Posts by itti

Proszę o potwierdzenie Ruda

Jeśli konto jest w jakiejkolwiek zestawieniu wyżej niż top20 na serwerze na które bym chciał przenieść konto (ogólne, eko, badania, wojsko) to ta możliwość jest zablokowana ?

Jeśli tak to trochę bo bezsensu wprowadzenie tego bez żadnej informacji typu że za 3 miesiące to wejdzie żeby ludzie mieli jeszcze czas na reakcje. A tak zmieniły się zasady gry w czasie gry - słabe. A co z kontami które były już na urlopie parędziesiąt dni czekając na przejście a tu taka zmiana.

Witam

Zgodnie z najnowszym info:

Jeżeli konto znajduje się w top20 w każdym uniwersum w Twojej społeczności możesz wybrać tylko uniwersum na którym byleś przed przeniesieniem na Cmentarz

Moje pytanie.

Mam konto o parametrach

Całkowita ilość punktów - top 20

Punkty eko - top 20

Punkty badań - top 20

Punkty floty - dużo / bardzo dużo poniżej top 20 rzekłbym że nawet w top100 by się nie załapało

Czy w tym momencie mogę migrować przez Cmentarz na inne uni czy jestem już zablokowany i mogę grać dalej tylko tam gdzie mam konto ?

To równie dobrze można napisać że wprowadzą kiedy wprowadzą. Nie wcześniej i nie później niż wprowadzą.
    Prawie rok już to trwa od kiedy szumnie to zapowiadali - niech to dadzą dwóm ogarniętym nastolatką który kodują w pamięci takie rzeczy i będzie zrobione od ręki.

Nowe uni mają LF i inne bajery a na starych nic. u68 ma to już prawie pół roku i żyje - serwery nie wybuchły - ludzie pomarudzili ale mają - a reszta ? GF ma to w dupie !

Przecież nie można iść z uni bez LF na uni z LF.

Znaczy niby nie można ale nie ma tego nigdzie napisane.

Ale nie można bo może się konto posypać.

Za dużo 'może' a za mało konkretów.

A LF jak nie ma tak nie ma, a my co najwyżej możemy sobie podyskutować na forum - ale jest znowu Event - cieszmy się :)

Spokojnie, przecież Art - kiedyś tam napisał że do końca marca będą walczyć - daj mi pracować mają jeszcze 10 dni :)

"

Szanowni Gracze,

Aktywując Formy Życia na starszych Universach, chcemy dostarczyć Wam na tyle dopracowaną aktualizację, na ile to możliwe. Dlatego chcemy się zająć jeszcze kilkoma problemami, zanim tego dokonamy.

Niestety nie mamy obecnie konkretnej daty do ogłoszenia, ale nasze wstępne oszacowanie wskazuje na okres nie wcześniej niż w marcu tego roku.

Mamy nadzieję, że potrwa to szybciej, w takim wypadku dowiecie się pierwsi.

Wasz Zespół OGame"

Odpowiedź z suportu gdy zapytałem czy mogę przejść z uni bez LF na uni z LF

"niestety przeniesienia są na chwilę obecną możliwe tylko między kompatybilnymi uniwersami więc nie może Pan migrować pomiędzy tymi, które posiadają LF i tymi bez nich.
    smoki
    Administrator Gry"

No nic biorę zmianę klasy i będę się cieszyć - bo przecież nie mam ich 20stu z eventów.

Może dla odmiany teraz odpalę klasę Generała :trollface:

Witam

Jako że mamy 1 marca chciałem grzecznie zapytać jak ma się sprawa z wprowadzeniem LF na serwery. Przeżyliśmy już fuzję, do drzwi puka wersja 9.2.0 z deuterem na PZ a ludzików jak nie to nie ma.

Prawie rok temu szumnie zapowiedziane i tyle. Nowe uniwersa mnożą się z LF a ludzie który grają latami na starych uni są traktowani jak zło konieczne...

Drogi Panie Itti LiF są dla zarządu, dla Ciebie jest zmiana klasy tańsza o 50% i możliwość znalezienia przedmiotów na ekspedycji.

Witam

Jako że mamy 1 marca chciałem grzecznie zapytać jak ma się sprawa z wprowadzeniem LF na serwery. Przeżyliśmy już fuzję, do drzwi puka wersja 9.2.0 z deuterem na PZ a ludzików jak nie to nie ma.

Prawie rok temu szumnie zapowiedziane i tyle. Nowe uniwersa mnożą się z LF a ludzie który grają latami na starych uni są traktowani jak zło konieczne...

Kolejka nr III - start 29.11.2022, godzina 16:00

29.11 16:00 x1 Ekwador vs Senegal 2:1

29.11 16:00 x1 Holandia vs Katar 3:0

29.11 20:00 x1 Iran vs USA 1:2

29.11 20:00 x1 Walia vs Anglia 1:3

30.11 16:00 x1 Australia vs Dania 0:1

30.11 16:00 x1 Tunezja vs Francja 0:4

30.11 20:00 x1 Arabia Saudyjska vs Meksyk 1:3

30.11 20:00 x1 Polska vs Argentyna 1:3

01.12 16:00 x1 Chorwacja vs Belgia 2:2

01.12 16:00 x1 Kanada vs Maroko 1:2

01.12 20:00 x1 Japonia vs Hiszpania 1:3

01.12 20:00 x1 Kostaryka vs Niemcy 0:5

02.12 16:00 x1 Ghana vs Urugwaj 2:1

02.12 16:00 x1 Korea Południowa vs Portugalia 0:3

02.12 20:00 x1 Kamerun vs Brazylia 0:3

02.12 20:00 x1 Serbia vs Szwajcaria 1:1

Informacja podana przez Ruda jest z 19 października - mamy 28 listopada i ma żadnej nowej / dodatkowej informacji o LF.

Dlatego Majcher się dopytuje i w sumie to podłączam się pod jego pytanie.

Ile jeszcze mamy czekać ?