No w tych kilku Stekach ładnie zarobione , gratki
Posts by RiaLaguardia
-
-
No i elegancko
Gratki
Obrońcy lizaczka i SzO
-
Gratulacje , jest co przetapiać
-
No co by tu napisać
Gratulacje egzekucji
A z drugiej strony wielka szkoda że tak szybko te kilka obrazków zostało przemielone.
Anathema na pewno się spotkamy na innym Uni. Niestety coraz mniej czasu na gierkę , ale kryzys minie i wszystko powróci do normy -
Grateczki majster
kilka śrubek na przetop jest
-
Elegancko siadło , zysk przyjemny , coś do przetopu jest
Obrońcy
-
Gratulacje Glory
Obrońcy
-
Odpowiem krótko.
Pożyjemy zobaczymy. Nie mam kompletnie nic na sumieniu.
Ale przynajmniej wiemy z kim gramy
No pewnie że wiemy. Obojętnie co by nie miało tam miejsca , pokazał się jak zwyczajna podwórkowa KONFITURA
-
Elegancko ,
Obrońcy lizaczka
-
na waciki będzie
-
I pięknie
Obrońcy lizaczka
-
Anathema - Gratulacje ubicia gęsinki , konkretne stadko padło. Życzeń całe 2.855
Testie - Życzę szybkiej odbudowy
Adialasa - Te portfele Was za bardzo bolą , oczywiście że co innego jest wydać 100 zł a co innego kilkanaście tysięcy. Aczkolwiek co innego jest zarabiać najniższą krajową w PL , a co innego średnią krajową w cywilizowanym kraju UE, dlatego też dla nie których wydać kilkanaście tysięcy może równać się z wydaniem dla drugiego 100zł. I w czym problem ? ? Jeden jeździ oplem corsą a drugi audi rs6.
Dlatego też uważam że samo wspominanie o czyimś portfelu przejawia tzw. gulaOni mają a ja nie mam , Oni wydają a ja nie mogę.
Żeby nie było offtopu
Jeszcze raz gratulacje -
Ładnie siadło
Grateczki
-
Zawsze to 1.3kkk . Na SS będzie
A koleżanka to chyba na jakieś względy liczy...
Tak zawzięcie schlebiać pod każdym nieistotnym starciem to nie każdemu by się chciało.
Swoje spostrzeżenia zostaw dla swoich najbliższych. Nie znasz mnie , w d... byłeś i g.... widziałeś , więc nie wtrącaj insynuacji moją osobą chłopcze.
-
Zawsze to 1.3kkk . Na SS będzie
-
I ponownie ON
elegancko , rośnij rośnij
-
Grateczki
konkretny strzał
-
Heh , daj już spokój
jak na jeden dzioneczek w zupełności Ci starczy
Grateczki