Tak. Twoja kolej.
Posts by Qnick
-
-
To pozostając w temacie tego ciekawego artefaktu. Kto i w jakim celu wykorzystał oko po śmierci Moody'ego?
-
Oko Moodyego?
-
Mapa Huncwotów, a przynajmniej tak mi się wydaje. Nawet ktoś ukryty pod peleryną pojawiał się na mapie.
-
Uwaga, Poszukiwacza legend można zdobyć przynajmniej teraz za samą rejestrację na rosyjskim Dione. Edyta: najwyraźniej na innych uniwersach też teraz wszystkim to wpada, zatem prawdopodobnie dostaniecie to po zalogowaniu się na swoje konta.
Tak, wystarczy się zalogować. Spieszcie się, następna szansa za rok.
Crysis kiedy najwcześniej może wpaść osiągnięcie 365 bez urlopu?
-
weekend?
A jakżeby inaczej. W końcu już się zjawiłeś, żeby zgarnąć nagrodę

-
A teraz wieje, aż wąsy trzepią o nozdrza

Wieje? Dzień jak co dzień na wybrzeżu.
-
-
W eventach masz 6 itemów do obioru ja z reguły odbieram max 5, czasem 3-4 jak pamięć zawodzi.
Dziennych tych z 250 to ominąłem kilka, policzyłbym na palcach jednej ręki.
Reasumując, znając upodobania GF do pewnej liczby celowałbym w 369. A to oznacza, że w najbliższym czasie każdy aktywny gracz, który regularnie odbiera przedmioty dostanie osiągnięcie.
-
-
-
Jakie plany?
-
Bry w weekend.
-
Chciałbym tylko zauważyć, że wcale nie trzeba kupować antymaterii, by zagwarantować sobie wczasy na cmentarzu... wystarczy skorzystać z eventu zwrotu części wydanej antymaterii. Zwrot jest bowiem naliczany jako anty kupiona. No chyba, że coś w ostatnim czasie się zmieniło, tego nie wiem. W każdym razie moje konto dryfujące aktualnie na cmentarzu tylko taką anty posiadało (nie wydałem na nim ani złotówki).
Nic się nie zmieniło. Ten zabieg wciąż działa.
-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uImai.
Kandydatury przyjmujemy do 11.06 22:00.
Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego.
Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia:
Nick:
Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd):
Częstotliwość aktualizacji:
Przykład kolorystyczny rekordu:
Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogłyby wyglądać przyszłe rekordy.
Czas start!

-
Poszukujemy chętnej osoby do prowadzenia topki starć SOLO & ACS na uGrus.
Kandydatury przyjmujemy do 11.06 22:00.
Spośród kandydatów administracja forum wyłoni jednego prowadzącego.
Co trzeba zrobić? Należy wpisać się w tym temacie z wypełnionym wzorem zgłoszenia:
Nick:
Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd):
Częstotliwość aktualizacji:
Przykład kolorystyczny rekordu:
Przykład kolorystyczny rekordu jest najważniejszym podpunktem, gdyż to on przedstawia nam jak mogłyby wyglądać przyszłe rekordy.
Czas start!

-
Witaj strudzony wędrowcze
-
Niedziela wieczór ehhh
-
-
Jest weekend, jest rentek, jest impreza