Posts by Sebastian12345

dziekuje za wyjasnienie 6.75 % troche tu troche tam i suma laczna jest fajna :)

ma ktos ostatnie badanie T3P6 dla odkrywcy i moze powiedziec czy jest roznica w expach?

Formy Życia

nie wiem po co wklejasz rozmowe prywatna publicznie ale widac vader tak ma ze rozmowy rozsyla kazdemu na prawo i lewo jego sprawa

tak nie ma sie czym podniecac rozmowa dotyczyla kupna floty w 5 dniu jakos od rozpoczecia uni date masz rozmowy skoro masz dostep tu nie ma nic tajnego ale takie wyrwane z kontekstu rozmowy to nie wiem co ty i komu chcesz udowodnic ? zacznijmy od tego ze na disco klanowym rozmawialismy z vaderem .... napisal ze ten nick cos tam.. ze dostaje zawsze bany za sprzedaz surki zlomow ja na to ze skoro tak to moze sprzeda mi swoja flote to sobie zrobie astro st na wejscie do st bo nie latalem z powodu braku czasu chcial za duzo ja tyle nie moglem dac wiec tranzakcja nie doszla do skutku co jest faktem i nie wiem czym tu chciales blysnac czyms wyrwanym z kontekstu z przed ponad 2 miesiecy? co to ma do tego co jest teraz ?

i jeszcze pozywke robicie dla tego trola tbkn

gatulacje wyczucia czasu :graty: byly rekiny nie ma rekinow Mohikanin :bicz::szo:

ty w ogóle wiesz co się stało ??? potrafisz odróżnić kto tu kogo zezłomował ?

przecież ty tylko znasz się jak żonie pieniądze podkradać na ogame i anty kupować...

ja p...olę, co za gość, nic nie potrafi, zona na niego zarabia, balboa za niego gra... jaki prymityw

kompromitujesz się zabierając głos na tym forum

hahahhaha no pozdrawiam fana :lool: kilka dni cie nie bylo rodzice odcieli dostep do internetu ale chyba dzisiaj w pracy

ja także chciałbym uzyskać pomoc w niejasnej dla mnie sprawie może ktoś z was zna odpowiedź:

a wiec bonus pelzacza daje max 50% co jest pokazane w ustawieniach ale dlaczego nie dolicza % od badan form zycia "moduly krysztalow jonowych" ktore wzmacniaja jego wydajnosc o 0,1 na kazdy lv przy odpowiedniej ilosci powiedzmy 200lv powinno dac +20% wydobycia dla pelzacza co po zsumowaniu powinno dac 70% wydobycia podstawowoego a nie daje pokazana suma laczna daje 50% tylko

dodam ze inne badania po zsumowaniu pokazuja dokladnie tyle ile powinny w podsumowaniu "bonus do technologi form zycia" czyli tam sie wszytsko zgadza a w tym jednym badaniu nie nie jest ono wgl aktywne czy to blad w grze ?

czy ktos z odpowiednia wiedza moglby mi to wyjasnic ? ciap

trol zawsze zostanie trolem dlaczego bo jest trolem tu nawet nie ma co komentowac twoich wypocin wyssanych z palca widac u ciebie brak jakiejkolwiek wiedzy na temat gry zrob wszytskim przysluge i wyprowadz sie na inne uni a tu juz daj nam spokoj

nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre :)

co? swiat jest nierowny ? kto Ci broni wydac jeden wyda na fajki inny na fajna furke a 3 i na to i na tamto i jeszcze mu zostanie .

widzisz oceniasz innych przez pryzmat Siebie jezeli ktos wydal wiecej niz ty to od razu ma nudne zycie i jest nikim dla Ciebie smutne tojjest ze tu placzesz taka jest gra jezeli nie wydajesz nic to grasz na krzywy ryj za darmo i gdyby kazdy robil jak ty nie bylo by gry ...servery musza na siebie zarobic a jak nie masz ochoty to nie graj i nie mecz ludzi swoimi wypocinami :) i dodam od Siebie nie kazdy ciezko musi pracowac trzeba sie bylo uczyc to bys nie musial rowow kopac :) a jezeli ktos wydje i go stac na to to widocznie robi to dla zabicia czasu miedzy przyjmowaniem kolejnych przelewow :)

Sebastian żonę też sobie kupiłeś ? jest z toba z miłości czy płacisz jej za to ?????

jak że nudne i nieudane musi być twoje życie jeśli mając pieniądze wydajesz je na antymaterię i ogame nazywając to zabiciem czasu.... ludzie swiat stanął na głowie

czlowieku ty pomysl troche i wyjdz z pokoju troche do ludzi ... nie nie musze placic zonie za milosc jestesmy ze soba kilkanascie lat i mamy dzieci moze cie to zaboli zona zarabia wiecej odemnie moje zycie jest bardzo udane i nie jest nudne ale co moze o tym wiedziec 16 letnie dziecko

co do antymateri to nie rozumiem dlaczego ty mnie rozliczasz z moich pieniedzy stac mnie to sobie kupuje pewnie ty tez jak by cie bylo stac bys kupil ale sadzac po twoim placzu zwyczajnie cie nie stac albo bylo by cie stac ale wtedy nie jadl bys do konca roku :)

