Posts by lala31

Dużo kombinujesz, ale mało trafnie, otwórz lepiej swoje trzecie oko. Bo co to za filozofia? Robisz badania na odkrywcy, budujesz eko z odkrywcy i przeskakujesz po 2-4 miesiącach jak masz 9-12 planet. Powiem więcej, wybór zbieracza na początku gry jest nawet podejrzany, że to prędzej multi niż normalne konto zdroworozsądkowego klikacza...

Ja zaczynałem zbieraczem i nie żadne multi. Tylko jak grałem w inne gry to był wojownik i górnik, a z tego co czytałem na na odkrywcę też trzeba mieć czas, żeby wysyłać ekspedycje a czasu mam za mało. Więc rozwijam górnika ;)

Dopóki ludzie będą inwestować a inni grać to nic się nie zmieni, skoro wszystkim pasuje to po co zmieniać. Ankieta nie pomoże, tylko odpływ graczy

To jeszcze raz kto komu i kiedy wypowiedział wojnę? Oficjalne informacje a nie internet, tv. A skoro tak wierzysz tv, to powiedz czy jak amerykanie atakowały Irak czy Afganistan to tam ludzie nie byli zabijani? Czy to nie były wojny? I jak to było pokazywane w tv, internecie? Ja jestem przeciwko agresji i zabijaniu bez względu kto zabija a kto jest zabijany.

Cicha wojna z Rosją ?nawet Ukraina nie ma z nią wojny. Nikt oficjalnie nie wypowiedział nikomu wojny , więc jej nie ma. Jest regionalny konflikt zbrojny

Nie wiem, jak daje na ciemną materię do mam:dostępne 7 207 450

kupione 0

Znalezione 7 207 450

Ps. Szukać form życia można tylko jak ma się wybrana rasę ludzi na planecie