Graty Koksik!
Obrońcy szo i robienia fsów!
Graty Koksik!
Obrońcy szo i robienia fsów!
Jakie progi takie stejki
Świetnie powiedziane! Ale i tak zysk masz ładny, gratulacje się należą!
Obrońcy szo i lepszych fsów:-)
Graty koksik!
Obrońcy standardowo szo i fsów z księżyca
graty koksik! Widzę naspawałeś tego świństwa
Obrońcy szo i fsów zamiast bunkra
Umiejętności potrzebne do ściągnięcia tejże niesamowitej floty ekspedycyjnej godne Starć TYTANÓW
Niestety takie mamy progi.... Ale ten temat już się pojawiał nie raz, a progi jakie były, takie są...
Koksikowi graty, jeden bunkier mniej.
Obrońcy robienia FS i szo, o ile to będą statki, najlepiej przetop cześć tego co zostało z bunkra:-)
Msciciel Zapomniałeś o zaplanowaniu tego, kiedy kto śpi, nie robiąc FS.... Fakt że złapanie floty na bfs jest łatwiejsze od zniszczenia moona i klikania zawróconego stacjonuj, ale widać wystarczyło, i tutaj i w raporcie obok....
Agresorom graty!
Obrońcy szo! Bez ciebie będzie nudno na tym uni, kto będzie mi flotą nad moonem wisiał po pół godziny?
Graty Sienio złapania gąsek BooMa! Wracasz do nas na dobre? Bo już mało kto został
P.s. co tam w slytherinie?
Nie wiem który to już raz z Panem diabłem, 3? 4?
takich rzeczy lepiej nie pisać, jeszcze was za push zgłoszą.... Graty znalezienia celu
Obrońcy szo!
Równie dobrze można by napisać, że koksik robi fsy bo boi się floty stracić. Nawet popada w paranoję i puszcza na stacjonuj zamiast na zbieraj, które przecież wygodniejsze.... Pisał, pisał aż znalazł kogoś by się podstawił i wystarczyło....
Dobra, teoria może ciut naciągana, ale idealnie pasuje do gości co nagle porównują punkty i krytykują przez to rw...
Poza tym w zniszczonych pkt mns ma 'tylko' 3/5 pierwszych miejsc (przypominam że oficjalnie Boom nie jest w MNS) a w udostępnionych rw mam 4, takie które by się łapały na st.... Zgadnij ile z nich jest na forum....
To mi wielkie starcie tytanów pkt. agresora 85 603 483 a pkt. obroncy 1 870 112. to tak trochę jak by 40latek miał się bić z 5 latkiem. no faktycznie chonorowa walka WIELKIE BRAWO.
wiesz takie są progi st... Poza mns nikt nie wrzuca rw to nie podwyższają, więc kilka dni zbierania floty z ekspa już się łapie na st...
Dokładnie buleon , twoja kolej.
Wiem, że Halley wymiera, ale zgaduję że następne uni będzie baaardzo szybkie, typu idę na kupę i nie mam floty, więc na rozsądną alternatywę raczej trzeba będzie poczekać na jeszcze następne....
Wczorajsze wpisy na forum mnie zaciekawiły kim jest gracz i go szybko znalazłem.
Rany, teraz strach się na forum odezwać, bo można złoma dostać... Dobrze że jakiś czas temu zmieniłem nick w grze...
Agresorowi graty.
Rogor, zostań z nami i jednak się odbuduj, 50k dt to nie tak dużo, a reszta to ozdobniki
Widzę same ekspedycje ostatnio spadają... Chyba już wyzłomowaliście wszystko co latało na tym uni... W każdym razie agresorom graty.
Szkoda koksik, niby floty spadło mało, a strat dużo mam nadzieję że następnym razem wrócisz z tarczą!
Twojego nicka też nie kojarzę, długo z nami grasz?
A tutaj być nie planuje... No chyba że Czesterowi się poszczęści lub Szalik poświęci chwilę na obserwację zamiast zdejmować losowe moony....
Marzy mi się ST --> BooM:Msciciel; albo El Pancho:Czester; albo dowolne wariacje 'bohaterów' Halley.
No, to pisać podania, z całą pewnością zyskają akceptację, hihi.
o ile się nie mylę to coś podobnego było, jak część że wspomnianych nicków rozbijało się o top1 czy top2, tylko bohater nie zadał sobie trudu wstawienia.... Pewnie dlatego że zaraz jakieś 'randomowe nonamy' by zaczęły hejtować, w końcu to wychodzi im najlepiej....
reszta ma na tyle przyzwoitości i dobrego smaku, żeby TAKIMI sukcesami się publicznie nie chwalić.
I właśnie przed tą resztę ten dział upada... RW wstawiają trzy-cztery osoby, a reszta co najwyżej szydzi z zazdrości, więc mamy śmiesznie niskie progi i łapią się rw z kilku ekspedycyjnych flot...
Widzę Sienio ciśniesz, zysk znaczny, graty!
Obrońcy szo
Agresorowi graty.
Rosterq, odbudowywać się nie musisz bo nie ma z czego...
Niestety, wg mnie, to jest problem progów, które są śmiesznie niskie. Ale mało osób (poza MNS) wrzuca st, więc nie podnoszą. Potem coraz więcej osób olewa ten temat, bo wrzucane są rw z kilku ekspedycji, więc jest jeszcze mniej rw i koło się zamyka...