Trzeba przyznać że % ładny na mnie wykręciliście i tylko tego Gratuluję .
Co do samej sytuacji :
Otóż wróciłem tego dnia z Pragi 13nastego , od wyjazdu do Pragi z żoną zaczęły się schody ,wpierw trafiłem na remontowany most i czas z 2h przedłużył się do ponad 3h ,ale myślałem że to taki mały peszek , jak już zajechałem w kantorze straciłem na wymianie 1000 koron ,tam nie jest jak w Polsce ,co 50 metrów kantor i może się stawka różnić o 1 czy dwa grosze ,tego doświadczyłem i nie polecam wymiany ,lepiej płaci w euro ,choć kilka osób mi mówiło że lepiej mieć kilka koron (nie nie trzeba ) , straciłem 44euro na samej wymianie ,nie wielka strata ale każdego by to wkurzyło ,no nic zacząłem sobie zwiedzać ,ludzi w sezonie multum ,nie ma miejsca żeby gdzieś usiąść a co dopiero przymierzyć cokolwiek bo po prostu ludzie są wszędzie ,masakra ,no ale dzień leciał wkurzenie rosło i w końcu był czas wracać ,kolejne ponad 3h ,wróciłem do Niemiec (gdzie pracuję i żona była zemną na na swoim urlopiku) wróciłem przed 22 8min. dokładnie przed się zalogowałem bo tego dnia była anty do zakupienia 50% taniej ,oczywiście pech się ciągnął i załączyła mi się aktualizacja kompa ,czyli nie zakupiłem anty (i jak co poniektórzy twierdzą że paczki zakupuje ,to nie ,nie zniżam się do tego poziomu ) kupuję przenosiny planet ,skracam czasy budowy bo są astralne czasy ich zakończenia i tyle . A i jeszcze jedno na powrocie dosłownie z km. od domu dostałem piękną fotkę która kosztuje mnie 98.50 euro piękne zakończenie dnia , skoro już wszedłem do gry to sobie poskanowałem i zalazłem jednego pana i pomyślałem że może się pech odwróci i tak na moment się stało ,ta surkę którą widzicie w raporcie to 32kkk surki z ofiary ,a cała ta sytuacja straty floty zaistniała bo po prostu czekałem już tylko na powrót recków , między czasie kilka drinków poszło ,zmęczenie materiału , jak rano do mnie zadzwonił kolega żę zasnąłem to sam w to nie wierzyłem ,byłem święcie przekonany że załączyłem urlop ,dopiero zona mnie uświadomiła że pytała się ile jeszcze czasu będę siedział na kompie , odpowiedziałem jej że 13min. do powrotu ostatniej floty (RECKÓW) no i siedząc jeszcze chwilę położyłem się siedząc na łóżku i ta chwila była do rana , obudziłem się tuż przed tel. kolegi i się zastanawiałem czy na pewno załączyłem urlop ,w sumie byłem pewny że tak ,niestety on dzwonił ja się w tym czasie logowałem i już wiedziałem że dałem ciał ,no nic odbudowa będzie bo po prostu z nudów ,jestem na obczyźnie bez rodziny i ile można filmy i inne pierdoły oglądać ,to zajmuje jakiś czas mojego i pewnie wielu ludzi życia w którym nie ma innego wyjścia żeby jakoś w tym porąbanym życiu żyć ,a nikt ci nic nie da ,więc trzeba zapierdzialać na obczyźnie żeby żyć godnie ,bo w Polsce się nie da , i dla tego też podziwiam warzywa w tej grze ,które inwestują kasę w tą grę która nigdy nie będzie ich ,oczywiście też zakupuję jak już wspomniałem w anty (więc kasę) ale tak znikome ilości że nawet nie końcówkę tego co niektórzy żeby się pokazać w cyferkach . No nic pozdrawiam , odbudowa będzie ,bo nadal pracuję w Rzeszy i muszę coś robić żeby zabić czas
A i jeszcze jedno ,kilku krzykaczy piszą tu ile Valhalla ma wydobycia , tak ma ale wpierw za kasę rozbudował konto ,później postawił albo i miedzy czasie flotę i dopiero wtedy z tego zaczął zarabiać na takich jak Ja , więc przemyślcie co piszecie , bo bez floty i eko za kasę były w tej samej lub mniejszej pozycji przed złomem co Ja , czyli nie było by komu wchodzić od tylnej strony ciała ,i w sumie nie wiem po co , to nadal tylko cyferki i zabijacz czasu ,tylko z różnych powodów