GF nie chce by na takie uniwersa przenosiły się konta potężne które zaburzą grę na uniwersum.
Wyjątkiem jest fuzja, która obecnie trwa na naszych uni.
No tak, bo taka fuzja akurat nie zaburzy gry
Mi też jest przykro, że tak jest.
GF nie chce by na takie uniwersa przenosiły się konta potężne które zaburzą grę na uniwersum.
Wyjątkiem jest fuzja, która obecnie trwa na naszych uni.
No tak, bo taka fuzja akurat nie zaburzy gry
Mi też jest przykro, że tak jest.
ooo, tak, tak, szykujcie podatny grunt
Straszysz czy tak tylko?
Również jestem za zwiększeniem PZ do akceptowalnego przynajmniej 70% poziomu - żeby nie był taki sam jak na Rosalidzie żeby inni się nie burzyli, że dwie uni o takim samym PZ.
Inni się burzą że w ogóle fuzje taką bezsensowną zrobili, a co mówić o pz-cie .
Jak by ktoś chciał sobie załatwić migrenę to polecam poczytać Whisky.pl1. Oczu szkoda ale efekt murowany.
Poczytałem i co dalej ?
Łączenie ze sobą serwerów ma sens tylko gdy zostaną przewidziane paczki surowców dla graczy z młodszych uni w liczbie odpowiadającej różnicy wieku serwera względem najstarszego z nich. W innym wypadku łączenie Zenitha z Librą jest jak zderzenie samochodu z pociągiem.
Wspominałem już o tym łączeniu Zenith z Librą milion komentarzy wyżej, więc już nie ma sensu tego poruszać.
Tak, tak - już biorą i wykładają Ci paczki - żebyś się nie zdziwił tam
P.S. To właśnie o to chodziło, żeby wyłożył forsę. Inaczej możesz sobie tam zaznaczyć w ustawieniach taki kwadracik - albo i dwa
Display MoreDisplay More1. Dla gospodarzy nie są przewidziane relokacje. Wnioskowaliśmy o to, jednak nie otrzymaliśmy na to zgody.
2. Nie ma takiej możliwości.
Dramat.
Wracając do mojego pytania a mianowicie " To po co jest blokada przejścia na Uni które nie ma 1 roku z cmentarza? I po co kleić fuzję uniwersum długoletniego z takim który nie ma roku w dodatku jest gospodarzem i przez to ma w plecy pkt. wyżej wymienione.?
Kolejna rzecz którą już nadmienię promka na Anty. od jutra i wychodzi na to że ja dostanę 25% więcej, reszta która dołączy do Zenith po 100%.
Kto wyraził w ogóle na taki numer zgodę?
Na tyle lat ile gram w ogame jeszcze tak wcześnie żadne uni fuzji nie miało.
wtf.?Eventy nie są powiązane z fuzjami i są one ustawiane globalnie dla wszystkich społeczności. Nie ma to żadnego związku z naszą fuzją. Nie do końca rozumiem, co anty ma wspólnego z łączeniem uniwersów, skoro te promocje są teraz bardzo często.
Display More
Zmiana konfiguracji Universum 68: zmiana pól z 25 do 30.
Tzn. wszystkie obecne planety otrzymają +5 pól czy dotyczy to tylko nowych planet, które powstaną po wprowadzeniu zmiany? (bawię się w kolonizowanie teraz
)
PS Z innej beczki - dlaczego gracze uniwersów docelowych nie dostają bonusów jak Ci z exodusów:
- Gracze, którzy samodzielnie dokonają wyboru uniwersum docelowego otrzymają w nagrodę Sztab dowodzenia (7d) i złote dopalacze surowców. (no tutaj to już grubo)
- Za każdą zmianę naszych koordynatów na uniwersum docelowym otrzymamy darmową relokację planety. (kiedyś docelowi dostawali po 3 przenosiny, teraz nie bo nie)
?
Każda planeta dostanie +5 pozycji, o ile uniwersum nie ma bonusu +30. Związane jest to z tym, że część uniwersów które przechodzą na docelowe mają ten bonus i chcieliśmy to ujednolicić by nikt nie był stratny. Co do relokacji dla gospodarzy, jak już mówiłam pytaliśmy o to, jednak GF nie przewiduje takich profitów. Szkoda, jednak jest to decyzja która nie podlega zmianie. W każdej społeczności tak to wygląda.
