Balboa [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] & Sebastian12345 [S_D] vs. Robson [PGR] & Panna_MAO [PGR] ~ 191646,80%

• Pomimo 3 dniowego urlopu postanowiliśmy zrealizować wcześniejszy plan, a celem był Robson. Parę dni temu zaliczyliśmy mały falstart, ale jak już uporaliśmy się z Uranosem, przyszła pora na Robsona. W nocy spadł moon, zaczęło się klikanie, które zakończyło się dobrym wynikiem. W międzyczasie postanowiliśmy się przygotować na ewentualność, gdyby obrońca wpadł na pomysł ratowania swojej floty i leciały dwa równoległe ataki, tak by zabezpieczyć się na wszelkie ewentualności. Sebastian12345 bardzo dobrze obstawił jedyną mozliwosc uratowania floty, czym kolejny raz pokazalismy jak zgranym zespołem jestesmy.

Tym sposobem pożegnaliśmy kolejną potężną flotę na naszym uni.

Dodam tylko, że cały atak dogrywałem w restauracji czekając na obiad... Na całe szczęście wszystko wyszło idealnie i nie było miejsca na błędy.

Dziękuje sojusznikom za pomoc, za super zgranie. Jesteście na prawdę świetną ekipą, a z tego miejsca pozdrawiam także całe FenikS z Ferdinand.

Obrońca zapowiedział, że nie będzie odbudowy, a ja dodam, że od samego początku zrobił na mnie dobre wrażenie i na pewno zawsze wypowiem się w dobrych słowach na Twój temat. Szkoda, że stanęliśmy na przeciw siebie, ale tak to gra.

Zapraszam do starcia :)

Dnia 09-02-2023 15:15:27 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Pathfinder 15.002

Lekki myśliwiec 877.766

Ciężki myśliwiec 27.366

Krążownik 80.217

Pancernik 525.926

Niszczyciel 205.280

Reaper 113.189

Mały transporter 3

Recykler 1

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Krążownik 3.882

Bombowiec 6.134

Niszczyciel 3.705

Reaper 2.894

Okręt wojenny 3.028

Pancernik 112.194

Agresor Sebastian12345 [S_D]

Sonda szpiegowska 1

Obrońca Robson [PGR]

Mały transporter 154.887

Duży transporter 58.256

Lekki myśliwiec 836.793

Ciężki myśliwiec 29.907

Krążownik 157.235

Okręt wojenny 92.272

Statek kolonizacyjny 7

Recykler 156.001

Sonda szpiegowska 151.665

Bombowiec 3.543

Niszczyciel 32.165

Gwiazda Śmierci 132

Pancernik 88.078

Reaper 1.682

Pathfinder 12.183

Obrońca Panna_MAO [PGR]

Sonda szpiegowska 1

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Pathfinder 12.905 ( -2.097 )

Lekki myśliwiec 470.123 ( -407.643 )

Ciężki myśliwiec 17.868 ( -9.498 )

Krążownik 69.770 ( -10.447 )

Pancernik 519.801 ( -6.125 )

Niszczyciel 203.830 ( -1.450 )

Reaper 112.378 ( -811 )

Mały transporter 1 ( -2 )

Recykler 1 ( -0 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Krążownik 3.371 ( -511 )

Bombowiec 6.076 ( -58 )

Niszczyciel 3.679 ( -26 )

Reaper 2.882 ( -12 )

Okręt wojenny 2.977 ( -51 )

Pancernik 110.906 ( -1.288 )

Agresor Sebastian12345 [S_D]

Sonda szpiegowska 0 ( -1 )

Obrońca Robson [PGR]

Zniszczony!

Obrońca Panna_MAO [PGR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

90.303.727 Metalu, 25.002.331 Kryształu i 132.332.815 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.062.915.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 31.813.879.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 10.574.977.718 metalu i 6.520.706.885 kryształu.

Agresor przejął łącznie 247.638.873 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.251.257.713 Metalu i 771.546.285 Kryształu

10.580.476.718 Metalu i 6.530.237.885 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

11.831.734.431 Metalu i 7.301.784.170 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 10.020.081.158

Kryształ: 6.355.185.501

Deuter: -57.024.185

agresor zyskał łącznie 16.318.242.474 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -17.946.278.727

Kryształ: -11.236.470.331

Deuter: -2.878.768.815

obrońca stracił łącznie 32.061.517.873 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Poprawiłam wulgaryzm//Neferet

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited once, last by Balboa ().

• :graty: starcia ... Choć wiedzieliśmy o planowanym zlomie, to i tak na obrone bylismy za slabi... Dokladnie jak na załączonym obrazku --> :wall: nie bylismy w stanie na takich Dominatorow nic poradzić..

PS: nawet Owner stawał na glowie bedac na urlopie aby utrudnic akcje ;).. Robson pogodzony ze zlomem...szkoda, bo liczylam na jego odbudowę...Robson na kolejnym Uni my ich spakujemy jak sie podszkole...:baseball::baseball:...

Robson, PGR i S_D Wasze zdrówkkko 😁

• nie bylismy w stanie na takich Dominatorow nic poradzić..

Mimo że Owner to faja i myśli że mam multi xd trzeba było pisać wywalił bym resztę anty na flote xd Bo nie ma na tym UNI już parwie na co latać więc trzeba szukać powoli zakończenia z wielkim % bez znaczenia na zysk :P

NIe że mam coś do S_D bo pokazali co potrafią ale zabawa to zabawa :D

P.S Seba rob TY fsy Bo Ci flota stała w nocy xd Wiem że puki co trudno by Cie było zezłomować nawet w 5 z mojego soja ale np ja i ta faja Owner dalibyśmy rade, że się nie lubimy to inna sprawa xd

• nie bylismy w stanie na takich Dominatorow nic poradzić..

