Quentin Tarantino.... i cyk 200$ do przodu
Posts by Qnick
-
-
ciap patrz to
Masz to konto w bazie na cmentarzu?
Ile pkt ma obecnie gracz "Kolor Purpury" bo na mmorpg go nie widać... 670mln?
-
Jedyne co jest fajne w tym finale to:
1. Makaroniarzom się spieszy i nie opóźniają wznowień
2. Anglikom nie gwizdza sędziowie jak powietrze ich przewraca. Szkoda, że Kuipers nie walnął z jedna dwie żółte za symulacje Kaneowi i próbę wymuszenia karnego/wolnego z 16m dla Sterlinga, wtedy to by było meczycho warte oglądania.
-
Kompletnie nie zauważyłem, że w pytanie jest druga.
Mea maxima culpa.
Ale przez chwilę zwątpiłem, bo pytanie zadawałem z pamięci i musiałem sprawdzić 😅
-
-
Stawiam raczej na atak, no chyba że...
-
Czego dotyczyła druga przepowiednia Sybilli?
-
sobota - robota?? litek ?
-
Albus widział swoją rodzinę.
-
Ja spodziewałam się coś w deseń dopalaczy energii
Dziś w evencie ze skrzynek dostałem 2/3 dopalacze energii
-
No to szok z tymi nagrodami, paczka surki za free za logowanie
-
Większość z Nas czekała na kolejny standardowy event, z możliwością wykorzystania sztabu komandosów i zgarnięcia fajnych nagród.
Czekam z niecierpliwością co w zamian za to Nam zaserwowano..
Po cichu liczę, że standardowy event pojawi się ze startem nowego Uni
-
Zakładam, że nagrody będą w stylu codziennych paczek możliwych do kupienia w zakładce Import/Export - jeśli będzie coś więcej typu paczki, tokeny klas to będę w ogromnym szoku...
-
Korzystałem kiedyś bo dobrze wyliczał stopę zwrotu kopalni i co w jakiej kolejności budować..
Powróciłem po pewnym czasie do dodatku i niestety dodatek u mnie wisi... usunąłem cookisy, zresetowałem wtyczkę i informacje o wtyczce, przeklikałem wszystkie zakładki od nowa i nic zawiesiło się na kopalniach 3 poziomy niżej niż mam...
Korzysta ktoś i działa mu ten dodatek dla wersji 8.x?
-
Kolumbia – Peru 2:1
Argentyna – Brazylia 2:1
Włochy – Anglia 3:1
-
Rozpoczynam procedurę ładowania pliku "ŁIKĘD"
Start za 7h:20min:40sek.
-
Sterling to jakieś pechowe nazwisko... W UFC jest papierowy mistrz o tym nazwisku, który pas dostał po faulu (ewidentnym) przeciwnika i płakał że on tego pasa nie chce itp. itd. a po paru godzinach lansował się na insta jako niekwestionowany mistrz z pasem.
Co do finału, no cóż nawet nie chce mi się oglądać... makaroniarze cały turniej pokazywali, że są królami brudnych zagrywek - symulacje, przeciąganie do granic możliwości wznowień... .
Odnośnie karnego - eh, żeby w dobie kamer i niezliczonych możliwości powtórek z różnych perspektyw i w różnym tempie gwizdnąć takiego paszkwila no to trzeba być wybitnym, aż przypomniał mi się Mundial w Korei i Japonii i usilna pomoc sędziów w stosunku do Koreańczyków.
-
Witamy w lepszej połowie dnia.
-
Włochy - Hiszpania to zawsze solidne pojedynki w obronie. W ich ostatnich kilku bezpośrednich meczach padło 9 bramek, z czego cztery w pamiętnym finale w Kijowie. Nawet bukmacherzy tak przewidywali, bo na under 2,5 gola był kurs 1,25-1,3 a na over 2,5 ok. 2,3.
-
bo Ty myślisz, że to taka prosta sprawa strzelić takiego karnego
No dla niego, nie jest to taka prosta sprawa...