Czy w grupach, w których jest możliwość wyboru uni docelowego są ustawione jakieś limity graczy jakie te uniwersa mogą przyjąć?
Zwykle bywały limity miejsc, więc spodziewam się że tym razem również tak będzie. Gracze widzieli limit podczas wyboru uniwersum. Dlatego cały czas powtarzam, co kierowało nami podczas wyboru docelowych. By nie ściskać graczy, a gra była bardziej komfortowa.
A ja tak tylko od siebie napisze pomijając wszystko, że niektórzy mają drugą fuzję w ciągu roku, a inni siedzą kilka lat na tym samym wymarłym uni. To trochę niesprawiedliwe żem stwierdzić. Mam tu na myśli uni Aquarius, które ominęły wszystkie fuzję od powstania i taką Galateę czy Himalię co mają kolejną w ciągu roku, ehh ta polityka...
Tak. Jesteśmy tego świadomi. Jednak przerwa w tamtym roku nie wynikała z naszych decyzji, a problemów technicznych jakie GF napotkał w skrypcie fuzji (przykład dość powszechny, odłączenie księżyca od planety po przeniesieniu). To dość krytyczny błąd, który musiał zostać skorygowany do dalszego działania.
Pare pytan z innej beczki
Co w przypadku gdy bede chcial przeniesc konto do uni docelowego a juz mam tam konto?
1. Bede mial 2 konta w Lobby dla jednego uni?2. Powinienem wtedy na jednym wlaczyc urlop i wybrac sobie, ktorym bede chcial grac?
Dlatego gracze mają wybór uniwersów, aby takich sytuacji nie było.
Art Dałoby się przenieść idlaków nie na cmentarz a na docelowe uni kalyke a część na u68? Żeby nie szły i nie marnowały się na cmentarzu. Bo są fajne zyski dla odkrywców z nich.
Do dyspozycji graczy będą tylko idlujące konta na serwerach docelowych. Przenoszenie idlerów zaśmiecało galaktyki, dlatego trafią na Cmentarz.
Patrząc na mój komentarz i pytania to o tej antymaterii tylko nadmieniłem że to kolejny strzał w tyłek dla U Zenith.
Wracając do odpowiedzi na mój post jak zwykle wyczerpująca odpowiedź w której nawet nie zostało nadmienione to do czego ja pije cały czas.
.... a na moje pytania, jak zawsze brak odpowiedzi.
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreJak można zauważyć, w tej grupie są dwa młodsze uniwersa z małą ilością graczy i z mniejszą ilość galaktyk.
To główna przyczyna wyboru tych uni jako uniwersa docelowe.
Schodzimy z uniwersów, które mają dużą ilość gal, bo odczuwamy spadek aktywnych graczy i taka ilość jest po prostu teraz niepotrzebna.Na starszych uniwersach mamy dużo kont nieaktywnych, fuzją przeczyścimy je poprzez skrypt Cmentarza.
Co do Quantum, wybór docelowego -> w tej grupie istniało ryzyko, że przy innym wyborze po prostu gracze się nie zmieszczą. Quantum jest za duże na takie ilości Galaktyk jakie oferuje V czy H.
Proszę nie piszcie, że jest to kolesiostwo. Siedzieliśmy nad tym planem sporo czasu i chcieliśmy spełnić życzenia wszystkich.
Nie wszystkie się udało. Można było wrzucić kilka docelowych do jednego worka. Ale czy o to w tym chodzi? Chyba nie.
Szkoda, że nie było tematu: "życzenia co do fuzji".
Mam 2 pytania:
1. Co do samego procesu fuzji. Opis jest tylko dla uniwersów przenoszonych, a co z tymi do których będą dodani gracze. Czy np gracze z quantum dostaną darmowe relokacje, sztab dowodzenia czy też po dwa złote przedmioty, tak jak będą to mieli zagwarantowane gracze przenoszeni?
