Heh , daj już spokój jak na jeden dzioneczek w zupełności Ci starczy
Grateczki
Heh , daj już spokój jak na jeden dzioneczek w zupełności Ci starczy
Grateczki
Grateczki tych wacików to naklepiesz troszkę
Rośnij
No i elegancko. Na waciki będzie
Rośnij
Grateczki przeorania bunkierka
Na waciki będzie
Zdmuchnięte perfekt .
Gratulacje trafienia i życzę kolejnych owocnych lotów
Mam nadzieję, że przeczytają to ludzie, którzy ciągle "poprawiają " tę grę. jesteście bandą niedouczonych amatorów. Dzieci z podstawówki mają lepsze umiejętności niż wy. Ciągle grzbiecie, "ulepszacie" dodajecie zbędne wodotryski. Przez to gra się rozkracza, staje się kompletnie niegrywalna. Ale co tam kasa się zgadza nie? i zdziwienie, że ludzie odchodzą. Budzicie we mnie obrzydzenie. Nie umiecie wykonywać swojej pracy to ją zmieńcie. Ignoranci.
Umiejętności zapewne posiadają , problemem jest to iż zwyczajnie na SIŁĘ próbują unowocześniać nieprzemyślanymi gadżetami , które nie są przetestowane odpowiednio. Co w efekcie powoduje DEFEKT funkcjonalności. 3 rzeczy naprawią a wcześniejszych 10 się chrzani ( delikatnie mówiąc ) . Jedna wersja 12.0 , a po dwóch tygodniach 111 podwersji w czymś tam naprawionym. Co i tak nie poprawia zbytnio funkcjonalności gry.
"- Dodano obsługę usuwania wielu wiadomości jednocześnie."
to popsulo AGR i OGL i nie da sie kasowac pojedynczych wiadomosci
btw, teraz juz wiem kto tak czysci quantum..
AGR już dawno pada na pysk. Połowa funkcji w AGR nie odpowiada grze. Po czym wrzucają kolejne śmieciowe wersje.
Jak to się ma do funkcjonalności ? ?
---
Usuń lub wszystko w zakładce Szpieguj. gdzie sam button Usuń jest opcją do wyboru
Jaka będzie rekompensata dla graczy za straty w surowcach ?
Przepraszamy za niedogodności i to wszystko. O ile na ten krok chociażby się zdobędą
Zastanawia mnie jedno , mianowicie wersję wrzucają na serwery testowe , niby testują .
Logicznie - skoro wersja jest przetestowana - wrzucają ją na docelowe serwery. ( albo po prostu robią z siebie jeszcze większych błaznów w luźnych jeansach )
A więc samo się narzuca , iż logika i myślenie u twórców wygląda jak zaorane pole po kapuście.
Gratki okruszków i odpowiedniej pozycji jaką jest pręgierz oszuście jeden
Najuczciwszy xD
Faktycznie okruchy xD
Kolejne okruchy xD
Następny xD
U mnie działa wszystko normalnie. Nie mam żadnych antigame itp.
W dzisiejszych czasach przy poziomie rozwiniętego projektu , Ogejm bez AGR to jak samochód bez kół wszystko działa ale nie pojedzie
wyłącz antigame to Ci wszystko zadziała
Aby tu wszystko zadziałało jedyną opcją jest wyłączenie ale KOMPA a nie Antigame.
Zawsze jakieś " ą , ę "
Moje pytanie brzmi : Dlaczego choć raz nie może odbyć się " aktualizacja " bez problemów ???
Odpowiedzi logicznej i sensownej długo by szukać o ile w ogóle istnieje
Nie działa wysyłanie recyklerów , pionerów na zbiór PZ z poziomu galaktyki
Nie działa misja szpieguj z poziomu galaktyki
Nawet miski ryżu papraki z GF nie powinni otrzymywać za tą robotę !
Chrome już działa : https://prnt.sc/btNtJf3LupHR
Podobnie jak Opera i FireFox
U mnie Lobby : Opera loguje , FireFox loguje , Chrome nie loguje ( biała strona )
Przypadek PC