Czy dobrze zrozumiałem,że nas łączą?
Posts by lala31
-
-
Za NAS zawsze łapka w górę
-
Jaką krucjatę? Poprostu pokazał kto rządzi na uni, a upadły bez SF? Amator
-
Patrzam,patrzam nie dowierzam...
-
A co dla pozostałych profesji proponujesz?
-
Jak bym słyszał biorących kredyt we frankach "to wycena złotówki w obcej walucie może się zmieniać?" , albo kredyciaże złotówkowi " to zmienne oprocentowanie może ulec zmianie?" Ot dzisiejsza polska inteligencja...
-
-
Czas skracania odnosi się do czasu ilości jednostkowej, a najmniejszą jednostką czasu w og jest 1 sekunda więc niżej zejść się nie da, czas budowy x statków to jest wynik x * 1[s]
-
-
-
-
A taki lotnik szuka z 4-5 farm i zbiera ich wydobycie, wszystko zależy od zaangażowania
-
Jak jest mało ludzi to otwierają kolejny serwer i poziom sprzedanej anty się zgadza
-
Hahahaha
-
Ja też chcę większego wydobycia ;), a dzieckiem nie jestem i na antymaterię nie wydaję pieniędzy, a noobem to zależy kogo zapytać ;d
-
No chyba że ktoś ma sąsiada który niszczy mu te pełzacze, a obniżenie energii może się przydać
-
Problemem nie jest mocniejszy sprzęt, na serwerze testowym grałem tylko na telefonie, nie wiem po co jest potrzebne tyle poziomów budynków w tym dodatku, jak by zrobili większe przeskoki w wydobyciu i zapotrzebowaniu to grało by się lepiej
-
Jaki tytan takie raporty wkleja
-
Wiem ,że się czepiam, ale tę grę robią programiści, powinno być "M" a nie małe "m" ale co ja tam wiem...
-
Raz na 2 godziny to często :), to nie brednie tylko cenienie swojego czasu