Czy Ty na prawdę myślałeś, ze GF będzie firmą charytatywną

jakbyś sam wydał swoje pieniądze na anty, kupił paczki narobił pancków... luz wszystko ok

ale podpiąć się do tego czegoś co jest paczkomatem czy bankomatem,,, to takie wymiotne...

i tak jak napisałem Ci pod ST

zrób tekścik w domu i poklikaj myszą, godzinę, dwie, a zrozumiesz jakiego id...otę z siebie robisz wmawiając ludziom że klikałeś osobiście przez 6 i pół godziny, to tak jakbyś chciał ludziom wcisnąć że przez 8 godzin 200 ton węgla przezuciłeś

tu widac ze masz cos z glowa nie tak najpierw piszesz ze ten kto kupuje anty jest tym zlym ma nudne zycie i wgl same najgorsze rzeczy a teraz piszesz do iinej osoby ze jak by sobie kupila anty i ja wydala na pancki to jest ok ...

czyli wg ciebie sa rowni i rowniejsi ty okreslasz kto jest ok a kto nie

zakladasz konto specjalnie do trolowania i uwazam ze jestes forumowym trolem na 3 nickach to wlasnie ty masz bardzo nudne zycie i wspolczuje ci ale taki jest swiat kijem wisly nie zawrocisz wspolczuje naprawde ale moze jednak zakonczysz juz swoje trolowanie i zajmiesz sie czyms moze nauka wroc do szkoly nie siedz przed ekranem

nikt sie podemnie nie podpina co do surki bo jest to nielegalne i mozna za to dostac bana skoro gramy tyle czasu i zaden z nas nie dostal bana to znaczy ze gramy uczciwie w przeciwienstwie do jakze wielkiego grona juz zbanowanych osob tutaj

tu twoje drugie konto ( sam sobie odpowiadasz ) nikt sie nie musi dowartosciowywac gramy tak : jak kazdy lubi jeden lubi latac drugi sobie woli zaplacic i sobie stawiac kopki to ze mnie stac tobie nic do tego i skoncz juz raz na zawsze kwestie antymateri gra daje takie mozliwosci jest to legalne nic ci do tego kto wydaje jak masz ochote wydaj tez nie masz ochoty nie kompromituj sie pewnie nie znasz slowa i nie wypominaj innym tego czego ty nie mozesz

no to patrz ja to opisze skad moje podejrzenia o twoje multi i moja strasznie niemoralna propozycja:

gralismy na poczatku samym uni jakies niecaly tydzien w stealth jak to na poczatku kazdy sie poznaje na dc i gada sie o roznych rzeczach zapytalem jaki miales nick zawsze a ty ze musisz zmieniac bo jak bys mial ten jeden to od razu administracja cie banuje za sprzedasz surki zlomu i multi na alleg.. pisalismy dalej po czym dowiedzialem sie ze masz wtyki w kazdym klanie bo to twoje konta zapytalem jak to robisz ze cie nie wykryja a ty ze masz zdalny pulpit i zmiana to nie problem potwierdziles w ten sposob toje multikonciarstwo z racji ze handlujesz surka zlomem zaznaczam ze bylo to na poczatku uni byles wyzej odemnie zaprponowalem ci zebys mi dal troche zlomu to bym sobie astro wstawil i zapronowalem ci cos w zamian ale tobie bylo malo wiec odmowiles nasze drogi sie rozeszly i nigdy wiecej nie wracalismy do rozmowy ja zapomnialem o sprawei ktora miala miejsce kolo 2 miesiecy temu ale teraz mi przypomniales wiec jezeli mi piszesz teraz ze nie masz multi ok jestem w stanie w to uwierzyc teraz moze nie masz bo kupiles sobie anty i sie juz nie oplaca ale miales te multikonta i sie tym szczyciles wrecz wiec prosze Cie wsadziles te konta do roznych klanow po co?

teraz masz anty

nie bylismy w stanie na takich Dominatorow nic poradzić..

Mimo że Owner to faja i myśli że mam multi xd trzeba było pisać wywalił bym resztę anty na flote xd Bo nie ma na tym UNI już parwie na co latać więc trzeba szukać powoli zakończenia z wielkim % bez znaczenia na zysk :P

NIe że mam coś do S_D bo pokazali co potrafią ale zabawa to zabawa :D

P.S Seba rob TY fsy Bo Ci flota stała w nocy xd Wiem że puki co trudno by Cie było zezłomować nawet w 5 z mojego soja ale np ja i ta faja Owner dalibyśmy rade, że się nie lubimy to inna sprawa xd

3 sprawy Vader :)

1: podejrzewam ze zostalo ci jakies 28kk anty z twoich paczek to i tak bys nie zrobil floty zdolnej powstrzymac ich floty :)

2:owner byl na urlopie to po co robic fsa :) inna sprawa ze ty chyba nie ogarniasz gdzie gracz gral wczesniej :)

3:nie masz multi ale stala mi flota w nocy piszesz mi to nie skanujac tylko jakies konta top150-200-300 no prosze Cie :) bez komentarza :)

i nie obraz sie, ale wcale bym sie nie zdziwil jak bys zlomowal tylko wlasne konta :)