Mimo że Owner to faja i myśli że mam multi xd trzeba było pisać wywalił bym resztę anty na flote xd Bo nie ma na tym UNI już parwie na co latać więc trzeba szukać powoli zakończenia z wielkim % bez znaczenia na zysk :P

NIe że mam coś do S_D bo pokazali co potrafią ale zabawa to zabawa :D

P.S Seba rob TY fsy Bo Ci flota stała w nocy xd Wiem że puki co trudno by Cie było zezłomować nawet w 5 z mojego soja ale np ja i ta faja Owner dalibyśmy rade, że się nie lubimy to inna sprawa xd

3 sprawy Vader :)

1: podejrzewam ze zostalo ci jakies 28kk anty z twoich paczek to i tak bys nie zrobil floty zdolnej powstrzymac ich floty :)

2:owner byl na urlopie to po co robic fsa :) inna sprawa ze ty chyba nie ogarniasz gdzie gracz gral wczesniej :)

3:nie masz multi ale stala mi flota w nocy piszesz mi to nie skanujac tylko jakies konta top150-200-300 no prosze Cie :) bez komentarza :)

i nie obraz sie, ale wcale bym sie nie zdziwil jak bys zlomowal tylko wlasne konta :)

• skanowal Cie moj sojusznik :P

A co do anty ja nie pisalem nigdzie ze chce zrobic boom tak by wygrac ale zeby bylo boom :D

Co do złomowań własnych kont.... napisze tyle xD nie muesz tego robić raz bo nie mam dwa mam anty wiec po co mi to? A ja już nie będę pisać o Twojej propozycji kiedyś no bo obiecałem że nikomu nie powiem więc na Twoim miejscu wtrzymał bym sie od takich komentarzy :P raz ze są nie zasadne i fałszywe dwa sam wiesz co mi proponowałeś. A trzy ja podchodze do wszsytkiego z humorem i dystansem :P Więc nie miałem nic na myśli specjalngo tylko sobie zażartowałem że stała CI flota bo po co pilnować xD

WW

Raport szpiegowski z:

Księżyc [5:490:8]Udostępnione przez Leszczyk 08.02.2023 23:58:53

Od: dowódca floty

Gracz: Sebastian12345(ph) Aktywność: >60 min.
    Klasa: Zbieracz
    Klasa sojuszu: Wojownicy

Metal: 3,496MldKryształ: 1,82MldDeuter: 957,325m

Pożywienie: 0Populacja: 0
    Surowce: 6,274Mld
    Łup: 75%Szansa na przechwycenie sond: 100 %
    Floty: 88,444MldObrona: 0

• no to patrz ja to opisze skad moje podejrzenia o twoje multi i moja strasznie niemoralna propozycja:

gralismy na poczatku samym uni jakies niecaly tydzien w stealth jak to na poczatku kazdy sie poznaje na dc i gada sie o roznych rzeczach zapytalem jaki miales nick zawsze a ty ze musisz zmieniac bo jak bys mial ten jeden to od razu administracja cie banuje za sprzedasz surki zlomu i multi na alleg.. pisalismy dalej po czym dowiedzialem sie ze masz wtyki w kazdym klanie bo to twoje konta zapytalem jak to robisz ze cie nie wykryja a ty ze masz zdalny pulpit i zmiana to nie problem potwierdziles w ten sposob toje multikonciarstwo z racji ze handlujesz surka zlomem zaznaczam ze bylo to na poczatku uni byles wyzej odemnie zaprponowalem ci zebys mi dal troche zlomu to bym sobie astro wstawil i zapronowalem ci cos w zamian ale tobie bylo malo wiec odmowiles nasze drogi sie rozeszly i nigdy wiecej nie wracalismy do rozmowy ja zapomnialem o sprawei ktora miala miejsce kolo 2 miesiecy temu ale teraz mi przypomniales wiec jezeli mi piszesz teraz ze nie masz multi ok jestem w stanie w to uwierzyc teraz moze nie masz bo kupiles sobie anty i sie juz nie oplaca ale miales te multikonta i sie tym szczyciles wrecz wiec prosze Cie wsadziles te konta do roznych klanow po co?

teraz masz anty

• Chyba cos pokręciłeś :D

Tak to prawda ze pisaliśmy ze nie używam prawdziwego nicka.

Tak to prawda ze pisalem ze wcześniej dostawałem bany za mutli, sprzedaże sury, kont ( z tym ze nie na allegro to już sobie wymyśliłeś )

Dowiedziałeś się że mam wtyki? A to Ciekawe bo ja niczego nigdy takiego nie pisałem, mamy przecież historie rozmowy na discordzie wskaż mi proszę gdzie to pisałem xd

Co ma zdalny pulpit do multi? Dalej jest to samo IP.

Tak no wiec zachęcam Cię do przejrzenia jeszce raz historii naszej konwersacji :D

• gratki starcia :) szkoda ze na urlopie bo zapewne innaczej by to wygladalo ale coz :) pomyslow kilka rzucilem niestety na 1 s nie ma rady zwlaszcza zakasowali z atakiem jednoczesnym na planete i trick by nie wypalil :) a Ty Vaderku nie kompromituj sie do reszty :) :brawo: Robson :bicz::bicz:Ty juz wiesz za co :foch: wiedzac ze chca Cie dopasc nie pokombinowales aj ajX/

ps. Vader moj poprzedni sojusz to S D gdybys nie wiedzial ale drobna roznica zdan wyszla :lool::whocares: z reguly gram sam ale ostatnio wiele sie zmienia :bday: