Posts by chev89

nie wiem o czym mowa :) mam tam konto nick

Governor i wiecej kont tam nie posiadam:P

Majs kiedy pojawisz się na Q, jest ciekawie:P

raczej nigdy bo wy inne speed uni macie :D nawet bym nie chciał już grać na uni x5
    zresztą co tu takiego u was ciekawego że po planetach gasicie światła jedynie xD i reszta urlopy z flotami bo obsrani :)

W suuumie to robisz / robicie na Quasar to samo :D Byle ile światełka dla śmiesznych procentów pogasić :D

akurat świateł nie gasimy nie latamy po planetach :D

to ja sie tez wypowiem wy swiatla nie gasicie jestescie super lotnikami a tym czasem wystarczy wejsc na OGotcha i widac jak sie bawicie :P
    szkoda chlopa nie dziwie sie ze juz malo kto tak chce gracX(

https://ogotcha.oplanet.eu/en/…0c-51fa-84fd-97e80b857f7a

https://ogotcha.oplanet.eu/en/…01-5cca-b7c7-6a485cc73f40

tego jest tam wiecej nie chce mi sie szukac:P

nie musze sie chwalic na forum tym co zlomuje8) nie musze podbijac swojego ego jak wy to macie w zwyczaju:lool: sojusznicy wiedza ile zlomuje i tyle wystarczy8) a z drogiej strony masz wszystko na OGotcha co zlomuje :P i uwierz ze wiecej jak on w 4h i bez sciagania moonow:*

Nie chwal się! Masz do tego pełne prawo :) Ale nie udzielaj się w tematach innych ludzi skoro nie masz nic do pokazania ;)

Już nie mam co robić tylko siedzieć na OGotcha i czekać, jak wrzucasz rw z farmienia :D Po to przecież siedzę na urlopie :D

Pilnuj tych swoich gsków ;) Tych w moonach też ;)

Zdrówka wszystkim i jeszcze raz graty Surprise;)

Pilnuje caly czas ale czekaj jakich gs jak ja flote zezlomowalem to nie mam czego pilnowac8)

Surprise Graty, że Ci się chciało :D Mnie się urlopu zdejmować nie chce a Ty sobie GS'ami po u pomykasz :D Podziwiam konsekwencje i zapał ;)

chev89 Nie widziałem Cię w dziale st po stronie zwycięzcy, więc szczekaj sobie gdzieś indziej :) Chciałbym widzieć jak Twoje 4h eko wyciąga 2,7kk mety :D  Gothe musi Ci pięknie zazdrościć :D :D :D

nie musze sie chwalic na forum tym co zlomuje8) nie musze podbijac swojego ego jak wy to macie w zwyczaju:lool: sojusznicy wiedza ile zlomuje i tyle wystarczy8) a z drogiej strony masz wszystko na OGotcha co zlomuje :P i uwierz ze wiecej jak on w 4h i bez sciagania moonow:*

Przypomnieć Ci kornika i Twoje nie udolne 80 gsa ? :/ :closed:

co ty porownujesz moja flo do twojej :wall::wall:
    ja w ciagu 4h tyle zarabiam co ty na tym wielkim st bez sciagania moonow 8)
    a u kornika bylo wiecej padnie predzej czy pozniej:*
    [mniam]

[mod='kasai']Upominam za wulgaryzmy i prowokacje.[/mod]

Dobry z cb desperat dla takiego farmingu sciagac moony lol :lool:
    buduj buduj w koncu gdzies wtopisz:P
    dla obroncy szo i lepszych fsow8o

A Twoja flotę aż kolega musiał zdjąć ? Bo się bałeś o fsa ? Ale cóż nie mój poziom żeby się przejmować takim jak Ty to mówisz ?

Gadem / gadziną 😂

Powodzonka 😁

zapraszam solo do mnie to zobaczysz czy flo mi zdjeli 8)
    nie wolaj wesolego miasteczka ze soba to zobaczymy kto jak wyjdzie8o

a co do st jak pisalem wczesniej popadles w desperacje na punkcie surowcow skoro dla takiej flo moony sciagasz :lool::lool::wall::wall:

Trzeba przyznać że % ładny na mnie wykręciliście i tylko tego Gratuluję .

