Graty ekowco
top na latajki eko juz masz wypasione a widac sluza ci
Posts by chev89
-
-
graty kolejnego stejka top na co tam chcesz i czekam na cos wiekszego:)
-
jest zysk a to najwazniejsze. Gratulacje
czego tu gratulowac??? no czego lapania po planetach hahaha zal pl
nakleplal f;pty za paczki i sie cieszy [mniam][mod='kasai']Upominam za obrazę i offtopic.[/mod]
-
czekam az on wezmie was w obroty latac po pl slabe
-
no panie rozpedziles sie z tymi stekami top na co tam chcesz i dawaj kolejne
-
jarek szo nie ma co zyczyc bo i tak bedzie ale ze ty tak czesto padasz lol pilnuj lepiej zabawwek
-
Graty incek ladnie ci idzie top i lecimy dalej czekam na cos wiekszego:)
-
zlomujcie zlomujcie w koncu moze kalinka z adamem padna czekam na ta chwile i o nalimko cwaniak
teraz cala ekipa zlego snu orala uni i zaczeli grac u fsy hahaha
pozdrawiam i czekam na kolejne oranie -
Graty incek top na latawce bo eko juz masz wypasione
-
znaczyc to tyle moze iz posiadasz juz jakies konto na Kalyke i system z tego wzgledu automatycznie daje Ci mozliwosc wyboru tylko u68.
By ominac caly problem wystarczy, ze zalozysz nowe konto na u68. Wtedy zaloguj sie ponownie na te konto z Sombrerro i wybor powinien zostac zmieni na u68 badz Kalyke.
Wczesniej w ten oto sposob ludzie sobie radzili.
Badz co niektorzy przerzucali konto na innego emaila bez zadnych innych kont dodatkowych.
zrobilem tak jak piszesz zeby zalozyc 2konto zrobilem to 12h temu nic nie dalo ticety tez poszly ale zanim odpisza to bedzie po wakcie
zobacze z emaila-m moze cos da dzieki -
Witam dlaczego nie moge wybrac do przenosin u Kalyke tylko mam u68 chce przejsc z sombrero
-
Graty ladne oranie czekam na cos lepszego stac cie
-
graty ladne farmienie siadlo top na nowe zabawki i czesciej tu zagladaj
-
graty inc wkoncu jakies rw wstawiles i to nie byle jakie top i poka wiecej bo stac cie
pozdrawiam -
sprawdź sobie kto na ogame.pl ma najwięcej gsów - gwarantuję, że nie na Quantum
a trzy - sprawdź sobie kto na świecie ma najwięcej gsów i ile to ci szczęka opadnie do ziemi
ladnie powiedziane no napisane pl i reszta to plotki maja ludziska po tyle gs ze w glowie sie nie miesci i to zbudowane na legalu:)
adas ty tez tych pkt co masz to nie zbudowales sam tal na rynku walki robiles wiec nie pisz na forum ze ty czysty -
-
co to jakas podroba mojej ulubionej farmy z ylduma sorro ?
graty ataku ladna ilosc gwiazdek w acsie
przetapiajcie
hmmm czego tu gratulowac?? ze pokazali ile maja sily hah zalosne orac bunkier4 x z marnym zyskiem tak wiem w oczy was kolo to trza zaoraz dac powod dla maka zeby przestal w to klikac:P
doby sen ile wydales na paczki ?? czekam jak coe karolcia z adasiem spakuje:D
ok nie wbilem sie w tego posta to mialem ale kazdy bedzie wiedzial o co biega [mniam] czakam na fuzje[mod='kasai']Obraza wycięta.[/mod]
-
to moze ja sie wypowiem rw slabe jak na cb:P
ale dlaczego wciagasz mnie w swoje smieszne wypociny ?? cheva my zjechalismy ok 1 raz:D pozniej dostawalem kontry na gs od kogos z paczki nie pamietam a ty dalej adas masz to w glowie ze jestes bogiem og ty to wszystko ogarneles ta ta widac kosmos masz w glowie a nie zycie realne szkoda:D
lucky wracaj i pka gdzie pl w szeregu siedzi:D
taka prawda adamie gdyby lucek gral to ty bys byl daleko i to bardzo
i prosze wiecej mnie nie wciagac w swoje smieciowe dyskusje:P
st graty -
Wielkie gratulacje poprosze o wiecej takich rw
-
Graty ujdzie top na nowe latawce:P Smigol i nie chowaj sie pod smiesznym nickiem bo grac to ty umiesz ale na nerwach i po wielkich _______