Posts by sunnybow

Dzis chyba wypada

" miesiecznica" bana ^^ Laojuna i Walkera. Skladam zatem serdeczne kondolecje za lata uczciwej gry. DO ZOBACZENIA chlopaki w jakims uniwersum juz na nowym niku i nowym koncie. Oby wasze poswiecenie przysluzylo sie calej spolecznosci a zwlaszcza PA i FN czy jak im tam. BO JAK TO POWIEDZIALBY GF

"Nie ma przyrostow za darmo"

Choc zaraz Sreptimel pewnie zaprzeczy ;D bo przeciez ma.

Edit. Czyste zlo spolecznosc u Quantum dziekuje za przyrost graczy o ktory walczyles... szkoda ze sam nas opusciles;/

MMO to pokazuje ze konto bob budowniczy[obecny septimel] powstalo zapewne w podobny sposob w jaki niektore konta dostaly teraz bana[lao i walker] pl to musi ciezko z wami miec nie dosc ze boty ,powiadamiacze to jeszcze waly na grube miliardy.

Edit: pewnie odkrywce masz ?;) i expy fruwaja co?

To były najlepsze czasy. Miag oraz sojusz Mordeth, ze ktos jeszcze pamięta te czasy to aż czuje się staro. Właściwie to już prawie zapomniane czasy, bo cala historie gf pościło z dymem wraz z 1 forum tej gry niestety. A tak tylko dopisze, ze to nie dzidek sprzedał te konto mu, bo on zakończył karierę jeszcze zanim w ogolę była myśl o fuzji uniwersów zresztą tak samo jak Miag. Później na tamtym koncie szalal cwirek a potem grał na nim trochę patriota i to on sprzedał te konto niegdyś właśnie top 1 world jamnikowi, które powoli marniano w jego rekach bo nie było paczek i jak ktoś mu rozbijał gsy oraz inna cześć floty w taki sam sposób jak tutaj to nie mógł odbudować ich kilkoma kliknięciami myszki, ale w sumie jak se chce to niech laduje kase i niech się rozbija dalej w sumie darmowy złom :) Jeszcze raz gratuluje starcia.

Nie napisalem ze dzidek sprzedal jamnikowi. Napisalem ze sprzedal;) kazdy w pestycydzie to wiedzial.

Zaglądam tu również tylko z czystej ciekawości, ale w życiu bym nie przypuszczał, ze Scruple to tak naprawdę JamaisVu. Minęło tyle lat od kiedy pojawił się na scenie po kupnie byłego konta top 1 uni 10, które wybudował dzidek a potem oddal cwirkowi a ten przekazał je patriocie, który po jakimś czasie sprzedał je Panu JamaisVu. Koniec końców AMD spakowało go w recki i pokazali mu gdzie jego miejsce i myślałem, ze po takim laniu dal sobie spokój, a tu taka niespodzianka gdy wróciłem do tego nałogu po wielu latach przerwy i JamaisVu ciągle zachwyca i do tego ładuje ogromne ilosci siana w te cyferki tylko po to żeby znowu ktoś mu to rozbił. Na dodatek w ogóle nie wyciąga wniosków przez tyle lat. Naprawdę zadziwiający przypadek. Dziekuje sunnybow, ze napisałeś te informacje tutaj, bo dla mnie jako byłego gracza uni 10 to jest naprawdę fenomenalne. Nie wiem czy mistrz przebiegłości to dla tego Pana odpowiednie określenie, ale w sumie możne i się nada. Co do samego starcia to naprawdę gratuluje pl1 i podziwiam ze chce Ci się w to z nim bawić. :)

Trzeba by nadmienic ze to konto bylo top 1 world zanim zostalo sprzedane przez Dzidka;) No ale tak to jest jak ktos nie docenia cudzej pracy i mysli ze jak cos sobie kupi to bedzie suuuuuper i staje sie takim kooozakiem. Uni 10 ;D i ciagle ganianie sie z Miagiem ;D i Mordeth.... to byly fajne czasy

Jeśli to nie jest wyskanowane z jakiegoś lewego konta - chapeau bas. Tyle ode mnie.

