Jak zwykle zepsuli
Posts by lala31
-
-
75,78,16,12 i dziwne u mnie działa
-
-
Ja jestem 400 na minusie :d
-
Też to dostałem
-
Jak nie mogą wyrównać ilości ekspedycji form życia do najstarszego serwera to pewnie osiągnięć też nie zwrócą.... Dalej mam zero planet. O innych osiągnięciach nie wspomnę....
PS. Boom nie do końca masz rację po IO w Paryżu robi się testy XX dziewczynka, XY chłopiec, nie ważne jak się zawodnik czy zawodniczka definiuje
-
Oni mają więcej lotów i codziennie im się zwiększa o 50, ja mam mniej możliwych lotów i codziennie się zwiększy o 50, jak mam ich dogonić?
-
Nie, każdy gra według swoich limitów.
W takim razie proszę o informację jak mam wyprzedzić osoby w rankingach odkrycia form życia? Systemowo jest to niemożliwe. Jest do nierówne traktowanie graczy, czyli dyskryminacja.
-
Jeszcze 26 godzin :d
-
Update dotyczący debuffa sojuszowego:
Osoby które przenosiły się dzisiaj od godziny 09:56 nie powinny go mieć.
Natomiast pozostali... musimy poczekać jeszcze aż zostanie to skorygowane.

Zaraz czas debufa sam się skończy, widać IT wzięło to na przeczekanie
-
Dalej zero planet i całej reszty

-
Zresetowało: liczba surowców na ekspedycjach, liczba statków na ekspedycjach, liczba ekspedycja, liczba zebranej antymaterii, liczba surowców przehandlowana u handlarza, liczba zebranych artefaktów, liczba ukończonych ekspedycji, najlepsze jest 3 mam zero planet posiadanych ;), i ilość znalezionych handlarzy, więc 365 dni liczy się pewnie od nowa,
-
Zresetowało: liczba surowców na ekspedycjach, liczba statków na ekspedycjach, liczba ekspedycja, liczba zebranej antymaterii, liczba surowców przehandlowana u handlarza, liczba zebranych artefaktów, liczba ukończonych ekspedycji, najlepsze jest 3 mam zero planet posiadanych ;), i ilość znalezionych handlarzy, więc 365 dni liczy się pewnie od nowa,
-
-Brak przesunięć planet- poprawka są przesunięcia ale opis wprowadza w błąd
-Ostatnio po przenosinach od razu można było założyć/wstąpić do sojuszu a teraz trzeba czekać 3 dni?
-
Na miejscu są zajęci, floty latają na nowe farmy :d
-
Spokojnie jak będziesz grać to zmian klasy nazbierasz dużo
-
-
Liczy Krupa odkryłem na dwóch kontach, ja robię tak: jak zaczyna się wydarzenie to nie mam aktywnego sztabu, po 2-3 dniach aktywuję sztab i zbieram zaległe nagrody, robiłem tak na dwóch kontach i osiągnięcie to dwa razy dostałem,nie gwarantuję, że o to chodzi
-
Już poprawnie, do zamknięcia
-
Nie nalicza bonusów od technologii (badanie) z formy życia dla energii i surowców...