2. Piszecie, że jest opcja cmentarza, tak owszem, ale żeby z niej skorzystać trzeba kupić antymaterię. Jak ktoś tego nei zrobił lub nie zrobi to nie ma innej opcji na zmianę jak poprzez fuzję, a więc gracze np z quantum są skrzywdzeni. Czy jest jakaś możliwość, żeby do graczy na quantum, podczas procesu fuzji wysłać pytanie czy chca tu zostać, a jak nie to przenieść ich z automatu na cmentarz?
1. Dla gospodarzy nie są przewidziane relokacje. Wnioskowaliśmy o to, jednak nie otrzymaliśmy na to zgody.
2. Nie ma takiej możliwości.
Dramat.
Wracając do mojego pytania a mianowicie " To po co jest blokada przejścia na Uni które nie ma 1 roku z cmentarza? I po co kleić fuzję uniwersum długoletniego z takim który nie ma roku w dodatku jest gospodarzem i przez to ma w plecy pkt. wyżej wymienione.?
Kolejna rzecz którą już nadmienię promka na Anty. od jutra i wychodzi na to że ja dostanę 25% więcej, reszta która dołączy do Zenith po 100%.
Kto wyraził w ogóle na taki numer zgodę?
Na tyle lat ile gram w ogame jeszcze tak wcześnie żadne uni fuzji nie miało.
wtf.?
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreChcialabym zauwazyc, ze wiekszosc osob chcialo fuzji, jednak malo kto chce isc na kompromis. Aby bylo wiecej osob na uniwersum oczwiste jest, ze trzeba polaczyc kilka uni w jedno. Niektore uniwersa roznia sie od innych diametralnie. To znaczy, ze mamy laczyc tylko po 2 zblizone do siebie uniwersa? Czy wtedy UF mialaby sens?
Zauwazcie takze, ze wraz z wprowadzeniem 3 speedow floty kolejne UF bedzie wymagalo od Nas jeszcze ciezszych wyborow, ktore uniwersum polaczyc z ktorym. A co za tym idzie, oczywistym jest ze wzrosnie liczba niezadowolonych graczy z powodu zmianu parametrow uniwersow.
Pamietajcie jednak, ze sa jeszcze 2 opcje:
-skorzystac z cmentarza i isc na dowolne uniwersum o odpowiadajacych nam parametrach lub
-sprobowac tmienic specyfikacje uniwersum na ktore sie przenieslismy. Planowane sa ankiety dotyczace zmian.m.in. ladownosci flot. Po rozpoczeciu UF zalozycie temat w did, podyskutujcie, dajcie propozycje i po zakonczeniu migracji mozliwe bedzie przeprowadzenie ankiety o zmianie parametrow. Oczywistym jest, ze i to, nie bedzie wszystkim odpowiadalo.
Ile osob tyle opini. Nie da rady wszystkim dogodzic. Przy kazdym wyborze mozna uzyc Twoich slow
Jednak gdybys przyblizyl nam o jakiej grupie lub uniwersum mowisz to moze byloby nam latwiej zrozumiec Twoje insynuacje.
Mozna zauwazyc, ze wszystkie laczone uniwersa maja jedna wspolna ceche - ten sam (lub bardzo zblizony) speed floty. Stan punktowy stanowil drugorzedne kryterium. Predzej czy pozniej te uniwersa trafilyby i tak do jednego worka.
Prędzej czy później ok,ale nie w momencie gdzie flota top1 Libry jest 10 razy większa od floty Zenith.
A czy z czasem da dysproporcja by nie urosla? Po jakim czasie slabsze uni jest w stanie dogonic tak stare uniwersum? W ktorym momencie byloby ok?
Grasz Ty gdzieś czy dalej nie rozumiesz o czym mówię?
Ktoś już wspomniał że będzie wyglądało to tak jak wojna Rosja vs. Ukraina - nie dość że bez sensu to i bez szans dla Zenithu.
Poza tym uważam że uf dla Zenith jest za wcześnie.- a jak chcecie już robić koniecznie tą fuzje to róbcie nawet z uni która ma speed x3 tyle że ja uważam że to nie prędkość jest priorytetem a wyrównane szanse.
Bez wyrównanych szans nie będzie graczy.Jak ktos umie grac to poradzi sobie wszedzie. Jak nie potrafi, to trzeba sie podszkolic
Ty uwazasz ze za wczesnie, inni uwazaja ze w sam raz.