Ty to sie lepiej nie wypowiadaj xD. Udziele ci rady: ta gra polega na tym zeby na tym skanie nic nie bylo, a nie zeby ktos go robil/wysylal. Tak samo nie polega ona na jaraniu sie niszczeniem pustych moonow czy rakietowaniu obrony.No ale z braku laku... na discordzie chociaz z tego sie bedziecie cieszyc przed zakupem kolejnych paczek^^ zasilcie tam lepiej konto gejfordza bo was jeszcze Pl dogoni i nie bedzie mozna stac na moonach tymi statkami xD

ja go po alkoholu nie poznaje, napalił sie na tego scrupla i lata po biednym... a może to taki nowoczesny sposób na darowiznę, kto wie... wydaje mi się, że jedno tylko jest dziwne w tych RW, brak zysku...

a widziałeś kiedykolwiek jakiegoś człowieka co po alkoholu robi zyski?? Bo ja po każdej wizycie na mieście rano mam w portfelu mniej :D

ja najlepsze biznesy w życiu zrobiłem po pijaku :D

Najpierw troszke poczytaj w sumie..moze poogladaj;).

Jak nadgryzionego kebaba odsprzedaz koledze za cene calego to nie sa to biznesy.

Popraw to RW, po pierwsze w zbiórkę złomu, po drugie procent, bo jest większy, prawidłowy procent to: 10 462 845,47. :D zysku z tego st nie ma, ale przynajmniej utarłeś noska Scruple, man nadzieję, że to nie ostatnie st, w którym występujesz :D

kolejne SzO Adaś ;* 5,5kk statkow (liczę odzysk doku, bo ogólnie 6,4kk spadło) to jakieś 63 detroidow platyna czyli 1,7kk anty... 200zł... 4 lodziki... scruple płaci podobno po stówce więc może nawet dwa :D :*

Smutny to czas nastał dla tej gry. Dawniej stocznie przeliczało sie na sekundy teraz na złotówki. Kiedyś gracze wykazywali sie umiejętnościami i poświęconym czasem żeby wejść do topki. Teraz do topki możesz wejść lajkując i komplementujac kolegów wydających troche więcej pieniędzy. Kliknijcie na pasek startu wyłaczcie komputery , zamknikcie oczy i pomyślcie " co poszło nie tak w moim życiu,że tak właśnie robie"

Włącz lepiej bota bo malo rozumiesz, ale wyloze ci to pokrotce: Pawelos Pl i kilku innych zawsze tak farmili ^^ a bezkarnosc polega na tym ze majac pierdyliard gsow panckow rozporek i inne badziewie nie umiecie nawet wylapac jednego takiego ataku wlacznie z farmieniem gsami KUMASZ? Te wasze mentory na forum chwala sie zniszczonymi moonami xD i na tym sie konczy. Wiec o czym tu dyskutowac...

Nie wiem co ty tam za leki przyjmujesz ^^ serio. Uwolnij to ty forum od swoich postow bo nie sa zbyt hmm... Błyskotliwe ^^

Swoją drogą info o urlopach od kogo? Z tego co widzialem jeden GO juz bana wyłapał na Quantum^^

Faktycznie graty zysku^^ z wszystkich rw to ten luj-onu to gruby plus ma ^^

Graty temu co udaje pl tez ^^ ogolnie ekipa konkret wiec jeszcze raz szczere graty i kolejnych:D

Edit: Takie szczere pytanko ile gsow spadlo przy sciaganiu moonow ? Bo tak z ciekawosci popatrzylem w mmo ... i jakies dziwne spadki ta wasza ekipa miala to chyba z 15 zl i chyba sie nie zwrocilo;(

To,że chylisz czoło to widać po twoich wpisach. Wytlumacze ci cos : Ta gra polega na minimalizowaniu ryzyka. Na przypal to latają osły którzy nie wiedzą ile to czasu i pracy pochlania zbudowanie takich 3mln pancy grając farmiąc i złomując. Popatrz na st i zniszczone takiego pl1 i znajdz w tych cyferkach co to je mowisz zeby poprzegladac "ryzykowne akcje" ^^