sprzet
-
swojego ? A to nie pusz czy coś?
jak sie przyjrzysz dokladniej to są to dwa różne sojusze, ten z myslnikiem to jednoosobowy sojusz
-
ludzie po spadali w rankingach, moj sojusznik tez dostal zloma, bo myslalz ze nie musi oodbierac fs`a i teraz mysli by konczyc gre na saros, prawo nie dziala wstecz, jesli sie cos oglasza to nie powinno to byc wycofywane kilka godzi przed , jesli bylo ogloszone dzien wczesniej, przez takie akcje traci sie graczy
-
Przesadzacie nie ma tak zle.
Moze i wieczorami po 20 na 5 prób wysyłki floty 4 konczy sie komuniaktem "serwer nie odpowiada" i spinnerem w nieskonczonosc no ale wystarczy grac rano to wtedy o dziwo wszystko smiga
co jesli wyslalem duze transportery zeby zwiac z surowcami przed atakiem a one pojawily sie po ataku 30 minut po teoreycznym dotarciu? Czy Twoim zdaniem to jest przesadzanie?
-
chcialem zauwazyc ze event na 40% moonchance tez nie dziala wedlug oficjalnej informacji, ale to chyba nic dziwnego w koncu v10 nas do tego przyzwyczailo
-
wyslalem statki z misja stacjonuj na jedna z moich planet, mimo iz informacja w zakladce "Inne" byla o stacjonowaniu floty, to statki pojawily sie dopiero po okolo 30 minutach
-
Hey, nie wiem czy to jest błąd czy to może po prostu tak jest, ale nie mogłem skasować mojej planety dopóki nie zburzyłem sektora mieszkalnego do zera. Nie maile aktywnych flot ani odpalonych badan na danej planecie a gdy próbowałem usunąć dana planetę to bez żadnej informacji nie było żadnego efektu po wpisaniu hasła i akceptacji. Fajnie by było otrzymać informacje zwrotna dlaczego dany proceder nie może zostać zrealizowany.
-
Chociaż to już dział Pomysły i propozycje, to fajnie by było zobaczyć w przyszłej większej aktualizacji gry (10.0?) opcje chociaż dla języka angielskiego i tej domyślnej.
Dzięki, do zamknięcia
-
Hej, chce zacząć grę na na pewnym uni z konkretnymi parametrami, ale racji że nie jest to PL ani EN serwer będę miał mały dyskomfort z racji nie zrozumiałego języka.
Czy jest gdzieś opcja zmiany języka interfejsu? Bo opcja z "wybierz kraj" z flagami przekierowuje tylko do lobby w danym języku i nic więcej.
-
ok dzieki,
temat do zamkniecia
-
Hej, nie znalazłem informacji czy ktoś pytał o to ale czy jeśli zaczekam na odebranie codziennych nagród z Event`u z Trytem na ostatni dzien. > 01-08.07.2022: Codzienny bonus przy logowaniu
I w ostatni dzień odbiorę bonus 3 dni sztabu dowodzenia z systemu bonusów dla nowych graczy > https://board.pl.ogame.gamefor…ostID=8389578#post8389578
To czy otrzymam dodatkowe nagrody za każdy dzień z racji ze mam aktywowany sztab dowodzeni z innego bonusu?
Czy moja cierpliwość by otrzymać darmowa antymaterie pójdzie na marne?
w skrócie: czy te bonusy się kumulują
dzięki za odpowiedz pozdrawiam