Daruj sobie szkolenie, bo to dalej nie o to chodzi.
Teraz mi wytłumacz po co jest blokada 1 roku z cmentarza ? I po co kleic uniwersum które nie ma roku z uniwersum które ma kilka dobrych lat..
Display MoreChcialabym zauwazyc, ze wiekszosc osob chcialo fuzji, jednak malo kto chce isc na kompromis. Aby bylo wiecej osob na uniwersum oczwiste jest, ze trzeba polaczyc kilka uni w jedno. Niektore uniwersa roznia sie od innych diametralnie. To znaczy, ze mamy laczyc tylko po 2 zblizone do siebie uniwersa? Czy wtedy UF mialaby sens?
Zauwazcie takze, ze wraz z wprowadzeniem 3 speedow floty kolejne UF bedzie wymagalo od Nas jeszcze ciezszych wyborow, ktore uniwersum polaczyc z ktorym. A co za tym idzie, oczywistym jest ze wzrosnie liczba niezadowolonych graczy z powodu zmianu parametrow uniwersow.
Pamietajcie jednak, ze sa jeszcze 2 opcje:
-skorzystac z cmentarza i isc na dowolne uniwersum o odpowiadajacych nam parametrach lub
-sprobowac tmienic specyfikacje uniwersum na ktore sie przenieslismy. Planowane sa ankiety dotyczace zmian.m.in. ladownosci flot. Po rozpoczeciu UF zalozycie temat w did, podyskutujcie, dajcie propozycje i po zakonczeniu migracji mozliwe bedzie przeprowadzenie ankiety o zmianie parametrow. Oczywistym jest, ze i to, nie bedzie wszystkim odpowiadalo.
Ile osob tyle opini. Nie da rady wszystkim dogodzic. Przy kazdym wyborze mozna uzyc Twoich slow
Jednak gdybys przyblizyl nam o jakiej grupie lub uniwersum mowisz to moze byloby nam latwiej zrozumiec Twoje insynuacje.
Mozna zauwazyc, ze wszystkie laczone uniwersa maja jedna wspolna ceche - ten sam (lub bardzo zblizony) speed floty. Stan punktowy stanowil drugorzedne kryterium. Predzej czy pozniej te uniwersa trafilyby i tak do jednego worka.
Prędzej czy później ok,ale nie w momencie gdzie flota top1 Libry jest 10 razy większa od floty Zenith.
A czy z czasem da dysproporcja by nie urosla? Po jakim czasie slabsze uni jest w stanie dogonic tak stare uniwersum? W ktorym momencie byloby ok?
Grasz Ty gdzieś czy dalej nie rozumiesz o czym mówię?
Ktoś już wspomniał że będzie wyglądało to tak jak wojna Rosja vs. Ukraina - nie dość że bez sensu to i bez szans dla Zenithu.
Poza tym uważam że uf dla Zenith jest za wcześnie.- a jak chcecie już robić koniecznie tą fuzje to róbcie nawet z uni która ma speed x3 tyle że ja uważam że to nie prędkość jest priorytetem a wyrównane szanse.
Bez wyrównanych szans nie będzie graczy.
Display MoreDisplay MoreCiekawe kto będzie mieć odwagę przyjść na u68 ^^^^
Gdybym mogł to bym poszedl.
Ja mam pytanie grupy do fuzji sa ustalane w niemczech i jest to ich kolejny pokaz niekompetencji czy tez u nas lokalnie i kolejny pokaz kolesiostwa?
Przecież wszystkie te fuzje to jest tylko dostarczanie farm dla graczy/znajomych.
Hahaha co za ameba wymyśliła fuzję Zenithu z Librą i Yli xd Uni gdzie top1 flot ma 180kk pkt we flocie
UF 2022 to jakieś nieporozumienie.
Po co łączyć uniwersa, gdzie jedno uni odstaję od drugiego KOLOSALNIE?
Wrzucicie do jednego worka 2000 kont z czego aktywnie będzie grać 100. I po miesiącu będziecie mieli to samo.
Totalny bezsens.
P.S. Jak się mylę - poprawcie.
Gratuluje dobrego zakupu.
Wiesz co? Mi kiedyś powiedzieli, że jak mam pieprzyć takie głupoty to żebym w ogóle się nie odzywał - polecam
Grunt że Walentynki pełne roboty były
Gratyyy Ojciec!
Cobymielicogadać!
Dnia 08-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor EoS [MiT]
Agresor Motomysza [MiT]
Okręt wojenny 2.161
Recykler 370
Sonda szpiegowska 100
Bombowiec 100
Niszczyciel 1.000
Gwiazda Śmierci 11
Pancernik 10.125
Reaper 80
Wyrzutnia rakiet 63.391
Lekkie działo laserowe 68
Ciężkie działo laserowe 34
Działo Gaussa 121
Działo jonowe 3
Wyrzutnia plazmy 7
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Gwiazda Śmierci 29 ( -0 )
Pancernik 99.774 ( -226 )
Agresor stracił łącznie 45.815.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.516.114.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 308.969.500 metalu i 309.734.500 kryształu.
Agresor przejął łącznie 85.990.577 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 21%.
Podsumowanie agresor
Metal: 363.061.279
Kryształ: 288.189.260
Deuter: 7.629.038
agresor zyskał łącznie 658.879.577 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -801.963.779
Kryształ: -600.259.760
Deuter: -199.881.038
obrońca stracił łącznie 1.602.104.577 jednostek.
Dnia 03-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Ciężki myśliwiec 1.831
Krążownik 1.299
Okręt wojenny 5.729
Recykler 1.047
Sonda szpiegowska 115
Niszczyciel 18
Pancernik 3.868
Reaper 2.665
Pancernik 98.694 ( -1.875 )
Agresor stracił łącznie 159.375.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.255.016.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 380.832.000 metalu i 254.160.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 24.625.392 jednostek.
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Podsumowanie agresor
Metal: 335.997.198
Kryształ: 180.185.554
Deuter: -15.912.360
agresor zyskał łącznie 500.270.392 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -716.829.198
Kryształ: -434.317.554
Deuter: -128.494.640
obrońca stracił łącznie 1.279.641.392 jednostek.
Dnia 01-01-2022 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Gwiazda Śmierci 94
Reaper 18
Pancernik 98.744 ( -1.228 )
Agresor stracił łącznie 104.380.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 949.967.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 256.525.000 metalu i 213.958.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 244.659 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 219.685.000
Kryształ: 164.838.500
Deuter: -18.175.341
agresor zyskał łącznie 366.348.159 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -476.210.000
Kryształ: -378.796.000
Deuter: -95.205.659
obrońca stracił łącznie 950.211.659 jednostek.
Dnia 29-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Ciężki myśliwiec 2
Krążownik 10
Okręt wojenny 106
Recykler 500
Sonda szpiegowska 10
Satelita słoneczny 160
Gwiazda Śmierci 52
Pancernik 795
Wyrzutnia rakiet 11.071
Lekkie działo laserowe 734
Ciężkie działo laserowe 86
Działo Gaussa 3.432
Wyrzutnia plazmy 23
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Pancernik 100.776 ( -1.999 )
Agresor stracił łącznie 169.915.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 853.619.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 203.589.000 metalu i 183.477.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 23.749.654 jednostek.
Olbrzymie ilości metalu i kryształu łączą się.
Księżyc o powierzchni 8.944 km został uformowany.
Podsumowanie agresor
Metal: 157.679.547
Kryształ: 107.312.400
Deuter: -24.091.293
agresor zyskał łącznie 240.900.654 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -454.877.547
Kryształ: -344.018.400
Deuter: -78.472.707
obrońca stracił łącznie 877.368.654 jednostek.
+
Dnia 29-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Obrońca Czar Hydra [BGE]
Krążownik 1.602
Okręt wojenny 28
Recykler 140
Satelita słoneczny 30
Gwiazda Śmierci 53
Pancernik 210
Wyrzutnia rakiet 31.853
Lekkie działo laserowe 4.621
Ciężkie działo laserowe 77
Działo Gaussa 3.226
Wyrzutnia plazmy 105
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Duży transporter 7.870 ( -2.131 )
Pancernik 46.579 ( -3.421 )
Agresor stracił łącznie 316.357.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 924.599.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 246.878.500 metalu i 214.769.500 kryształu.