Co do samej sytuacji :

Otóż wróciłem tego dnia z Pragi 13nastego , od wyjazdu do Pragi z żoną zaczęły się schody ,wpierw trafiłem na remontowany most i czas z 2h przedłużył się do ponad 3h ,ale myślałem że to taki mały peszek , jak już zajechałem w kantorze straciłem na wymianie 1000 koron ,tam nie jest jak w Polsce ,co 50 metrów kantor i może się stawka różnić o 1 czy dwa grosze ,tego doświadczyłem i nie polecam wymiany ,lepiej płaci w euro ,choć kilka osób mi mówiło że lepiej mieć kilka koron (nie nie trzeba ) , straciłem 44euro na samej wymianie ,nie wielka strata ale każdego by to wkurzyło ,no nic zacząłem sobie zwiedzać ,ludzi w sezonie multum ,nie ma miejsca żeby gdzieś usiąść a co dopiero przymierzyć cokolwiek bo po prostu ludzie są wszędzie ,masakra ,no ale dzień leciał wkurzenie rosło i w końcu był czas wracać ,kolejne ponad 3h ,wróciłem do Niemiec (gdzie pracuję i żona była zemną na na swoim urlopiku) wróciłem przed 22 8min. dokładnie przed się zalogowałem bo tego dnia była anty do zakupienia 50% taniej ,oczywiście pech się ciągnął i załączyła mi się aktualizacja kompa ,czyli nie zakupiłem anty (i jak co poniektórzy twierdzą że paczki zakupuje ,to nie ,nie zniżam się do tego poziomu ) kupuję przenosiny planet ,skracam czasy budowy bo są astralne czasy ich zakończenia i tyle . A i jeszcze jedno na powrocie dosłownie z km. od domu dostałem piękną fotkę która kosztuje mnie 98.50 euro piękne zakończenie dnia , skoro już wszedłem do gry to sobie poskanowałem i zalazłem jednego pana i pomyślałem że może się pech odwróci i tak na moment się stało ,ta surkę którą widzicie w raporcie to 32kkk surki z ofiary ,a cała ta sytuacja straty floty zaistniała bo po prostu czekałem już tylko na powrót recków , między czasie kilka drinków poszło ,zmęczenie materiału , jak rano do mnie zadzwonił kolega żę zasnąłem to sam w to nie wierzyłem ,byłem święcie przekonany że załączyłem urlop ,dopiero zona mnie uświadomiła że pytała się ile jeszcze czasu będę siedział na kompie , odpowiedziałem jej że 13min. do powrotu ostatniej floty (RECKÓW) no i siedząc jeszcze chwilę położyłem się siedząc na łóżku i ta chwila była do rana , obudziłem się tuż przed tel. kolegi i się zastanawiałem czy na pewno załączyłem urlop ,w sumie byłem pewny że tak ,niestety on dzwonił ja się w tym czasie logowałem i już wiedziałem że dałem ciał ,no nic odbudowa będzie bo po prostu z nudów ,jestem na obczyźnie bez rodziny i ile można filmy i inne pierdoły oglądać ,to zajmuje jakiś czas mojego i pewnie wielu ludzi życia w którym nie ma innego wyjścia żeby jakoś w tym porąbanym życiu żyć ,a nikt ci nic nie da ,więc trzeba zapierdzialać na obczyźnie żeby żyć godnie ,bo w Polsce się nie da , i dla tego też podziwiam warzywa w tej grze ,które inwestują kasę w tą grę która nigdy nie będzie ich ,oczywiście też zakupuję jak już wspomniałem w anty (więc kasę) ale tak znikome ilości że nawet nie końcówkę tego co niektórzy żeby się pokazać w cyferkach . No nic pozdrawiam , odbudowa będzie ,bo nadal pracuję w Rzeszy i muszę coś robić żeby zabić czas ;)

A i jeszcze jedno ,kilku krzykaczy piszą tu ile Valhalla ma wydobycia , tak ma ale wpierw za kasę rozbudował konto ,później postawił albo i miedzy czasie flotę i dopiero wtedy z tego zaczął zarabiać na takich jak Ja , więc przemyślcie co piszecie , bo bez floty i eko za kasę były w tej samej lub mniejszej pozycji przed złomem co Ja , czyli nie było by komu wchodzić od tylnej strony ciała ,i w sumie nie wiem po co , to nadal tylko cyferki i zabijacz czasu ,tylko z różnych powodów ;)

gdzie ty byles miesiac teu ze teraz sie uruchomiles :lool::lool::lool: lol widze ta gra zabiera co niektorych dzbany jak nic 8):lool:
    ga st