Hej,
mam pytanie, czy w związku z przerwą techniczną opisana w temacie: Cykliczna przerwa techniczna (19.10.2022 pomiędzy 10:00 a 10:25)
jest planowana blokada ataków? W razie jakby z kilku minut zrobiło się kilka godzin...
Hej,
mam pytanie, czy w związku z przerwą techniczną opisana w temacie: Cykliczna przerwa techniczna (19.10.2022 pomiędzy 10:00 a 10:25)
jest planowana blokada ataków? W razie jakby z kilku minut zrobiło się kilka godzin...
Agresorowi graty.
Mam nadzieję mrozo, że się odbudujesz, dobrze że surki całej nie wywiózł, to na parę pierwszych dt masz, a reszta i tak z ekspedycji
Agresorowi graty, widzę że jeszcze ci się chce latać....
Ale farming.... Agresorowi graty wypatrzenia takiego kąska, szkoda tylko że te dt puste były...
Obrońcy szo juz życzyć chyba nie trzeba, patrząc na wczorajsze skoki w pkt i flocie....
Gratuluję sojusznikowi i dzięki za podwójne pozdrowienia:-)
Obrońcy szo i fsow z moona
Chodzi o to że Aragog był wtedy rozmiarów średniego pekińczyka?
Blisko, ale taki był trochę później, jak już coś się z nim stało na oczach Hagrida...
Ooo to ktoś jeszcze kilka pz? Myślałem że teraz się tylko niszczy moony bo to mniej wymagające i pewniejsze... Agresorowi graty!
Byłemu sojusznikowi szo!
Gratuluję sojusznikowi! Widać że nie próżnujesz!
Obrońcy szo!
Agresorom graty!
Obrońca mnie jeszcze w nocy i nad ranem skanował (zresztą robił to z tydzień regularnie, aż zacząłem się bać o księżyc) i widać mu się przysnęło rano
gratuluję sojusznikowi!
Obrońcy szo, tylko tym razem może bez bunkra
Graty STeka! Zysk bardzo ładny, będziesz miał za co paliwo kupować:-)
Obrońcy szo!
Daleki od noszy/Szpital na perypetiach
Pomijając literówkę, dobra odpowiedź
To może dla odmiany polski serial z początku 21w. W zamyśle twórców komedia, jednak im dłużej chodzę po lekarzach, tym bardziej się przekonuję, że to jednak serial dokumentalny... Ordynator zbierający łapówki, chirurg wiecznie na kacu zajmujący się głównie podrywaniem lekarek. Siostra mająca problemy ze wszystkim i pacjent, któremu nie wiadomo co dolega... Początkowo tytuł nawiązywał do Czechosłowackiej produkcji, potem został zmieniony.
Wściekłe psy.
- Pozostała statki (floty bojowej) typu pancernik, niszczyciel czy inne, to już zależy od Ciebie. Musisz jednak wiedzieć, że jeśli zależy Ci na znalezieniu floty to ekspedycja da Ci statki takiej klasy minimum, jaką wyślesz. Więc jeśli np.wyślesz maksymalnie krążownik z ekspedycją to nie oczekuj na okręty wojenne czy pancerniki, albo niszczyciele i bombowce. Jeśli już to możesz znaleźć w takiej sytuacji krążowniki właśnie lub ciężkie i lekkie myśliwce. - Tak to mniej więcej działa!
Mała poprawka, na ekspedycji możesz znaleźć statki o jeden poziom wyżej niż te wysłane. Jak wysyłasz dt+pionier masz szansę na znalezienie ow (i lezejszych statków), jak wyślesz ow, masz też znaleźć pancernik, jak wyślesz pancernik, masz szansę na bombowiec, z bombowcem na niszczyciel, z niszczycielem na reaper, z reaperem na wszystkie lżejsze (Gs nie znajdziesz nigdy).
Ostatni sprawiedliwy. Bruce Willis.
Dobra odpowiedź
To może zmieńmy klimat... Pomysł samotnego samuraja/kowboja przybywającego do miasteczka niszczonego przez dwa konkurujące gangi, a następnie za zaprowadzającego tam porządek za tytułową garść dolarów, był poruszany w wielu filmach. W główną rolę wcielali się m.in. Toshiro Mifune i Clint Eastwood. Jednak pod koniec XXw. powstał kolejny remake tego filmu. Jaki miał tytuł?
Anioły i demony?
Licencja na zabijanie
Dobra odpowiedź
Jak wiemy z filmów o przygodach Jamesa Bonda, małżeństwa nie służą agentom. Związek Tracy i Jamesa Bondów tragicznie zakończył się w dniu ślubu, natomiast Della i Felix Leiterowie skończyli dużo gorzej. W którym filmie poznajemy tragiczny los Leiterów?