Agresor przejął łącznie 111.218.086 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 196.979.149
Kryształ: 102.300.959
Deuter: -42.771.022
agresor zyskał łącznie 256.509.086 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -584.787.149
Kryształ: -373.234.959
Deuter: -77.794.978
obrońca stracił łącznie 1.035.817.086 jednostek.
Dnia 27-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Recykler 50.000
Sonda szpiegowska 100
Gwiazda Śmierci 2
Pancernik 77
Reaper 450
Wyrzutnia rakiet 10.500
Lekkie działo laserowe 8.400
Ciężkie działo laserowe 2.100
Działo Gaussa 400
Działo jonowe 1.900
Wyrzutnia plazmy 100
Mała powłoka ochronna 1
Duża powłoka ochronna 1
Pancernik 84.891 ( -1.040 )
757.750 Metalu, 180.629.220 Kryształu i 81.438.004 Deuteru
189.438 Metalu, 45.157.305 Kryształu i 20.359.501 Deuteru
Agresor stracił łącznie 88.400.000 jednostek.
Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 102.955.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 1.615.737.000 jednostek.
Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 1.766.083.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 422.560.000 metalu i 316.103.000 kryształu.
Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 3.507.500 metalu i 2.625.000 kryształu.
Agresor przejął łącznie 439.950.655 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 391.830.687
Kryształ: 551.889.369
Deuter: 138.101.724
agresor zyskał łącznie 1.081.821.780 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -994.461.187
Kryształ: -933.165.744
Deuter: -278.406.724
obrońca stracił łącznie 2.206.033.655 jednostek.
Dnia 27-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Obrońca Czar Hydra [BGE]
Krążownik 40
Okręt wojenny 400
Recykler 25
Gwiazda Śmierci 348
Pancernik 3.000
Wyrzutnia rakiet 20.445
Lekkie działo laserowe 1.383
Ciężkie działo laserowe 179
Działo Gaussa 170
Wyrzutnia plazmy 34
Gwiazda Śmierci 1.019 ( -4 )
Lekki myśliwiec 374.678 ( -84.092 )
96.671.638 Metalu, 3.722.459 Kryształu i 26.808.601 Deuteru
48.335.819 Metalu, 1.861.259 Kryształu i 13.404.301 Deuteru
24.167.909 Metalu, 930.630 Kryształu i 6.702.150 Deuteru
Agresor stracił łącznie 376.368.000 jednostek.
Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 383.173.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 4.008.508.000 jednostek.
Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 4.124.909.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 1.111.693.000 metalu i 854.281.000 kryształu.
Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 1.386.892 metalu i 1.630.609 kryształu.
Agresor przejął łącznie 985.820.954 jednostek.
Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):
1.113.079.892 Metalu i 855.911.609 Kryształu
Podsumowanie zysków/strat:
Podsumowanie agresor
Metal: 1.587.219.083
Kryształ: 781.388.713
Deuter: 203.031.659
agresor zyskał łącznie 2.571.639.455 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -2.850.314.191
Kryształ: -1.654.825.104
Deuter: -605.590.659
obrońca stracił łącznie 5.110.729.954 jednostek.
Dnia 26-12-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:
Agresor Motomysza [MiT]
Obrońca MARTEX [F - H]
Krążownik 770
Okręt wojenny 868
Recykler 8.104
Sonda szpiegowska 20.499
Bombowiec 71
Gwiazda Śmierci 9
Pancernik 4.665
Reaper 15
Pathfinder 3.313
Działo Gaussa 2
Pancernik 85.696 ( -450 )
Pathfinder 9.838 ( -162 )
Agresor stracił łącznie 43.272.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 893.581.000 jednostek.
Na polu zniszczeń unosi się 201.427.000 metalu i 200.643.500 kryształu.
Agresor przejął łącznie 250.927.659 jednostek.
Podsumowanie agresor
Metal: 294.789.831
Kryształ: 211.765.474
Deuter: 103.201.479
agresor zyskał łącznie 609.756.784 jednostek.
Podsumowanie obrońca
Metal: -496.256.831
Kryształ: -412.408.349
Deuter: -235.843.479
obrońca stracił łącznie 1.144.508.659 jednostek.